Gość: missa_pogana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 13:02 Proszę o opinię bo ważna sprawa jest, zeby pomiedzy redakcjami mieli sobie czego chlopaki zazdorścic Ja głosuję tak: Nina Grella z Dziennika Zachodniego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buc Re: PLEBISCYT NA NAJSEKSOWNIEJSZĄ DZIENNIKARKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 13:10 Beata Netz, te czarne włosy . mmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
chochonie Re: PLEBISCYT NA NAJSEKSOWNIEJSZĄ DZIENNIKARKĘ 24.03.04, 13:33 Bylibyśmy ostatnimi niewdzięcznikami gdybyśmy pominęli nadarzającą się okazję i nie zagłosowali na naszą faworytę. Uroda plus intelekt! Aleksandra Klich - już nie ma lepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kvinta Re: PLEBISCYT NA NAJSEKSOWNIEJSZĄ DZIENNIKARKĘ 24.03.04, 15:15 najlepsze są te, które odeszły... Odpowiedz Link Zgłoś
wiolonczelista1 Re: PLEBISCYT NA NAJSEKSOWNIEJSZĄ DZIENNIKARKĘ 24.03.04, 15:35 Mnie! Mnie! Mnie wybierzcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinol Re: PLEBISCYT NA NAJSEKSOWNIEJSZĄ DZIENNIKARKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 16:04 Ciebie nie, bo masz krzywe nogi i już Najpiękniejszą dziennikarką jest Dorota Stasikowska Woźniak! Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślonzok Re: PLEBISCYT NA NAJSEKSOWNIEJSZĄ DZIENNIKARKĘ IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 16:33 Ja głosuję na Grażynę Torbicką! Jest piękna i mądra, a poza tym Nasza - Śląska! Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: PLEBISCYT NA NAJSEKSOWNIEJSZĄ DZIENNIKARKĘ 24.03.04, 16:46 a ja NIE zagłosuję na pieńkowską, jest aseksualna.....moze to facet? Odpowiedz Link Zgłoś