Dodaj do ulubionych

psie odchody

10.01.11, 10:54
Pies, czy człowiek?
Znowu, jak zawsze dotąd bywało, po stopnieniu śniegu ukazał się brzydki obraz - psie odchody.
Nie lubię właścicieli psów, którzy po swoich czworonogach nie sprzątają. Takich właścicieli zaliczam do ludzi o niskiej kulturze osobistej i traktuję jak zwyczajnych palantów!
Psy są ok.!
I mała historyjka.
Sąsiad zauważył, że wdepnąłem w psią kupę.
Powiedział: będzie sąsiad miał szczęście.
Odrzekłem: niech sąsiad usiądzie na kupę, którą przed chwilą usadził pies sąsiada – szczęście będzie ogromne.
Coś odburknął, nie posprzątał po swoim psie i odszedł!
Okazuje się, że wśród palantów bywają i hipokryci…
Obserwuj wątek
    • leo-art Re: psie odchody 21.02.11, 21:18
      pALANTÓW? No nie wiem, raczej ktoś, kto nie ma zwierzątka, zasługuje na takie miano. W końcu pies też człowiek, a trzymać człowieka w schronisku to wyjądkowa podłość. A nie rozumieć, dlaczego właściciele psów nie chcą chodzić z kupą w plecaku? Hahahahahha no ludzie... to już nawet palant przeciętny, palant standard zrozumie xD...

We Francji - dalej nie szukać - są fajne psie kibelki - po prostu piaskownica z metrowym płotkiem. To działa, jest spoko i wporzo.
      Ludzie płacą podatki, chcą prawa do relaksu po pracy na 3 etatach, a wy- ludzie bez psów, a zapewne bez uczuć - czepiacie się, że pieski robią kupki. Od czego jest posadzić zieleń, zrobić park, w zielonym kupki nie widać to raz, a podobno w kilka dni po kupce nie ma śladu xD... Moje psy zawsze robiły kupki na zielonym, a i to czasem właściciel posesji wylatywał z mordą - jak to kupa... i to groził nie tylko mi, ale starszym osobom. Podłość. A zamiast prawdziwego trawniczka przed posesją miał na łyso przycięty trawnik - bez kwiatków hehhehehe co za podróba trawnika. To już za okupacji ludzie lepiej to robili.
      Nie lubię drani, którzy napadają na nas, i którzy pedantycznie dbają o czystość. Np ci dranie, którzy nielegalnie wycinają stare, wielkie, romantyczne drzewa na cmentarzach. Do zera - żeby wrony nie robiły kupy na pomniczki. Wrony tacy "ludzie" zresztą też mordują. Niszczą całe parki - jak w Bielsku Podlaskim. TAcy ludzie latają z pałami po dworcach i "sprzątają" bezdomnych. Czasem na śmierć. A wiecie co, takie np miasto Wysowa. Południowa granica. Bajka xD... pieski bez smyczy, huskie, i inne, latają bez smyczy, miłe sympatyczne koleżeńskie względem siebie. Miło popatrzeć. Tak to powinno wyglądać. Miasto ma obowiązek organizować ludziom wybiegi dla piesków i kotków - wiele ludzi ma w blokach koty, które nie wiedzą o bożym świecie. Panowie, tak nie można. Zróbcie ogrodzony wybieg. Waszej dzieciarni też się przyda. Nigdzie się nie zapodzieje xD... W końcu płacimy podatki czy to miasto nam płaci za to, że jesteśmy obywatelami i zbieramy psie kupy. Miasto na nas żeruje, Sejm na nas żeruje, utrzymujemy wojnę w Afganistanie, kupujemy samoloty dla Tuska, limuzyny dla szaraków z miast i gmin, z podgrzewanymi fotelami i automatyczną skrzynią, i wymagamy minimum szacunku - żeby to państwo cokolwiek robiło. Zrobienie psiej wygódki to minimalistycznie 400 zł. O czym tu mówić. Ale oczywiście można się pluć na forach, że się niczego nie rozumie. To zadawajcie dalej takie pytania, a ja wam wyjaśnię. Że jestem okrutny? A wy? Niewiniątka? hahahahaha pozdro Gołubczanie i Gołubczanki xD papa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka