IP: *.c193.msk.pl 16.07.11, 19:53
Czy ktos był juz w nowym gabinecie kosmetycznym Kamona w Piotrowicach i może go polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: diizii Re: Kamona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 11:13
      hmm chyba nikt. oferta wydaje się dość uboga jak narazie.
      • Gość: Krystyna Re: Kamona IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.12, 17:59
        Rewelacyjny salon kosmetyczny - oferta z dnia na dzień coraz bardziej rozbudowana i wszystko dostosowują do klienta, więc nawet jak czegoś nie ma w ulotce to trzeba dopytać - dla mnie specjalnie sprowadzali np trwałą na rzęsy. W ofercie jest wszystko co ma być w salonie kosmetycznym i jeszcze bardzo zrozumiale opisane więc ten post to chyba przed otwarciem salonu był napisany hahaha bo wiem że salon nowy.
        Polecam zobaczyć sobie stronę www.kamona.pl
        Jeszcze tak elastycznego i bezproblemowego salonu nie spotkałam. Chodzę już od 4 miesięcy i jestem bardzo zadowolona.
    • Gość: gość Re: Kamona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.11, 14:42
      Byłam już trzy razy i bardzo polecam!!!!
      Co prawda korzystałam póki co z podstawowych i nieskompliwanych uslug kosmetycznych (pedicure,manicure, henna) - ale mając porownanie z kilkoma dobrymi adresami w mieście (gdzie nawet z tego typu usługami róznie bywa...) - jest bardzo pozytywnie i jestem mile zaskoczona.
      Z pewnością będę wracać!
    • Gość: mirela Re: Kamona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 18:59
      chyba jednak nikt tam nie chodzi
    • Gość: *,.,* Jak kryptoreklama to kryptoreklama IP: *.c201.msk.pl 20.08.11, 06:27
      Kamona...
      jak słodko imię twoje brzmi
      Kamona...
      na zawsze serce oddaj mi
      Gdy czule przytulę
      Twe piersi które płoną i drżą
      Szczęśliwy, szalony
      w pieszczotach miłości niosę ci swą...

Ramona
      Twe ciało pręży się i gnie
      Kamona
      na zawsze, Miła, kochaj mnie
      o kwiecie prerii!
      szczęście, radość, ból i łzy...
      Kamona...
      Kamona...
      to Ty?

Ramona
      Twe ciało pręży się i gnie
      Ramona
      w Twych ramion lasso pochwyć mnie
      O kwiecie prerii!
      szczęście, radość, ból i łzy...
      Kamona...
      Kamona...
      to Ty...
      www.tekstowo.pl/piosenka,janusz_radek,ramona.html
    • Gość: .:GoHa:. Re: Kamona IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.11, 02:54
      od miesiąca chodze tam na pazurki i już nigdzie ińdziej sie wybiore! Suuuuuuper atmoswera i profesjonalna obsluga!
    • Gość: giertych Re: Kamona IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.11, 02:57
      Polecam
    • Gość: M. Re: Kamona IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 21:44
      Witam, dziś byłam w Kamonie na regulacji brwi. Jestem jak najbardziej pozytywnie zaskoczona. Zazwyczaj płaciłam za tę usługę ok 8 zł- w Kamonie 10. Pomyślałam trudno, nowe centrum, muszą jakoś zarabiać. Ale po wizycie jestem wniebowzięta, cena jest jak najbardziej adekwatna do jakości. Regulacja w innych salonach zazwyczaj robiona w pośpiechu, bądź niedokładnie, a w Kamonie jest wykonywana starannie, trwała ok 30 minut. Nie mam ani jednego zbędnego włoska którego zauważyłam dopiero po powrocie do domu.
      Mam zamiar wybrać się tam na oczyszczanie twarzy przed zimą, jeśli ktoś już był na tym zabiegu to proszę o podzielenie się wrażeniami.
      • Gość: Hermanegilda Re: Kamona IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 21:47
        Byłam na wycinaniu włosków z nosa , ale mi zmechaciła brodę.
      • Gość: Kara Re: Kamona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 19:14
        regulacja 30minut? Chyba ta kosmetyczka wykonywała ją pierwszy raz w życiu.
        • Gość: ania A dlaczego regulacja nie moze trwac 30 min? IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.11, 10:06
          Jestem kosmetologiem nie mam nic wspolnego z kamona ale jak czytam niektore komentarze to mi słabo. A dlaczego regulacja nie moze trwac 30 min? Porzadna usługa wykonana dokładanie z wmasowaniem kremu na koniec moze tyle trwac a nawet powinna tylko w beznadziejnych gabinetach wrzuca sie klientke na fotel usuwa sie najwieksze wloski z czerwonymi brwiam konczy sie i heja i nastepna a pozniej w domu drobne wloski pod cieniami i pudrem wychodza. A pozatym to zalezy czy ktos ma 4 wloski na krzyz czy np. jest pierwszy raz na regulacji i ma gaszcz.
          • Gość: ania kliencie zacznij wymagac!!! IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.11, 10:08
            A chciałam jeszcze dodac ze klienci czesto nie wiedza jak usluga regulacji powinna wygladac bo nigdy nie trafily na porzadny gabinet i pisza takie brednie ze jak trwa 30 min to kosmetyczka jest niedoswiadczona - nie wiem jaka pani jest w Kamona ale usluga jak najbardziej moze tyle trwac.
            • Gość: Nikola Re: kliencie zacznij wymagac!!! IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.11, 10:36
              A muj to jest jeszcze szybszy.
              1 minuta oziem i śpi .Musze sie brewki zrobić w 30 minut a wiela kosztujom?
              • Gość: Jucia Re: kliencie zacznij wymagac!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.11, 08:39
                Chodzę do gabinetu praktycznie od samego otwarcia. Jestem bardzo zadowlona. Ceny przystępne, miła, fachowa obsługa.
                Gorąco polecam p. Danusię.
      • Gość: Ania Re: Kamona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 18:43
        Jeśli chodzi o zabieg oczyszczania to jak najbardziej polecam.Byłam już na nim kilka razy w KAMONIE i jestem bardzo zadowolona.Kosmetyczki są bardzo precyzyjne i świetne w tym co robią.Twarz po kosmetykach jakie oferuje salon bardzo ładnie się goi,praktycznie już po zabiegu wygląda się jak młoda bogini :)
    • Gość: anita Re: Kamona IP: *.c193.msk.pl 05.11.11, 14:02
      Polecam p. Mariolę
    • Gość: Teresa Re: Kamona IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.11, 15:31
      A ja byłam już kilka razy u pani Ani, takiej w okularach i uważam, że jest bardzo dobrą kosmetyczką, z resztą posłałam do niej też moją córkę i jestesmy zawsze zadowolone, a salon też jest ok, czysto i przyjemnie
      • Gość: ' A ona właśnie wyszła z kamony IP: *.c201.msk.pl 08.11.11, 16:34
        bi.gazeta.pl/im/8/10294/z10294548X,Warszawa--Pelnomocnik-Rzadu-do-spraw-Rownego-Statusu.jpg
    • Gość: Ula Re: Kamona IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.11, 00:11
      Wystrój rewelacyjny, pogodnie, przyjemnie, elegancko, z klasą i ceny przystępne. Chodzę regularnie na pazurki, za tydzień wybieram się na fotoodmładzanie do P. Ani. POLECAM POLECAM POLECAM!
      • Gość: Cedynia Re: Kamona IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.11, 00:24
        żapytaj się czy łoniaki usuwają laserem.
        cito.
        • Gość: zainteresowany Re: Kamona IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.11, 01:27
          hahaha mają depilacje laserową, cukrową i woskiem - więc z pewnością tak :P
    • Gość: Adam Re: Kamona IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.11, 01:38
      Dzisiaj byłem i prezenty dla rodziny kupiłem - zaproszenia na zabiegi wyglądają bardzo profesjonalnie i mają sole bocheńskie które pamiętam z młodych lat. Bardzo miła i fachowa obsługa. Dawno się nie spotkałem z tak dużą wiedzą jaką dzisiaj zaprezentowała Pani kosmetyczka taka czarna niższa. Mam nadzieje że moje kobiety będą zadowolone, bo wiem że chodzą tam już jakiś czas.
      • Gość: Czeszaw Re: Kamona IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.11, 10:34
        Nie pomoże póder rusz kedy czyczki wiszo jusz

• Gość: Hanna P. Re: Kamona IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.11, 12:51
      Byłam na pakiecie Kamona - rewelacja. Z pewnością wrócę!!!!!!!!!!!!
      • Gość: łaaał Jaka jest obecnie stawka za kryptoreklamę? IP: *.c201.msk.pl 20.12.11, 13:35
        wiemy, wiemy ! wszyscy się za tobą oglądali na Jankego. Sądzili, że to indyk idzie po kontakcie z wrzątkiem.
        • Gość: Hanna P. Re: Jaka jest obecnie stawka za kryptoreklamę? IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.11, 14:38
          Zazdrosna konkurencja się nudzi i takie pierdoły pisze? Wystarczy wejść do Kamony, żeby zobaczyć ile jest klientów. Ja nie dosyć że stosunkowo mało zapłaciłam,otrzymałam pełną konsultację i jeszcze mi darmowe próbki kremów dali to uważam że mam prawo napisać że jestem BARDZO ZADOWOLONA - i jak indyk nie wyglądam, wręcz przeciwnie :)
        • Gość: Iwona Re: Jaka jest obecnie stawka za kryptoreklamę? IP: *.204.114.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.12.11, 14:52
          Typowe - jak są zle komentarze to ok (choć nikt nie pomysli że to pewnie konkurencja) ale jak są same dobre opinie to... z pewnością kryptoreklama HAHAHA i tak źle i tak nie dobrze :) Co poniektórym się nigdy nie dogodzi. Mnie ilość pozytywnych opinii, strona internetowa i fanpage tego salonu przekonuje - i z pewnością skorzystam, żeby sie sama przekonać. Na początek niech będzie ta 30 min regulacja ;P
          • Gość: Iwona Re: Jaka jest obecnie stawka za kryptoreklamę? IP: *.180.17.75.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.12.11, 20:18
            tak jak pisałam wcześniej udałam się dzisiaj na regulację i mogę na świeżo napisać opinie :D Troszkę musiałam poczekać bo klientek w tym samym czasie co ja były 4, ale kosmetyczek też tyle, więc wszystko szybko i zgranie szło. Nie narzekam - bo nie byłam umówiona, a pomimo to dziewczyna mnie przyjęła. W salonie ładnie przed regulacją napiłam się herbatki, przyjęto mnie do gabinetu, skusiłam się również na hennę i co moge napisać.. nie dziwię się że regulacja trwa 30 min, bo zalicza się do niej masaż okolic oczu na kremie- mega przyjemne uczucie! A sama regulacja i henna- rewelacja - idealnie równe i nie straszyłam jak zawsze po hennie czarnymi brwiami, tylko mam piękne naturalne. i pomyśleć że za tą przyjemność zapłaciłam 20 zł.
            Reasumując - z pewnością mogę polecić ten salon!
    • Gość: Nina:-)) Re: Kamona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.12, 20:30
      Do Kamony chodzę od otwarcia i jestem zachwycona profesjonalną obsługą i miłą atmosferą.Szczególnie polecam p.Danusię.
      • Gość: Ania Fajny gabinet na szybkie zabiegi. IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.12, 14:34
        Ja chodze od czasu do czasu nie moge powiedziec ze jestem niezadowolona wszytko jest ok czysciutko schludnie mile panie. Ale na zabieg wybrałabym sie raczej gdzie indziej- poniewaz troche malo intymnosci ciszy i relaksu za drzwiami gabinetu raz jak bylam jakas pani zdawala chyba egzamin przed kims z wiadomosci o kosmetykach wiec 60 min sluchalam o skladach masek i ich działaniu do tego gwar recepcji. Innymi razy skolei grał telewizor i leciały wiadomosci nikomu nie przyszlo do glowy zeby wlaczyc np. jakas fajna muzyczke a myslicie ze panie maja ochote w gabinecie sluchac Faktow? Panie kosmetyczki bardzo mile ale nie potrafia wyczuc ze klient nie ma ochoty gadac i chce chwile sie zrelaksowac ciagle próbuja cos sprzedac uslugi kosmetyki wyszlam stamtad ostatnio zmeczona i troche juz mnie slabi na razie bede tam chodzic bo pasuje mi lokalizacja ale na relaks wybieram konkurencje.
    • Gość: Kasia M. Re: Kamona IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.12, 11:04
      Ja często zamawiam z dojazdem do domu, bo mam małe dziecko i jak dla mnie lepszego rozwiązania nie można było wymyśleć. Przyjeżdża do mnie Pani Ania, z krótszymi włosami, niesamowicie profesjonalna, ma pełen kuferek, więc jak na poczekaniu coś sobie "domyślę" haha to nie ma z niczym problemu :) A dojazd jest bezpłatny, więc jestem BARDZO ZADOWOLONA! :):):)
      • Gość: kicia Re: Kamona IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 02:26
        Panie kosmetyczki przynajmniej część z nich bardzo miłe, ale nie wszystkie, manicure niedokładny tzn. wycięcie skórek niedokładne i na sucho, lakier schnie długo i odpryskuje szybko. Co do atmosfery to zgzdzam się, że na relaks to tam nie można liczyć, jest głośno i nietaktownie głównie ze strony właścicielek, proponuję im zmienić obuwie i obniżyć decybele. Polecam Panią Anię z krótszymi włosami oraz Panią Danusię.
        • Gość: wiera nie polecam IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.12, 15:44
          Chodziłam tam na drobne zabiegi ale ostanio powiedzialam sobie ze juz chyba dosc. Pani pomalowala mi paznokcie warstwa jedna po drugiej tzn. nie poczekala zeby wyschla pierwsza na to wszytko jeszcze chciala polozyc mi nablyszczacz sama zwrocilam uwage ze moze poczekamy az wyschnie lakier- na co ona odpowiedziala no fakt mozemy chwile poczekac, poczekala 3 mintuy oczywiscie efekt byl taki ze po powrocie do domu wszystko zmylam bo sie poodbijalo. A pozatym atmosfera, stroje ,makijaze i zachowanie pan raczej jak na dyskoteke a nie do gabinetu kosmetycznego. A w tle Trudne Sprawy Polsatu :) Masakra
          • Gość: Kasia Re: nie polecam IP: *.ip.netia.com.pl 23.01.12, 20:34
            To chyba Ci się gabinety pomyliły, bo w Kamonie wszystkie kosmetyczki mają te same stroje- w sweterkach chodzą ... :) Ja tam lubię tam chodzić i to bardzo :):)
            • Gość: Miroslaw 33 Re: nie polecam IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.12, 21:45
              Nareszcie salon kosmetyczny w którym dba sie o mężczyznę. Pare Turbo oczyszczeń twarzy i wygladam znowu jak czlowiek. Delikatna twarz bez kropek pryszczy....... POLECAM...
              Wszyscy zadowoleni Ja Żona Ssuper . Do zobaczenia
              • Gość: pytanie Mirosław 33 IP: *.ip.netia.com.pl 23.01.12, 21:49
                Panie Mirosławie - a na czym polega takie turbo oczyszanie? jest przeznaczone wyłącznie dla starszych czy mogę syna zapisać? może pan coś więcej napisać?
                • Gość: Miroslaw33 Re: Mirosław 33 IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.12, 22:17
                  Witam... dokadnie to dostaem ten zabieg w prezncie od żony... ze względu na twarz, na która mam chyba jakies uczulenie i co chwile pojawialy mi się pryszcze, wypieki jak u 18-letniego nastolatka. Turbo oczyszczanie polegaa na nalożeniu maseczki Pani jeszcze mi pomasowaa twarz... ważne jest to że jak narazie odpukać wygladam super i jestem bardziej pewny siebie:)
                  polecam zabieg Turbo oczyszczanie
        • Gość: Dorota do kici IP: *.180.52.56.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.12, 18:46
          hej kicia - to nie spa tylko salon kosmetyczny, gdzie ludzie rozmawiają i żyją po prostu :) ja miałam przyjemność poznać właścicielkę osobiście i jest przemiłą osobą !:)
          ps. chociaż jedno nas łączy - ja też chodzę do Danusi ! pozdrawiam i radzę wrzucić na luz :P
    • Gość: :) SUPER! IP: *.ip.netia.com.pl 23.01.12, 21:43
      SUPER!!!!!!! POLECAM!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: :) SUPER! IP: *.ip.netia.com.pl 23.01.12, 21:44
        SUPER GABINET! LUŹNA ATMOSFERA! PRZEMIŁE KOSMETYCZKI! DOBRE CENY!
        POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Gosia Re: Kamona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 18:53
      Witam.Bardzo polecam salon KAMONA. Niedawno byłam tam i robiłam sobie manicure japoński. Mam teraz piękne paznokcie,a sądziłam,że już nie da się ich naprawić.Jeśli chce się wyglądać jak bóstwo proszę odwiedzić KAMONĘ.POLECAM!!!
    • Gość: zrelaksowana Re: Kamona IP: *.ip.netia.com.pl 24.01.12, 19:00
      A JA CHODZĘ NA ZABIEGI NA TWARZ I BYŁAM DWA RAZY NA MASAŻU I DZIWIĄ MNIE TE WPISY O BRAKU MOŻLIWOŚCI RELAKSU. TAM JEST PO PROSTU PIĘKNIE - ŚWIECIE, ZAMKNIĘTA ROLETA ( JAK BYŁAM NA MASAŻACH), CUDOWNE ZAPACHY, SUPER MUZYKA (TAKI LEKKI JAZZIK), CZYŚCIUTKO, A PANIE KOSMETYCZKI SPOKOJNE, WYWAŻONE I SUPER PROFESJONALNE. ZNALAZŁAM SWÓJ GABINET I NA PEWNO JUŻ NIE ZMIENIĘ.
    • Gość: annna Re: Kamona IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.12, 20:20
      Bylam w wielu salonach kosmetycznych na terenie katowic, ale jeszcze nie spotkalam sie z tak profesjonalnym i indywidualnym podejsciem do klienta jak wlasnie w KAMONIE, powiem wiecej, czasami zastanawiam sie kto w mojej rodzinie czesciej korzysta z uslug KAMONY Ja czy moj Mezczyzna:-) Dziewczyny sa wspaniale i bardzo dokladne, ceny przystepne a oferta bardzo szeroka..naprawde szczerze polecam:-)
    • Gość: Krystyna Re: Kamona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 15:37
      Jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu. Wykupiłam sobie pakiet zabiegów fotoodmładzania w rewelacyjnej cenie. Pani kosmetyczka jest bardzo profesjonalna, poradziła mi wiele rzeczy dodatkowo bezpłatnie dotyczących pielęgnacji skóry i doboru kosmetyków za co bardzo dziękuję. Z pewnością polecam.
    • Gość: Kamila Re: Kamona IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.12, 16:01
      świetne miejsce z pewnością mogę polecić!
    • Gość: BASIA G.:) Re: Kamona IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.12, 22:51
      Już po pierszej wizycie czułam się tam naprawdę jak w domu :):):)
      Kosmetyczki, które tam pracują naprawdę się starają i zależy im na kliencie oraz co najważniejsze nawzajem się lubią i szanują co rzadko się zdarza w dziesieszych czasach - jedna pomoga drugiej, a nie rywalizują ze sobą - za to chyba najbardziej cenię ten salon - i co jest powodem że chodze tam regularnie od jakiś 4 miesięcy - raz do Ani z krótkimi włosami, raz do tej czarnej, kiedy indziej do Danuty lub do Natalii, a parę razy, gdy zależało mi na czasie obsługiwały mnie dwie naraz :):) taki ze mnie vip!
      Pozdrawiam Was dziewczyny , dziękuję i do zobaczenia :):):)
    • kary8 Re: Kamona 22.05.13, 18:27
      Witam mam pytanie, wybieram się w przyszłym tygodniu na wesele i mam zamiar odwiedzic ten salon. Tylko nie wiem do jakiej pani udać się na paznokcie aby przedłuzyc bo mam w strasznym stanie moje dłonie. Co sądzicie wybrać sie do tego salonu czy wybrać inny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka