Gość: q-ku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 10:57 to wyjątkowe chamstwo i dziwię się że komunikacja miejska pozwala na takie przejazdy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zewsząd i znikąd Re: Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju ni IP: *.aster.pl 27.08.11, 11:16 W Warszawie też się to zdarza. Poza tym ciągle widuję panów bez koszulek na bazarku, gdzie kupuję warzywa i może za dużo wymagam od ludzi, którzy jednak fizycznie pracują, ale mnie to razi. I przebój sezonu: para na rowerach, ale jednak w obrębie miasta, a nie gdzieś w głuchym lesie, gdzie nikt ich nie widzi. On w butach i spodenkach, ona w butach, staniku typu kąpielowego i spodenkach. Dla mnie to była zdecydowana przesada. Sama niezależnie od pogody ubieram się pstrokato, ale wybitnie skromnie pod względem odsłaniania ciała. Jestem kobietą wstydliwą i zbuntowaną przeciw narzucaniu kobietom wzorców wyglądu, nie dążę do podobania się mężczyznom, nie wierzę, by każda kobieta oprócz mnie tego pragnęła, chcę być ładna, ale nie piękna i stanowczo nie pociągająca erotycznie. Niezależnie od pory roku plecy, brzuch, dekolt, barki i nogi muszą być zakryte. Nawet latem noszę długie spodnie lub - przy cieplejszej pogodzie - długą spódnicę. Za to z powodu uczulenia i podrażnienia przez własny pot muszę używać wachlarza, ale choćbym była ubrana w samą bieliznę, i tak bym tego nie uniknęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek_z_watykanu Opalona gola klata tak - obwisly brzuch IP: *.4.14.vie.surfer.at 27.08.11, 11:31 niedomytego dziada nie!!!! Jestem przeciwnikiem narzucania kobietom trendow ale jak wiadomo istoty ludzkie maja cos czym podobno sie szczyca - mianowicie mozg. Ten narzad jest po to aby czlowiek go posiadajacy umial dokonywac samodzielnie wyborow. Niestety nie wszyscy przedstawiciele rasy ludzkiej umieja ich dokonywac... Co zas do zakrytych plecow,dekoltu,barkow itp to byc moze lepiej byloby Pani w muzulmanskiej czesci swiata? Tam wszystkie chodza omotane od stop do glow....Nie chodzi o przesadne epatowanie golym cialem ale litosci, zyjemy w tzw swiecie zachodnim! Cialo odpowiednio pokazane i przede wszystkim estetyczne nie jest czyms niestosownym...Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zewsząd i znikąd Re: Opalona gola klata tak - obwisly brzuch IP: *.aster.pl 27.08.11, 11:44 Przepraszam, czy ja komuś narzucam? Nie wydaje mi się. Dlaczego więc kultura ma mi narzucać krótkie sukienki albo bluzeczki na ramiączkach, skoro JA źle bym się w nich czuła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek_z_watykanu Re: Opalona gola klata tak - obwisly brzuch IP: *.4.14.vie.surfer.at 27.08.11, 12:00 Skoro zle sie Pani czuje w takim czy w innym ubraniu to jest Pani wybor i ja akurat to potrafie uszanowac.Ale prosze nie wymagac zeby kultura czy styl zycia innych przychylil sie do Pani - niestety takie sa postepy zycia.Zyjemy w swiecie gdzie tzw dress code zostal w wielu miejscach sprowadzony do zera,a kultury osobistej u wielu mozna ze swieca szukac. O ile na ulicach jestesmy "skazani" na widoki kobiet w sukienkach na ramiaczkach czy mlodych dziewczat w przykrotkich szortach o tyle mamy prawo zadac zachowania elementarnych zasad kultury w srodkach komunikacji publicznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: northyorkshire Ja wiem o co w tym wszystkim chodzi!!! IP: *.barn.cable.virginmedia.com 27.08.11, 12:11 Taki "męski" misio, owłosiony jak małpa, brzuchaty jak goryl... on chce pokazać swoją "męskość" i szuka jakiegoś chętnego kolesia!!! To takie wsiowe, buraczano-słowiańskie... PEDAŁY, nie sądzicie? A może jak taki BURAK-HOMOŚ wejdzie do tramwaju czy autobusu, wszyscy zaczęliby głośno komentować jego brzuch, obwisłe bicepsy, owłosione plecy, chude nózki, ot tak ni z tego ni z owego... I bić mu brawo jak modelce na wybiegu... hmmmmm? Co o tym sądzicie, drodzy internauci? Metoda "nieinwazyjna", nie naraża Was na pyskówki z BURAKIEM, a i śmiechu wszystkim przyspoży!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek_z_watykanu Re: Ja wiem o co w tym wszystkim chodzi!!! IP: *.4.14.vie.surfer.at 27.08.11, 12:18 JESTEM ABSOLUlTNIE ZA :)))))))))))))))))))))))) Ale tak pomijajac inne aspekty to trzeba przyznac,ze niestety Polacy sa wyjatkowo zaniedbani. Czyzby wieki zascianka i sloma z butow zrobily swoje? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju ni IP: *.c193.msk.pl 27.08.11, 12:26 W Kongresówce mówicie ,,bazarek" [od bazar, zapożyczenie z tureckiego przez Rosję]. Reszta Polski mówi targ, targowisko i tego się trzymajmy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dawid_madian Re: Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju ni 27.08.11, 13:38 Właściwie to nie… Bazar jest to plac lub pomieszczenie ze straganami, budkami, gdzie sprzedaje się towary. Natomiast targ jest to sprzedaż i kupno towarów odbywające się w określone dni tygodnia na wydzielonym miejscu. Ot mała różnica a robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszankowa1 Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju nie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 11:23 Do pruderii mi daleko, jestem młody, mam owłosioną klatę, jdnak obnoszenie się z tym, niezależnie od tego, czy to młody wysportowany facet czy starszy spocono-owłosiony pan to gruba przesada. Na ulicy jeszcze jako tako, wisi mi to kalafiorem, ale w tramwaju to rzeczywiście niezbyt przyejmen wpaść na takiego spoconego typka (niezależnie czy wpada na faceta starsza kobieta, młoda dziewczyna, chłopak, gej, bi, czy trans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlek bez kudlow Re: Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju ni IP: *.pools.arcor-ip.net 27.08.11, 11:32 Akurat ta owlosiona klata - drugi lub trzeci stopien do wilkolaka, jest juz dawno w cywilizowanych krajach out. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju ni 27.08.11, 12:03 To chyba w twojej "cywilizacji", normalny człowiek jest taki jakim go Pan Bóg stworzył - gdyby nie musiał mieć włosów to by nie miał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deedee Re: Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju ni IP: 195.116.20.* 27.08.11, 18:02 idac za twoim tokiem myslenia... w takim razie niech panie nie gola pach, bikini i nog... fajnie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 czy ktoś zmusza do patrzenia? 27.08.11, 14:39 z komunikacją miejską zgoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju nie ... IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 11:41 no chyba nie zawsze przesada, kilka tygodni temu widziałem jak do autobusu wsiadło takie coś bez podkoszulka i z dużą ilością mięcha, choć więcej miało tłuszczu niż mięśni, a do tego spocone, połowa lasek dosłownie ugieła się w kolanach, normalnie było widać jak im rozum między nogi spłynął Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju ni 27.08.11, 14:44 a może nogi się pod nimi ugięły, bo im się słabo zrobiło z obrzydzenia, nie zaś z podniecenia, jak to tutaj im imputujesz? ;) Fajny młody chłopak z kaloryferem bez koszulki jest ok, ale trzeba wiedzieć gdzie i kiedy, np. na plaży czy na nadmorskiej promenadzie, za to przytłustawy steryd-bezkarkowiec w tramwaju, na dodatek spocony to już nie jest to co tygryski lubią najbardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zx [...] IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 18:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan to dzisiaj coś jeszcze może siać zgorszenie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 11:44 Wydawało mi się że wszystkie zacofane i ciemne przesady, bariery ograniczające wolność ludzi są już obalone... Poza tym - nasza klata (i brzuch), nasza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: to dzisiaj coś jeszcze może siać zgorszenie? IP: *.xdsl.centertel.pl 27.08.11, 11:50 Może i wasza sprawa, ale większość nie chce mieć do czynienia z waszym potem. Swoją drogą pot ma podobny skład do moczu. Jak na ciebie nasikam to rozumiem, że tez będzie ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: to dzisiaj coś jeszcze może siać zgorszenie? IP: *.altec.pl 27.08.11, 20:53 pot ma podobny skład do moczu? Chyba tylko twój. Gdzieś ty się biologii uczył, weź się nie ośmieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: to dzisiaj coś jeszcze może siać zgorszenie? IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.11, 13:29 Zacofane i ciemne przesady owszem, ale zasady kultury osobistej (w tym te dotyczące stroju) dalej obowiązują. Odpowiedz Link Zgłoś
martaformat Bose stopy na siedzeniach, roztrzepane długie... 27.08.11, 11:44 włosy inne atrybuty, którymi różne osoby raczą nas w autobusach czy tramwajach... Moja wygoda nade wszystko-smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju nie ... IP: *.altec.pl 27.08.11, 11:46 a ten BURAK w tym tramwaju nr. 6 mial w tych sandalach skarpety koloru bialego ,posadzam ze tak Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju ni 27.08.11, 12:05 Ot i kolejny burak ktoś Ci powiedział że skarpety w mokasynach i sandałach są passe i ty bezmyślnie w to uwierzyłeś i teraz będziesz walczył z tymi którzy myślą samodzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manitou trendy sa zwlaszcza czarne IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.11, 12:39 tobie misiu ktos powiedzial, ze nie sa passe i teraz lansujesz sie w skarpeciskach. Jasne, mozesz sie lansowac, tylko nie probuj wmowic innym, ze to ladne. Wiadomo. ze wiekszosc tego spoleczenstwa wywodzi sie z dworskich czworakow i z pokolenia na pokolenie przekazuje swe proste zwyczaje. Po wojnie wmawiano ludziom, ze wszystko, co zwiazane z dworem, arystokracja, szlachta i burzuazja jest be i nalezy to tepic, no i czesc ludzi w to uwierzyla. Efekt jest taki, ze gole oblesne spocone brzuszysko (dodatkowo capiace niemilosiernie bo mydla i dezodorantow uzywaja przeciez tylko ci, co dali sobie wmowic, ze tak trzeba) w tramwaju i czarne skarpety w sandalach to dla niektorych misiow norma i przejaw wolnosci. Wyrazy wspolczucia, misiu. Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: trendy sa zwlaszcza czarne 27.08.11, 14:48 ze do sandałów to ok, ale z mokasynami to już nie mogę tego zrozumieć, dlaczego bez skarpet w nich pomykać. My nie żyjemy w Hiszpanii czy Meksyku gdzie są upały ale w chłodnej Polsce, a mokasyny to buty kryte. Na zimnie stopa się poci i o obtarcia bardzo łatwo. Żeby nie było, sama mokasynów nie noszę, ale nigdy bym nie krytykowała za skarpetki przy mokasynów, bo i sama bym bez skarpet ich nie założyła z obawy przed obtarciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju nie ... IP: *.zone14.bethere.co.uk 27.08.11, 11:47 Jak 80-letniej Pani nie pasuje to powinna zrobic to samo co ten Pan. Stanąć z gołą klata obok niego i przykleić się. Efekt murowany. ALbo by sie ubrał, albo uciekł. Nie wspomne, że w ogóle w autobusie by sie zrobiło luźniej bo większośc by uciekła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju nie ... IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 11:53 ciekawe jak reagujecie na widoch ludzi w samych majtkach w Chorwacji chodzacych po plazach, miastach, wszedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju ni IP: *.icpnet.pl 27.08.11, 11:57 ja sie slinie jak widze fajna foczke. W Chorwacji jest inny klimat, a autobusy maja klimatyzacje. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz A czym rózni się goła klata 27.08.11, 11:59 od gołych nóg czy pleców? Dziewczyny w mini, często bez majtek (upał!) jakoś nikomu nie przeszkadzają. Starsze panie w krótkich spódnicach, siadające z rozłożonymi nogami i prezentujące swoje "niewymowne" - jakoś o tym się nie pisze. Nadchodzi równouprawnienie, ze wszystkimi zaletami i wadami. Przecież to panie chciały by panowie się do nich upodobniali (maseczki, pilingi, depilacje...) - to i macie, tyle że w męskiej wersji kest nieco inaczej niż oczekiwałyscie ;) Cóż możnaby oczywiście zabronić paniom w pewnym wieku pokazywania nóg, ramion, szyi lub dłoni - ale czy to przejdzie?? PS. Osobiście jestem przeciwko tej "modzie", ale obiektywnie przyznaję że być może jest to wynik mojego wychowania i przyzwyczajenia do tego że panowie topless nie chodzą Odpowiedz Link Zgłoś
kpawlowski Re: A czym rózni się goła klata 27.08.11, 13:41 Święte słowa! Czym facet bez koszulki różni się od baby w miniówce bez gaci? No, po zastanowieniu rózni się diamteralnie - od faceta nie będzie śmierdzieć spleśniałą rybą.... Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: A czym rózni się goła klata 27.08.11, 14:55 do kpawlowskiego: radzę Ci przestać spotykać się z kobietami cierpiącymi na grzybicę pochwy, gdyż zdrowe kobiety nie wydzielają zapachu spleśniałej ryby. Aha, i sam również powinieneś się czym prędzej zbadać, bo to jest zaraźliwe. Wymienisz obecną kobietę na inną - zdrową, zarazisz ją, i od kolejnej będzie śmierdzieć zapleśniałą rybą :( Zatem - idź do lekarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: A czym rózni się goła klata IP: *.c201.msk.pl 27.08.11, 19:21 Niech się baby w Twojej rodzinie zaczną myć bo masz nieciekawe doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: A czym rózni się goła klata 27.08.11, 14:51 do zegrza: musisz nieźle działać na kobiety, skoro tak Ci się wszystkie prezentują, bo ja jeszcze nigdy nie zajrzałam żadnej tak, aby ocenić czy jest w gaciach czy bez, a pewnie niższa od Ciebie jestem, więc powinno mi byc łatwiej tego dokonać, no nic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 154toni Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju nie ... IP: *.198.9.109.rev.sfr.net 27.08.11, 12:00 Oczywiscie, ze trzeba miec umiar w ubraniu. To byl pewnie ktos ze wsi pristo z pola. Trzeba znac chociaz troche Savoir Vivre , ale teraz??? czy wiedza co to jest???? Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju ni 27.08.11, 12:08 No, jak widzę sflaczałą kobietę z odkrytymi ramionami, nogami i plecami... to nie widzę tu nigdzie Savoir Vivre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byno Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju nie ... IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.11, 12:21 W czasie urlopu zaobserwowalem rowerzystow ,w centum miast slaskich, tylko w badkach i trampkach...tez nowa moda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet. Prawdziwy facet ma owłosioną klate!!! IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 12:27 Tylko zniewieściali faceci i z inną orientacją seksualną mają ogolone klaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manitou polski facet dodatkowo nie ma zebow IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.11, 12:46 ma brudne pazury byle jak przyciete, przetluszczone zaniedbane wlosy, kudly wyrastajace z uszu- mniam mniam, niedoczyszczone buty i dlugo by tak jeszcze mozna, ale po co. Pytanie czy to tez jakis przejaw rownouprawnienia, czy moze czegos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: Prawdziwy facet ma owłosioną klate!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 27.08.11, 12:56 Dodatkowo nosi sandały+białe skarpetki i kolorową reklamówkę w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOHER. W Katolickiej Polsce powinny panować jakieś zasady IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 12:39 Mężczyźni i kobiety nie zależnie od pogody powinni być ubrani a nie paradować nago!!! Te młode kobiety z gołymi brzuchami, nie które po trzydziestce z obwisłymi brzuchami w przykrótkich bluzeczkach, to pomstę do Boga woła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Są klaty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 12:41 ...i są klaty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menda Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju nie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 12:55 Im wiecej slonca pada na skore tym lepiej, bo dzieki temu w organizmie wytwarza sie witamina D, ktorej ilosc w naszej czesci swiata jest czesto deficytowa u sporej czesci populacji. W lecie mozna wlasnie "nalapac" slonca, a w zimie pozostaje chyba tylko picie tranu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly miki Re: Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 13:06 Uwielbiam wielkie wlochate klaty i gole brzuchy, Panowie zdejmowac koszulki natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscgosc Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju nie ... IP: *.aster.pl 27.08.11, 13:11 To najzwyklesze,prymitywne chamstwo i nie ma tu zadnego usprawiedliwienia.Tepic BEZ LITOSCI ,tak jak w innych krajach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acomitam Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju nie ... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.08.11, 13:18 Można zauważyć, że brak dobrego wychowania, kultury, estetyki z biegiem lat jest coraz bardziej tolerowany. Ale cóż ojciec i matka ćwok to i dziecko ćwok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naturysta Sami puryści, wyluzujcie, nago też jest ok! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 13:30 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju ni IP: *.maverick.com.pl 27.08.11, 13:50 w usa dostalby mandat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilu Re: Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju ni IP: 80.50.231.* 27.08.11, 13:55 i dobrze bo to jest paskudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOB Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju nie ... IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 14:10 III świat, dziki kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruti Re: Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 14:14 A tak z ciekawosci: Czym się różni facet spocony z gołą klatą od faceta w spoconej koszulce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju ni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 14:28 Sprawdź przy najbliższej okazji jak wpadniesz na czyjeś gołe spocone cielsko. Jeżeli jest się w koszulce, pot wsiąka w koszulkę, chyba proste, czy nie za bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red wieśniactwo i tyle IP: *.kielce.vectranet.pl 27.08.11, 14:33 W Niemczech widziałem, jak Polaka bez koszulki nie wpuszczono do autobusu, nie chciał założyć tej koszulki, więc kierowca zgasił silnik i miał dzwonic po policję. Ludzie radzili Polakowi, żeby tą koszulke założył, i w końcu to zrobił. Autobus pojechał dalej. TO SAMO trzeba u nas wprowadzić, bo chamstwo inaczej nie rozumie. W miejscu publicznym należy mieć choć trochę kultury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsens Re: Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju ni IP: *.centertel.pl 27.08.11, 14:38 ano tym, że w szerokim społecznym porozumieniu - spocona koszulka jest 'cacy' a spocony bebech już nie. Swoją drogą - jestem młody, dbam o siebie, ćwiczę. Może i nie mam klatki jak herkules, ale za to i tak jestem lepiej zbudowany niż większość rówieśników oraz starszych facetów. Gdy ja ściągnę koszulkę bo chcę sobie np. drewno porąbać na własnym, nieosłoniętym podwórku to jest git. Gdybym jednak musiał się napić, to poszedłbym do sklepu - 20 metrów ulicą - i musiałbym założyć koszulkę na spocone ciało. Gratuluję pomyślunku. Uważam, że akurat moda 'topless' u mężczyzn jest bardzo dobra i to, że niektórzy o siebie nie dbają to już ich wina. Gdyby sporo 'herkulesów' chodziło bez koszulek to może i ci z brzuchem piwnym by się zreflektowali? W każdym razie - mnie nikt nigdy uwagi nie zwrócił, że bez koszulki jestem. może to nie jest centrum dużego miasta (choć we wrocławiu sporo młodych gra i chodzi bez koszulek po ulicach i na trawnikach), ale nigdy nie widziałem w tym nic 'obrazoburczego'. Pani 80-letnia babcia widocznie dalej żyje w epoce, która dawno temu odeszła do historii. A przypomnę, że i wtedy jedynie 'panowie' chodzili ubrani, a zwykłe pospólstwo pracujące na polu i potem zachodzące do gospody bawiło się bez koszulek. Nie widzę tutaj niczego złego. Od czerniaków i innych problemów są kremy z filtrem, a od zapachu potu antyperspiranty. Pomalutku na rynek wchodzą również prespibloki i inne syfy ograniczające pocenie. W każdym razie - odczepcie się od ludzi bez koszulek, jak jest gorąco. Mają święte prawo tak chodzić, bo w przeciwieństwie do świecenia gołym tyłkiem u kobit - nikogo nie gorszą tym widokiem (a przynajmniej nie łamią ustawy o normach obyczajowych czy coś w ten deseń). Idąc za równouprawnieniem - każecie mężczyznom zakładać staniki? Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 Nawet najpiękniejsze goła klata w tramwaju nie ... 27.08.11, 14:33 Straszna jest też wśród naszych (no, nie wszystkich :) kobiet jakas moda chodzenia w staniku i właściwie w halce ! Mam na myśli bawełniane podkoszulki na ramiączkach. To jakby niedokończone ubieranie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdr Myjcie sie co dzien rano prysznic blagam! IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.11, 14:34 Myjcie sie co dzien rano prysznic. Zmieniajcie bielizne i koszule swetry co dzien. Jak ktos pracuje fizycznie to po pracy prysznic a koszule tez co dzien zmieniac. Mycie sie raz na tydzien to zamalo nawet zima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Myjcie sie co dzien rano prysznic blagam! IP: *.centertel.pl 27.08.11, 21:35 Tylko wiesz, woda, proszki i prąd trochę kosztują. Nie każdego stać żeby codziennie brać prysznic i zmieniać ubrania. A jak komuś śmierdzi niech jedzie taksówką albo prywatnym samochodem Odpowiedz Link Zgłoś