Gość: Mwrry Do niewidomej w trolejbusie: Wynocha, bo wyprow... IP: *.chello.pl 03.04.10, 21:47 Banda!!!! Nie życzę nikomu niepełnosprawności.... może pan kierowca powinien być bardziej ludzki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pollock Cudowny kraj Tuska i jego bandy! Polska to jest... IP: *.chello.pl 03.04.10, 21:55 dziki kraj i żaden babsztyl w todze z łańcuchem na szyi tego nie zmieni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesar To nie jest kwestia przepisów IP: *.chello.pl 03.04.10, 22:03 To jest wyłącznie sposób zachowania kierowcy wobec człowieka. Nieprawdą jest, że kierowca to jest osoba. Bywają takie kreatury, które tylko występują pod postacią ludzką, ale człowieczeństwa w nich nie ma. I nie ma co tu dodawać, że nie ma w nich człowieczeństwa ani za grosz. Są takie przypadki, w których liczba nóg i reszta sylwetki charakterystycznej dla człowieka wcale z takiej jednostki człowieka nie czyni. Człowieczeństwo kształtuje się w toku wychowania. Złe wychowanie ujawnia się w odnoszeniu się do otoczenia. Żeby być człowiekiem, trzeba tego od siebie wymagać, zaś żeby być dobrym człowiekiem, trzeba nie tylko chcieć, ale i umieć być życzliwym. To jest wyłącznie kwestia natury. Do niektórych istot żywych nie powinno się mieć pretensji, ani żalu. Ich na to po prostu nie stać. Czy na przykład ktoś może sobie wyobrazić, żeby na obliczu prezesa PiS lub jego klona zapanował kiedyś jakiś wyraz życzliwości dla drugiej osoby? To jest oczywiście pytanie czysto retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
paw-el Solidarnosc 03.04.10, 22:04 Jestem bardzo inteligentny i wyedukowany... Chcialbym wam powiedziec ze jestescie leniwymi chamami i prostakami. Dziekuje i pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giligili Re: Solidarnosc IP: *.chello.pl 04.04.10, 07:09 dziękujemy za pozdrowienia, wesołych świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Zapamiętajcie - woźnica zawsze pozostanie woźnicą IP: 213.77.117.* 03.04.10, 22:09 Z jego woźnickim charakterem i furmańskimi zachowaniami. Tego przeskoczyć się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drojb Czegoś nie rozumiem. Dlaczego postój IP: *.aster.pl 03.04.10, 22:21 i to 20 minutowy! w środku trasy??? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Do niewidomej w trolejbusie: Wynocha, bo wyprow... 03.04.10, 22:38 często jeżdzę autobusami MPK i PKS i stwierdzam że co najmniej jedna trzecia kierowców owych pojazdów to zwykłe chamy. chamy, traktujący pojazd użyteczności publicznej jako swój prywatny folwark. byłem kiedyś światkiem, jak "pan"kierowca wyrzucił w szczerym polu, starszego człowieka z zaburzeniami ruchowymi, tylko dlatego że nie wysiadł na przystanku do którego miał zakupiony bilet. rozumiem że kierowca ma ciężką pracę, stresującą a przede wszystkim odpowiedzialną. jednak zachowanie wielu kierowców jest wręcz skandaliczne, na szczęście nie wszystkich. co do straży miejskiej- zbiorowisko nierobów, pasożytów, dawniej niebieskie ptaki, teraz w służbie porządku,porządnie zbijają bąki i jeszcze za to im płacą. nieudolne kaleki,fizyczne i umysłowe , dla których największym bohaterstwem jest wypisania mandatu menelowi. pytane zasadnicze, po jaką chlerę jest straż miejska. albo inaczej, jest straż menelska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Do niewidomej w trolejbusie: Wynocha, bo wyprow... IP: *.dyn.optonline.net 03.04.10, 22:43 ZAPOMNIELISCIE JUZ ZE W TRESCI BYL DESZCZ, NAWET ZDROWY NIE CHCIALBY STAC NA DESZCZY W MARCU CZY W KWIETNIU, A WY PISZECIE O KIEROWCY I JEGO SIKANIU CZY WYPRUZNIANIU SIE, A MY POWINNISMY BRONIC NIETYLKO NIPELNOSPRAWNYCH ALE TEZ ZTARSZYCH I MLODYCH BEZ PARASOLEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romaszkowski Czy może istnieć demokracja bez praw człowieka? IP: *.spray.net.pl 03.04.10, 22:46 Może. "Gazetka Wyborcza" latami lansowała taką demokrację, gdzie jedynym naprawdę pewnym prawem człowieka jest tylko prawo wyborcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja straż"wiejska"to chamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.10, 23:18 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaro Polska to dziki kraj, a straznicy wiejscy IP: *.internetia.net.pl 03.04.10, 23:29 wszędzie zachowują się jak wsioki, nie mówiąc o policjantach, ale to już wyższa szkoła jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssd Do niewidomej w trolejbusie: Wynocha, bo wyprow... IP: *.chello.pl 04.04.10, 00:00 to fakt,kolesie kierowcy z t-bus tychy sa jak bezlitosni jedyni wyznawcy swojego mzxk prezesa którego nie ma "samowolka" tylko az co ja płacę ale pliczymy się kjolesie ... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Do niewidomej w trolejbusie: Wynocha, bo wyprow... 04.04.10, 00:05 To jasne.Dziki kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłek Do niewidomej w trolejbusie: Wynocha, bo wyprow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 00:06 Moze kierowca chciał sobie bąka puścic, bo skora tak jeżdzi w kółko to nie ma okazji. Jedynie te 20 min przerwy. Im dłużej pasażerka sie upierała, tym bardziej był agresywny, bo nie mógł juz wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
icc217 Chamstwo na kazdym kroku 04.04.10, 00:11 Polska byla taka zawsze i taka pozostanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi u mnie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.04.10, 00:28 absolutnie nie do pomyslenia facet na drugi dzien jest bez pracy, i to raczej do konca kariery zawodowej, nikt go nie przyjmie z zasrana opinia i oto dlaczego (nie tylko) tu pracownicy sa uprzejmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Do niewidomej w trolejbusie: Wynocha, bo wyprow... IP: 89.204.188.* 04.04.10, 00:45 Polskie CHamstwo i tyle!!!!! Jak pan kierowca nie jest zadowolony ze swojej pracy to niech ja zamieni na sprzatanie kibli w miejskich toaletach.Za granica ludzi starszych traktuje sie z wielkim szacunkiem i tak powinno byc!!!Ludzie sa tam zawsze usmiechnieci i chetni do pomocy innym, slabszym i nie narzekaja jak zrzedy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki pokazac ich twarze!!!! nie wszyscy ich poznają!!! IP: 83.32.117.* 04.04.10, 00:50 Myśle, ze powinno się publikowac zdjęcia takich cwaniaków:dla ostrzeżenia przed chamstwem (nie tylko niewidomi nie sa na to przygotowani)ale tez dletego, ze jesli jest taki odwazny, to pewnie chciałby sie swoimi przemysleniami podzielic ze wszystkimi...i nie pozostac przytym tak anonimowym.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bel Do niewidomej w trolejbusie: Wynocha, bo wyprow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 01:37 Pożądek musi być. WYPIERDALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ Z AUTOBUSA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej, Niemcy Do niewidomej w trolejbusie: Wynocha, bo wyprow... IP: *.adsl.alicedsl.de 04.04.10, 01:52 Jestem kierowca autobusu miejskiego w Niemczech.Niestety wiekszosc przerw nie mamy placone!Tak wiec jest to prywatny czas kierowcy autobusu!Nie chcialbym aby w czasie mojej przerwy kto kolwiek byl w autobusie!Czlowiek nie maszyna czasami musi wyjsc za potrzeba lub np.kupic kawe na dworcu.W autobusie sa pieniadze oraz bilety, nie mozna ich caly czas nosic ze soba lub co gorsza pozostawic pod "opieka" pasazerow!Jezeli pozwoli sie pozostac w czasie przerwy komukolwiek to wowczas kazdy bedzie chcial tak samo!Bo niby dlaczego jednym wolno a innym nie? Przypominam ze Autobus to nie POCZEKALNIA!Z calym szacunkiem dla tej Pani!Wyrazam smutek i ubolewanie!Uwazam jednak ze Interwencja Strazy Miejskiej byla potrzebna aczkolwiek zachowla sie w sposob bardzo nie kulturalny!Pozdrawiam wszystkich rodakow w Poslce i w Niemczech!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: kultura i szacunek IP: *.rdl801.qld.optusnet.com.au 04.04.10, 03:56 Jak by nikt nie zauwazyl to Pani nie chodzilo o to ze musi wysiasc z trolejbusu( choc pewnie nie byla z tego zadowolona) tylko o zachowanie kierowcy i strazy miejskiej. Tak kierowca ma prawo do przerwy, tylko by mu korona z glowy nie spadla gdyby byl bardziej uprzejmy i skontaktowal sie z dyspozytorem na zyczenie pani , jak by dyspozytor sie zgodzil to odpowiedzialnosc spadla by na niego a nie na kierowce!!!! Wiec wiecej kultury, manier i zyczliwosci!!! Co sie stalo z " klient ma zawsze racje"? pan kierowca zapomnial ze nie tylko ma dowiesc pasazerow z miejsca na miejsce ale tez byc UPRZEJMY dla pasazerow przeciez wszyscy placimy za ta usluge!!!! to dzieki nam ten pan ma prace i nie jest tam za kare nikt go nie zmusza do prowadzenia trolejbusu!!!?? Porownujecie polske do innych krajow nigdzie nie jest idealnie ale w polsce znowu nie jest tak tragicznie!! Czas by polacy zaczeli dochodzic swoich praw i wymagac lepszego traktowania przez ludzi pracujacych w uslugach!! Piszecie ze niewidoma chciala lepszego tarktowania lepszego niz kto?? Bo ta Pani nigdy nie bedzie traktowna ja my wszyscy z powodu jej niepelnosprawnosci. Tak Polska to dziki kraj ale tylko przez ludzi takich jak wy ktorzy nie potraficie dostrzec problemu w calej tej sytuacji i bronicie nieuprzejmego kierowce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia mam nadzieje , że ten kierowca juz nie pracuje..a IP: *.sta.asta-net.com.pl 04.04.10, 08:57 jednak dziki kraj pisowski !!!!Dupki rzadzą krajem i efekty są!@! Odpowiedz Link Zgłoś
kls888 Re: mam nadzieje , że ten kierowca juz nie pracuj 04.04.10, 09:41 kierowcy mają prawo do przerwy bo kto wytrzyma 9-10 godzin ze ściśniętymi flakami bez pierdzenia ,srania i szczania.Przy siedzącej pasażerce można ewentualnie jeśc kanapkę ale pierdziec ,bekac ,szczac do butelki czy słoika już sie nie da.Znam kierowce to wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Straż miejska to nic więcej jak dresiarstwo IP: *.telsten.com 04.04.10, 09:53 To skupisko ludzi z małym IQ ale przerośniętym EGO,to banda zakompleksionych buraków którzy chowają i wykorzystują swoja ochronę jako mundurowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Do niewidomej w trolejbusie: Wynocha, bo wyprow... IP: *.ptr.magnet.ie 04.04.10, 10:02 link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funny Do niewidomej w trolejbusie: Wynocha, bo wyprow... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.10, 10:43 Kilka lat temu jechałem z małej miejscowosci do Kielc ,kobieta z niepełnsprawnym dzieckiem chciała wysiązć przed przystankiem bo miała błiżej do domu i kierowca powiedział jej że on tylko sie może zatrzymac na przystanku .Zal było mi tej kobiety widzac jakie ma dziecko,ale widocznie kierowcy tak mają Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Do niewidomej w trolejbusie: Wynocha, bo wypr 05.04.10, 16:13 Kierowca przedsiębiorstwa transportu zbiorowego ma regulamin i szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc3 Do niewidomej w trolejbusie: Wynocha, bo wyprow... IP: *.net.stream.pl 04.04.10, 10:51 CHAMSTWO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś