Gość: malin IP: *.mtvk.pl 13.03.10, 21:04 Czy ktoś zna dokładnie przebieg tych linii,umie je przedstawić na mapie Google a później podać odnośnik do niej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: Linia 0 i 50 IP: *.chello.pl 13.03.10, 23:00 rozklady.kzkgop.pl/index.php?co=mapka_przbieg_linii&numer_linii=50 rozklady.kzkgop.pl/index.php?co=mapka_przbieg_linii&numer_linii=0 Proszę się nie obawiać stron internetowych i wyszukiwarek. Tak z reguły jest szybciej niż przez forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malin Re: Linia 0 i 50 IP: *.mtvk.pl 14.03.10, 11:00 Bardzo Ci dziękuje kolego ,jednak do końca nie zrozumiałeś o co mi chodzi i stąd twoje (bardzo popularne) niesłuszne uwagi . To może jeszcze raz : ...dokładny przebieg tych linii,umie je przedstawić na mapie Google... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Linia 0 i 50 IP: *.chello.pl 14.03.10, 11:39 Odpalasz mapę, zaznaczasz punkt początkowy trasy klikając w miejsce na mapie prawym myszy ,,wyznacz trasę z tego miejsca" a potem również prawnym wstawiasz co jakiś czas ,,dodaj cel podróży" i tak odcinkami podążasz do końca trasy. Czy o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malin Re: Linia 0 i 50 IP: *.mtvk.pl 14.03.10, 16:51 Tak,o to chodzi. Bardzo proszę, jeśli wiesz jak biegną te trasy to bądź tak dobry i je zaznacz i prześlij link-ja znam tylko trasę inii "0" od Mickiewicza do Bytkowa,reszty mogę się tylko domyślać po nazwach przystanków ale nie wiem jaki jest dokładny przebieg ulicami tych linii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panh Re: Linia 0 i 50 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.10, 19:11 w targeo jest opcja przebiegu linii autobusowej. ale nie jest to google:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malin Re: Linia 0 i 50 IP: *.mtvk.pl 15.03.10, 22:36 Z tym Targeo to niestety też lipa, a już się ucieszyłem :) Podobnie jak mapa przebiegu linii na stronie kzkgop prowadzi na skróty przez pola. Próbowałem sam zrobić przebieg linii "0" na mapie Google, ale niestety jest błąd polegający na wskazaniu nieprawidłowego kierunku ruchu na ul. Francuskiej... i dupcia blada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panh Re: Linia 0 i 50 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 18:59 kurcze rzeczywiscie!! miedzy przystankiem siemce swierczewskiego a szpitalem bus leci:) dobre:) mialem kiedys mapke przebiegu wszystkich linii kzkgop ale na papierze.. Odpowiedz Link Zgłoś