Dodaj do ulubionych

cosinus katowice

IP: 195.116.94.* 24.08.10, 13:27
Czy ktos z was uczęszczał bądź uczęszcza nadal do cosinusa-
policelane, jak tam jest? nauczyciele, z nauką itp
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawa Re: cosinus katowice IP: 195.116.94.* 26.08.10, 12:09
      ???? nikt??
      • wieczny-ped Re: cosinus katowice 31.08.10, 20:21
        ja chodzę do cosinusa
        tylko co chcesz wiedzieć? tak ogólnie, to dla mnie spoko szkoła- bezpłatna, maja dodatkowe zajęcia z angola dla swoich słuchaczy,
        fakultety przegotowujące przed końcowym egz zawodowym, no i na koniec
        dostajesz tytuł technika a nie certyfikat ukończenia kursu, a to
        kolosalna różnica :DD
        • Gość: ciekawa Re: cosinus katowice IP: 195.116.94.* 02.09.10, 13:09
          Chciałam się dowiedziec tak ogólnie, jakie wrażenia. A jeśli można spytac na jakim kierunku jestes?
          • wieczny-ped Re: cosinus katowice 02.09.10, 18:22
            skończyłam w czerwcu reklamę,a teraz zaczynam kosmetykę :>:>:> spodobało mi się
            a atmosfera w szkole bardzo na plus, trafiła mi się świetna grupa ludzi, skończyliśmy szkołę, a wciąż z
            kilkoma osobami mam kontakt :), sekretariat bardzo dba o słuchaczy, jak się coś dzieje, zawsze mam
            telefon, zajęcia prowadzone w sposób ciekawy, nauczyciele starają się stawiać na praktykę, nie tylko
            teorię i z tego co wiem, kilkoro z nich to nauczyciele akademiccy- na pewno babka z historii sztuki
            była.No i co najważniejsze, szkoła jest za darmoche :P
            • Gość: blukaczka Re: cosinus katowice IP: *.compi.net.pl 17.09.10, 17:23
              no właśnie się wybieram, choć ludzie dość rożnie gadają-skrajnie, pojdziem-zobaczym-napiszem :D:D:D
              • Gość: ciekawa Re: cosinus katowice IP: 195.116.94.* 22.09.10, 12:14
                a do jakiego miasta się wybierasz??
                • Gość: blukaczka Re: cosinus katowice IP: *.compi.net.pl 22.09.10, 16:06
                  no właśnie myślę o Katowicach, masz o nich jakies info?
              • Gość: agentka Re: cosinus katowice IP: *.compi.net.pl 24.09.10, 17:45
                ja nie do konca jestem przekonana do tgeo co ludzie gadają, do czasu az sie sama nie przekonam. sprawa wygląda tak- zapisałam się do cosinusa i teraz w sumie juz skończyłam i gdybym wtedy skakała po forach i czytała co ludzie wypisują i jakie zale wylewają do neta to bym nie poszła do żadnej policealnej, a tak na szczęście miałam, okazje sama sie przekonać co i jak, i teraz z czystym sercem moge powiedziec, ze cosinus jest w porzadku, mam tytul w reku, uprawienia i wzystko bylo za darmo :>
                • Gość: ciekawa Re: cosinus katowice IP: 195.116.94.* 30.09.10, 00:37
                  Ja także jak narazie jestem zadowolona, przede wszystkim uczę się tego co mnie interesuje i kobitki ciekawie przekazują swoją wiedzę, także nie jest źle
                  • wieczny-ped Re: cosinus katowice 05.10.10, 17:42
                    prawda ci to, na policealnych wieszaja psy, a tak naprawde reprezentuja one jakis poziom i dla wielu osob są jedyna alternatyką na domkniecie edukacji czy rozpoczecia czegos za free, wiec dla mnie cosinus jest blogoslawienstwem, bo jest za free i moglam zakonczyc w koncu lo i pojsc na policealna :>
    • Gość: Kinga Re: cosinus katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.20, 09:35
      Pro- uczniowskie podejście na każdym kroku, widoczne od pierwszego kontaktu ze szkołą. Panie w sekretariacie pomocne, otwarte, odpowiedzą na każde pytanie, każdą wątpliwość, pomogą we wszystkich sprawach formalnych (przynajmniej w Katowicach).Nauczyciele wyrozumiali, indywidualne podejście do każdego ucznia.
    • Gość: Kasia Re: cosinus katowice IP: *.204.49.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.21, 15:00
      Uczęszczam od lutego tego roku. W Styczniu mam egzamin zawodowy.
      Super nauczyciele, nam trafiła się fantastyczna Pani Iza z florystyki. :)
      Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka