Dodaj do ulubionych

Na Facebooku walczą z dymkiem

IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.11, 11:49
w głowach się poprzewracało... szczyt głupoty i tyle. nie podoba ci się, ze gdzieś się pali, to tam po prostu nie chodź. proste!
Obserwuj wątek
    • Gość: [ Re: Na Facebooku walczą z dymkiem IP: *.opaltelecom.net 22.03.11, 12:23
      100% racja
    • Gość: opopo Re: Na Facebooku walczą z dymkiem IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.11, 12:24
      bardo dobrze!!!!! Trzeba wyplenić to chamstwo w lokalach!!! Spencera i lornetę nalezy omijac szerokim łukiem!
    • Gość: ttt Re: Na Facebooku walczą z dymkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.11, 13:53
      chyba nie rozumiesz problemu, przecież poszły w miejsce gdzie teoretycznie nie wolno palić czemu to niepalący mają uciekać przed łamiącymi prawo
      • Gość: Ciekawski_Marian Lorneta i Spencer więcej mnie zobaczą, a raczej IP: *.3s.pl 22.03.11, 14:09
        mojego portfela. Zostawiałem ta tygodniowo niezłą sumkę. Do opamiętania się pani właścicielki Spencera!
        • Gość: hahaha Re: Lorneta i Spencer więcej mnie zobaczą, a racz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.11, 14:27
          no jasne. Stawiam pół kilo bananów, że obok niezłej sumki nawet nie przechodziłeś.
          • Gość: Seku Re: Lorneta i Spencer więcej mnie zobaczą, a racz IP: 156.37.253.* 22.03.11, 19:15
            stawiam drugie pol kilo ze nawet jesli, to tygodnie liczy w miesiacach
            • Gość: czytelnik Re: Lorneta i Spencer więcej mnie zobaczą, a racz IP: *.zanet.pl 22.03.11, 23:27
              ale z was mądralińskie małupy...
        • Gość: rado Re: Lorneta i Spencer więcej mnie zobaczą, a racz IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.11, 17:46
          ależ bardzo dobrze, w końcu będzie spokój i osoby które chcą użyć legalnej w Polsce substancji nie będą narażane na agresję niepalących. cały urok demokracji - gdzieś Ci się nie podoba to tam nie chodź
    • Gość: et na kole Re: Na Facebooku walczą z dymkiem IP: 194.71.85.* 22.03.11, 14:25
      A jak ci sie nie podoba ze na meczu mozna dostac w morde to nie idz na mecz. Jak ci sie nie podoba ze auto ci ukradli to nie kupuj auta.....
    • Gość: anty-nikotyna Na Facebooku walczą z dymkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.11, 15:26
      Bardzo sie ciesze i popieram! Sama z kilkoma znajomymi musialam niedawno siedziec w Spencerze w oparach dymu. Gdy zwrócilismy uwage kelnerce, odpowiedziala, że osoby palące "robią to na własną odpowiedzialność" (??? wędzą innych gości na WŁASNĄ odpowiedzialność???) i nikt im palić nie bedzie zabraniał.
      Też już nugdy tam nie pójde i oby jak najwięcej ludzi omijało ta wędzarnię szerokim łukiem. Może to nauczy właścicielkę poszanowania prawa.
    • Gość: katowiczanin Na Facebooku walczą z dymkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.11, 16:00
      @koko a mi sie nie podoba placenie podatkow to mam nie placic? Jest zakaz palenia i takie jest prawo, pania cwaniare ze spencera bym zwolnil a policmajstrami bym sie zajal. Bezpieczniej jest wyprowadzic laski ktore nie pala niz zwrocic uwage osilkowi z papierosem ale to cala nasza wladza... babci z piertuszka mandat a zlodzieja samochodow nagle nie zauwazylem.
    • Gość: WingTsun Re: Na Facebooku walczą z dymkiem IP: *.alcaline.orbital.net 22.03.11, 17:38
      w głowie się przewrociło... szczyt głupoty i tyle. nie podoba ci się, ze gdzieś się NIE pali, to tam po prostu nie chodź. proste!
    • polsz posrane prawo 22.03.11, 18:53
      a gdzie lokale dla palących?
      • Gość: ddawwidd Re: posrane prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 20:52
        Lorneta pod Meduzą, ul. Mariacka, Katowice.
      • Gość: Porada Re: posrane prawo IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.11, 23:27
        Na cmentarzu
    • Gość: obserwator kadra "nałkowa" z usia IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.11, 19:35
      wiadomo kadra "nałkowa" uniwersytetu śl. .... ubecja konfidenci czyli wesola gromadka prof iwanka zwanego w pewnym srodowisku PIOTR /TW/
    • Gość: bibi Na Facebooku walczą z dymkiem IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.11, 21:29
      Ogólnie tam pracują nawiedzeni właścicielka albo się jakoś dziwnie uśmiecha a innego dnia robi miny a pracownikom współczujemy
    • Gość: ziuta Na Facebooku walczą z dymkiem IP: *.altec.pl 22.03.11, 23:06
      jak gliniarze mogli sie inaczej zachowac jak jedza z reki pani wlascicielce i czesto wpadaja na lornete i meduze wiec co straca taka okazje aby sie za frajer napic
    • Gość: Kisiel K-ce Tak jest! IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.11, 23:13
      Niedługo w barze piwa wina i wódki zakażą, bo szkodzi. Niczego nie będzie, woda niegazowana i soja. Nie lubisz jak ktoś przy tobie pali? Zmień lokal, do Złotego Osła idź.
      • Gość: czytelnik Re: Tak jest! IP: *.zanet.pl 22.03.11, 23:30
        Głupoty wypisujesz. Pomyśl troszkę, potem zabieraj głos. Nielogiczność Twojego wywodu jest tak daleko idąca, że aż żal komentować :)
      • jinx-1 Re: Tak jest! 23.03.11, 14:22
        W tym lokalu był ZAKAZ PALENIA, za to na sprzedaż alkoholu lokal musiał mieć licencję. Jeżeli właścicielka chce, żeby u niej się paliło, to niech zrobi dwie osobne, zamykane sale, z wentylacją... ale łatwiej oczywiście świadomie łamać prawo.
    • jinx-1 Na Facebooku walczą z dymkiem 23.03.11, 14:20
      I bardzo dobrze, że nie bały się wezwać straż miejską. Ja również jako osoba niepaląca zamierzam egzekwować swoje prawo do nie przebywania w dymie. Takie sprawy powinny być nagłaśniane, żeby więcej osób nie bało się zadzwonić po straż i żeby więcej osób mogło je poprzeć. Sprawa dotyczy tego, czy jesteśmy cywilizowanym, praworządnym państwem, czy nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka