Dodaj do ulubionych

kompetentny dentysta chirurg!!!!potzrebny od zaraz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 18:47
Hej,ponieważ mam problem z zatrzymaną ósemką dolną i czeka mnie prawdopodobnie ,,straszny,,zabieg szukam dobrego,sprawdzonego chirurga dentystycznego,czy możecie mi kogoś takiego polecić.Może być prywatnie lub państwowo ,byle by był sprawdzony i kompetentny.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaja Re: kompetentny dentysta chirurg!!!!potzrebny od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 19:06
      Ja mialam wyrywaną ósemkę przez przez chirurga poleconego przez moją bardzo
      dobrą dentystkę. Faktycznie wszystko odbylo się bardzo sprawnie i bez problemu.
      Wojciech Milbauer, przyjmuje na Astrów 3 w Katowicach. Placilam 100 zl z tym, że
      bylo to już dość dawno.
      • Gość: bolący ząb Re: kompetentny dentysta chirurg!!!!potzrebny od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 20:27
        dziękuję za informacje,bardzo się boję tej wizyty,wiem co mnie czeka,więc szukam kogoś kto zna się na ,,tej ,,robocie.jeszcze raz dzięki.
        • Gość: Kaja Re: kompetentny dentysta chirurg!!!!potzrebny od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 22:08
          Myślę, że spokojnie możesz spróbować o podanego chirurga, z tego co się zorientowalam, to ma opinię bardzo dobrego fachowca.
    • Gość: petrus Re: kompetentny dentysta chirurg!!!!potzrebny od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 00:04
      Polecam: Michał Walotek - Tychy, ul. Nizinna 2, tel. (032) 218-44-67, mistrz
      świata jeśli chodzi o usuwanie zębów.
      • Gość: bolący ząb Re: kompetentny dentysta chirurg!!!!potzrebny od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 11:02
        dzięki,dzięki,dzięki!!!pozdrawiam!!!!
      • Gość: Mała MI Re: kompetentny dentysta chirurg!!!!potzrebny od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 11:49
        Nie powiedziała bym ze mistrz siwata. Zwlaszcza ze dwa dni temu usuwalam u niego dolna 8 i nawet ze zdjecia nie zauwazyl ze jest stan ropny, dopiero podczas usuwania zeba zauwazyl rope , a najlepsze jest to ze nawet nie przepisal mia ntybiotyku bo stwierdzil ze niema takiej potrzeby z tego co mi widomo przy stanie ropnym wogole nie powinno sie usuwac zeba tym bardziej zdrowego;/ jestem rozczarowana tym doktorem niewiem czemu ludzi tak sie niem zachwycaja. najlepsze jest to bylam dzis u innego dentysty zeby mi pomogl bo nawet tramal na mnie nie dziala , przepisano mi antybiotyk i powiedziano ze wyrwal mi osostni zab ale to nie byla 8 tylko 7 ...brak slow dr. W. leci tylko na kase zaplacilam 250zl zero zalecen dostalam potrktowal mnie jak klienta w supermarkecie pffff...zalosne. skoro place to wymagam ! ludzi nei dajcie sie nabrac na tego "specjaliste"
    • palec1 Re: kompetentny dentysta chirurg!!!!potzrebny od 29.05.10, 15:47
      wyborcza.pl/1,87648,7932542,Donos_ze_srodowiska_medycznego.html
      :)
      • Gość: mbm Re: kompetentny dentysta chirurg!!!!potzrebny od IP: *.cable.smsnet.pl 29.05.10, 21:29
        Prof. Wilczur:))) Zafajdani monopoliści boją się wolnego rynku, bo niby czemu
        państwowo ten sam kitel źle leczy zęby?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka