Dodaj do ulubionych

Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 17:43
Wszytsko na to wskazuje Facet jest takim "intelektualistą", taką miernotą, żę
wydaje się niemożliwe, by ktoś tak ograniczony znał polski alfabet.
Daltego wydaje mi sie że jest to klakier wystawiony przez RASiowców by swoim
postepowaniem osmieszał przeciwników
Zagranie bardzo ciekawe i odważne, ale na dłuższą mete nudne. Nawet
pojawienie sie filozosi nic nie pomoże. P. Gorzelik - skończ waść z
fiodorusem, albo wymyśl coś nowego !!!!
Obserwuj wątek
    • wilym Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ 23.03.04, 17:50
      Caly swiat to jeden wielki RAS.
      czwarta czesc Matrixa (wlasnie krecona) bedzie nosila tytul Matrix-"Wielki RAS"
      • teschiner Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ 23.03.04, 18:03
        Wilym!
        jakby tak dobzre poprzeliczyc, tu odjac tam dodac i przemnozyc to wyjdzei ci ze
        w nazwie matrix wlasnie RAS jest zakodowany - dalsze obliczenia (to dla
        zaawansowanych daja w wyniku pelna nazwe wraz z adresem siedziby glownej -czyli
        hauptkwatyry - no i nazwisko przewodniczacej - ktore dla ulatwienia podam ,choc
        znane - to pani Sztajnbachowa)
        a no i dla zainteresowanych podajem yrowniez ze RAS otwiera placowki w Australi
        bedzie to:
        Ruch Ausralijskiego Slaska
        takze uwaga - spisek jest bg. daleki, i gleboki
        T.
        • arnold7 Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ 23.03.04, 18:05
          Hehhe, a za kazdym rogiem RASisci!
    • filozosia Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ 23.03.04, 18:04
      Gość portalu: kermit napisał(a):

> Wszytsko na to wskazuje Facet jest takim "intelektualistą", taką miernotą, żę
      > wydaje się niemożliwe, by ktoś tak ograniczony znał polski alfabet.
      > Daltego wydaje mi sie że jest to klakier wystawiony przez RASiowców by swoim
      > postepowaniem osmieszał przeciwników
      > Zagranie bardzo ciekawe i odważne, ale na dłuższą mete nudne. Nawet
      > pojawienie sie filozosi nic nie pomoże. P. Gorzelik - skończ waść z
      > fiodorusem, albo wymyśl coś nowego !!!!
      Droga Żabo!!!!
      To nie Muppet Show. Tam jest Twoje miejsce. Dłuuuuuugo jescze musisz się uczyć,
      żeby prowadzić partnerskie dysputy z Fiodorusem.
      Całuję Żabkę w zielony pyszczek
      Filozosia
    • Gość: korn Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ IP: *.chello.pl 23.03.04, 18:12
      Jezyk, ktorego uzyles do okreslenia Fiodorusa, swiadczy, że ze
      slowem "miernota" czesto musiales sie w zyciu, kermicie, spotykac...
      Ale czy wlasne kompleksy i nieumiejetnosc radzenia sobie z nimi, to
      wystarczajacy powod, by wyzywac sie na forum?

• Gość: kermit Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 18:39
        zgadzam się z tobą kornie tylko pod waruniem gdy pod twoim nikiem kryje się
        córka pewnego publicysty i redkatora naczelnego pewnego schodzącego na psy
        pisemka
        Przy tym cżłowieku jestem miernotą
        poza tym podtrzymuje to co powiedziałem. Fiodorus jest tak żalośny że może być
        tylko proowkatorem RAŚ. ty zresztą Korn chyba jestes jego klonem
        • filozosia Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ 23.03.04, 19:11
          Ty kermicie zdecydowanie nie możesz być niczyim klonem, bo do klonowania
          potrzebny jest dobry materiał genetyczny. Sam rozumiesz...........
          • Gość: antyklon Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.04, 19:19
            > Ty kermicie zdecydowanie nie możesz być niczyim klonem, bo do klonowania
            > potrzebny jest dobry materiał genetyczny. Sam rozumiesz...........

mozna tez klonowac zly material genetyczny, czego przykladem jest filozosia ;-)
            • filozosia Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ 23.03.04, 19:31
              Gość portalu: antyklon napisał(a):

> > Ty kermicie zdecydowanie nie możesz być niczyim klonem, bo do klonowania
              > > potrzebny jest dobry materiał genetyczny. Sam rozumiesz...........
              >
              > mozna tez klonowac zly material genetyczny, czego przykladem jest filozosia ;-
              Kod genetyczny z którego zostałam sklonowana, nie był uszkodzony.
              Dlatego jestem takim dobrym klonem:)
              • Gość: antyklon Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.04, 19:41
                czy ja pisalem o uszkodzonym kodzie?
                pisalem tylo i wylacznie o zlym kodzie...
                • filozosia Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ 23.03.04, 19:45
                  Nie jestem biologiem.
                  Bronisz kermita, to go sobie broń. Ja pozostaję przy swoim zdaniu.
                  Kermit do Muppet Show. I to by było na tyle.
                  Filozosia
                  • Gość: kaszket Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 19:49
                    >Kermit do Muppet Show. I to by było na tyle.
                    a fgilozosia do Grecji, na wyspę Lesbos
                    • fiodorus Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ 23.03.04, 19:59
                      Gość portalu: kaszket napisał(a):

> >"Kermit do Muppet Show. I to by było na tyle.
                      > a fgilozosia do Grecji, na wyspę Lesbos "

Co za prostak!!!
                      witaj Filozosiu :-)))
                      To forum schodzi na psy (he, he na żaby - w tym wypadku)
                      • Gość: oleander Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 21:41
                        > To forum schodzi na psy (he, he na żaby - w tym wypadku)

tak fiodorku, dziękujemy że wspierasz słuszne idee RAŚ. To bardzo miło z twoeje
                        strony że robisz to za co ci płacą. Mam nadzieje że napiszesz znowu o tym jak
                        NIemcy zagrażają polskiemu Ślaskowi, bo już nie mam sie z czego śmiać.
                        • fiodorus Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ 23.03.04, 21:43
                          Gość portalu: oleander napisał(a):

> >" To forum schodzi na psy (he, he na żaby - w tym wypadku)
                          >tak fiodorku, dziękujemy że wspierasz słuszne idee RAŚ. To bardzo miło z twoeje
                          > strony że robisz to za co ci płacą. Mam nadzieje że napiszesz znowu o tym jak
                          > NIemcy zagrażają polskiemu Ślaskowi, bo już nie mam sie z czego śmiać."

Nie ma masz się z czego śmiać? Ja też nawet Kermit przestał m,nie już bawić. :-
                          )
                          • Gość: oleander Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 21:49
                            doskonały jest, nawet mu powieka nie drgnie. Fiodor, powiedz ile RAŚ ci płaci z
                            atakie poświcenia. Bo przecież cie musi skręcać gdy wypisujesz te brednie,
                            nawet w imie tak słusznej sprawy jak autonima śląska
                            • fiodorus Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ 23.03.04, 21:51
                              he, he... cicho mały, bo Polacken usłyszą
                              • Gość: kermit Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ IP: 207.235.223.* 23.03.04, 21:54
                                nie mówiłem - przyznał się. Jurek skończ z tym bo to jest k.. nudne. POlacy nie
                                sa tak głupi jak ich przedsatwia fiodorek. Szanujcie przeciwnika !
                                • fiodorus Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ 23.03.04, 21:56

> "nie mówiłem - przyznał się. Jurek skończ z tym bo to jest k.. nudne. POlacy
                                  nie sa tak głupi jak ich przedsatwia fiodorek. Szanujcie przeciwnika !

NO Kermitku?
                                  To Polacy są dla Ciebie "przeciwnikiem"? rozwiń myśl, proszę :-)
                                  Aha, a do kogo piszesz Jurek?
                                  Rozwiń myśl, proszę :-)
                                  • Gość: kermit Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ IP: 207.235.223.* 23.03.04, 22:01
                                    przeciez jurek g. to twój szef któy ci płąci za kompromitowanie przeciwników
                                    RAŚ. To jest przecież odkrycie dzisiejszego dnia!
                                    • slezan Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ 23.03.04, 22:03
                                      A to szuja! Z moich składek!
                                    • fiodorus Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ 23.03.04, 22:06

> "przeciez jurek g. to twój szef któy ci płąci za kompromitowanie przeciwników
                                      > RAŚ. To jest przecież odkrycie dzisiejszego dnia!"
                                      Kermit?
                                      A który to Pan Gorzelik :-)? Pod jakim nickiem pisze?
                                      To ja Ci powiem pod jakim pisze red. Kijonka!
                                      • Gość: kermit Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ IP: 207.235.223.* 23.03.04, 22:12
                                        Kijonka nie pisze pod żadnym nickiem bo nie zna sie na obsłudze komputera
                                        • fiodorus Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ 23.03.04, 22:16

> "Kijonka nie pisze pod żadnym nickiem bo nie zna sie na obsłudze komputera "
                                          Co Ty red. Kijonka jest hackerem.
                                          • Gość: kermit Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ IP: 207.235.223.* 23.03.04, 22:20
                                            daj spokój. Nie ośmieszja go do reszty. To poprstu nie przystoi
                      • filozosia Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ 24.03.04, 06:56
                        fiodorus napisał:

> Gość portalu: kaszket napisał(a):
                        >
                        > > >"Kermit do Muppet Show. I to by było na tyle.
                        > > a fgilozosia do Grecji, na wyspę Lesbos "
                        >
                        > Co za prostak!!!
                        > witaj Filozosiu :-)))
                        > To forum schodzi na psy (he, he na żaby - w tym wypadku)
                        >
                        >
                        Witaj Fiodorusie:)
                        Ja nie jestem F G I L O Z O S IA- więc to nie do mnie.
                        Pozdrawiam Cię Fiodorusie
                        Filozosia
                        • fiodorus Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ 24.03.04, 20:40
                          filozosia napisała:

> fiodorus napisał:
                          >
                          > > Gość portalu: kaszket napisał(a)
                          > >
                          > >
                          > Witaj Fiodorusie:)
                          > Ja nie jestem F G I L O Z O S IA- więc to nie do mnie.
                          > Pozdrawiam Cię Fiodorusie
                          > Filozosia

WItaj Filozosiu :-)))
                          Miło, że mimo wszystko wpadłaś bo nie jest tu teraz milo
                          Serdecznie Cie popzdrawiam :-)))
              • Gość: kermit Re: Czy FIODORUS to prowokator z RAŚ IP: 207.235.223.* 23.03.04, 19:43
                kolnem fiodorusa i kolejnym pomysłem szefa RAŚ na urozmaicienie debaty
                politycznej na Śląsku
                Jurek !!! dobra robota, ale zmienicie płyty bo sie wszysycy na tym poznali,
                nawet miesiecznik Śląsk się pokapował !!!
                • Gość: Robert Re: Fiedia to czekista od Urbana ot polski goebels IP: *.g.pppool.de 23.03.04, 21:52
                  • Gość: oleander Re: Fiedia to czekista od Urbana ot polski goebel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 21:56
                    a tam czekista, po porstu lojalny Schloonzok tylko że oddelgowny na fornt
                    rasiowskiej propagandy i dezinformacji
                    • hierowski Re: Fiedia to czekista od Urbana ot polski goebel 24.03.04, 10:37
                      Aż przyjemnie poczytac jak bardzo was wkurza Fiodorus :))))))))) Jak brakuje
                      argumentów to pozostają oszczerstwa ?
                      • Gość: katt Re: Fiedia to czekista od Urbana ot polski goebel IP: 195.126.232.* 24.03.04, 10:55
                        Oszczerstwa ?, dla tego " Typa " ti wyroznienie. !!!!!!!!!!!
                        • hierowski Re: Fiedia to czekista od Urbana ot polski goebel 24.03.04, 12:39
                          Brawo kermicie - dzisiaj poznałem dzięki wam kolejne brzydkie słowo -
                          "miernota".
                          • Gość: kermit Re: Fiedia to czekista od Urbana ot polski goebel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 13:04
                            to juz znasz dwa poprawne polskie słowa. Ale z ciebie patriota, jestem pod
                            wrażeniem
                            • filozosia siedzi sobie kermit............................... 24.03.04, 18:59
                              ...........siedzi sobie kermit i myśli a jak nie myśli, to tylko siedzi.....
                              Odpocznij kolego, bo popadasz w paranoję!!!::)
                              Kto nie myśli tak jak Ty, to Go po prostu opluwasz!!!! Uważaj, bo się sam
                              oplujesz:)
                              Pozdrawiam cieplutko:) oleandra też:)
                              Filozosia
                        • fiodorus Re: Fiedia to czekista od Urbana ot polski goebel 24.03.04, 20:38
                          Gość portalu: katt napisał(a):

> "Oszczerstwa ?, dla tego " Typa " ti wyroznienie. !!!!!!!!!!! "
                          Dzieki. Czuję saie bardzo wyróżniony. To takie fajne jak wszyscy cie chcą
                          wyróżnić.
                      • slezan Re: Fiedia to czekista od Urbana ot polski goebel 24.03.04, 20:00
                        hierowski napisał:

> Aż przyjemnie poczytac jak bardzo was wkurza Fiodorus :))))))))) Jak brakuje
                        > argumentów to pozostają oszczerstwa ?

Wybaczcie, wypadałoby uporządkować te wypowiedzi. Osczerstwem jest, że Fiodorus
                        to JUerk Gorzelik, red. Kijonka czy agent red. Urbana?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka