Dodaj do ulubionych

16 dat na 1 str. FK (od 21 VIII) to Forum zdycha!

IP: *.1000lecie.pl 05.09.11, 09:12
A mamy gorący okres KAMPANII WYBORCZEJ DO PARLAMENTU I DEBAT oraz rocznice KATOWICKIEGO WRZEŚNIA 1939, no i "cyrk objazdowy" aktywistów z RAŚ urządza PARA... czy PRA... "referynda". Wyniki, prawie takie jak "za Gierka" blisko 99,9 % "za autonomium śl."(!).
TO FORUM KONA - W MODERATORA RAŚ RAMIONA(-Ach!)
(hkp)
...
PO'RA NA KONDONLENCJE???

Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: 16 dat na 1 str. FK (od 21 VIII) to Forum zdy 05.09.11, 10:02
      Ojej, w tym miesiącu Druh jeszcze tego nie pisał, fakt. Ja myślę, że jak napisać z tym gdzie trzeba, to Jarosław obieca Prawdziwe Prężne Forum Katowice, tak jak obiecał nową lepszą "Szkołę pod żaglami", prywatną.
      • Gość: niepis Re: 16 dat na 1 str. FK (od 21 VIII) to Forum zdy IP: *.152.151.123.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.09.11, 14:51
        nie drażnij harcka ,on i tak już ma przedwyborczą sraczkę ;)
        jarosława to dla niego światłość nad światłościami /choć ta światłość,
        o ile już, ledwo pięty oświetla ;)) / . A że głupek wioskowy z jarosławy -tego
        druch nie przyjmuje do wiadomości ,cóż ..
        Po wyborach złożę harckowi z głębi serca płynące kondolencje .
        • Gość: artjomka niepisa zrobili po pijaku IP: *.centertel.pl 06.09.11, 20:58
          i nie myśli tylko powtarza frazę o głupku wioskowym hehe sam nic nie umie poskładać
          • Gość: titek Re: nepisa zobili po ijaku IP: *.152.145.56.dsl.dynamic.t-mobile.pl 06.09.11, 21:51
            oto mondrosci moje a tego niepisa po pijaku ,a ja jestem z zalenża i
            wiele moge `1 mamwsparcie mopsu zafsze moge na mops licyć ,,,
            i takiee niipisy to mi mogo skocyć ,bo ja z zolęża i ci z tego ,że down ,ja
            sie szkolic i ucyć nawet .
      • Gość: niepis bartoszcze śmierdzi ci z ryja więc nie gadaj nic IP: *.centertel.pl 06.09.11, 20:56
        i spokój! :)
    • Gość: ,...,, harcmistrz czy to o tobie? IP: *.c201.msk.pl 05.09.11, 15:38
      www.tvn24.pl/12690,1716330,0,1,harcmistrz-podejrzany-o-molestowanie-sprzed-lat,wiadomosc.html
      • Gość: harc mistrz ;-)))) Re: harcmistrz czy to o tobie? IP: *.1000lecie.pl 05.09.11, 16:45
        O ja pierniczę, IP: *.c201.msk.pl, gdzieżeś Ty to molestwanie wynalazł???
        Już myślałem sobie, że dla ratowania i reanimowania Forum Katowice otworzysz jakiś nowy wątek np. JAK W KATOWICACH DOJECHAĆ ALBO DOJŚĆ: Z PUNKTU "A" DO PUNKTU "B" (najkrótszą drogą "na azymut")... a Ty o harc-seksie. [???]
        Posłuchaj piosnki o harcerskiej miłości: www.youtube.com/watch?v=K1EMAiMxkNk
        (HKP)
        ...
        A LEPPER SIĘ W ŚWIEŻYM GROBIE PRZEWRACA!!!
        Grunt to afery... Jak nie gruntowa z "odrolnioną" ziemią nad jeziorem, to "seksafera" z panią K. (bez DNA).
        • Gość: .) Re: harcmistrz czy to o tobie? IP: *.c201.msk.pl 05.09.11, 20:30
          Teraz szybciej można znaleźć takie sexrodzynki w internecie niż grzyby w lesie ;))) Przy okazji warto posłuchać Sosy www.youtube.com/watch?v=B3tWo10z-W4&feature=related i powspominać wybitnych harcmistrzów www.youtube.com/watch?v=k4LJDTlviKw&feature=related
          • Gość: harc mistrz & HKP Re: harcmistrz czy to o tobie? IP: *.1000lecie.pl 06.09.11, 09:56
            Marzyłbym, aby kiedyś o mnie (harc mistrzu =---->)... śpiewano takie wzniosłe pieśni.
            Ci południowoamerykańscy kubańscy "harcmistrze" to byli niezłe "kozaki". Pogonili mocno kota takim rozmaitym Batistom oraz innym znienawidzonym "bananowym dyktatorom" na świecie.
            Pozostanie po nich na wieki legenda i te monumentalne pieśni...

Szkoda, że oprócz bardzo prostego umundurowania, nie mieli na tych swoich beretach... lilijek harcerskich (zamiast czerwonych gwiazdek). Wiem, że nie jest "poprawne politycznie" cokolwiek pozytywnego o tych "commandante" mówić albo pisać... ale ja, jako harc mistrz (cnót obywatelskich będąc wzorem - co nie raz stawał przed prokuratorem) - mogę sobie na taki kaprys pozwolić.

Ponieważ zrobiło się miło... załączam następną piosenkę o MIŁOŚCI HARCERSKIEJ (z przeproszeniem za błędy ortograficzne), tym razem stosownie do nastroju w stylu "hard",
            z dramatycznym i tragicznym zakończeniem:
            www.youtube.com/watch?v=krXh_PCrrVk&feature=related
            (HKP)
            ...
            ATTENTION'e czyli CZUWAJ'CIE!!!

• Gość: gil Re: 16 dat na 1 str. FK (od 21 VIII) to Forum zdy IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.11, 13:11
      >>>>Harcmistrz twierdzi, że to Forum zdycha.......
      Szukajmy przyczyny...,.,.
      a/. wycinanie zdrowych wątków przez PO-pleczników michnika i premiera tuska.
      b/. zdycha wiele dziedzin normalnego bytowania w PO-lsce.,
      c/. cenzura jak Rok 1984 Orwela.
      d/. kampania wyborcza wycina z Forum wątki opozycji.
      e/. na Forum za zgodą moderatora bryluje chamstwo PO-lityczne
      f/. głuPOta ludzka nie zna granic....
      Czuwajmy, bo licho nie śpi, a wybory coraz bliżej , przy ciekawych prognozach z 6.9.2011 o dwu procentowej różnicy w sondażach pomiędzy PiS i po.
      Zgaduję , że na korzyść PiS-u. Czyżby kolejny cud premiera donalda tuska ?
      • Gość: niepis Re: 16 dat na 1 str. FK (od 21 VIII) to Forum zdy IP: *.152.159.117.dsl.dynamic.t-mobile.pl 06.09.11, 15:50
        g/. forum psują moherowe oszołomy typu gilek i nawiedzona
        obcy , co im licho nie śpi i przez to są tacy nienormalni i okadzeni
        rydzem z torunia :)
        czuj sruch ;)
        9 X złożę wam boroki kondolencje :)
        • Gość: gil Re: 16 dat na 1 str. FK (od 21 VIII) to Forum zdy IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.11, 21:11
          niepisie. tak troche na POważnie. Na 9.10 2011 szykuj sobie zapas pampoersów, bo jak zobaczysz wyniki głosowania to sie z emocji zes..............
          Czuj duch... " moCHerowy , nawiedzony, nienormalny i okadzony rydzem z torunia oszołomie ".
          To twoje , niepisie, słowa. Nic dodać.
          PS. Jak będziesz dziś śnił o szczątkach 96 rozrzuconych PO obszarze 3 kilometrów kwadratowych z brzózkowego lasku smoleńskiego , to PO-myśl też, chociaż w śnie, o swoim brzydkim charakterze PO-paprańca PO-litycznego platformisia.
          • Gość: niepis Re: Forum zdycha przez nawiedzonych -obcy gilka IP: *.183.182.97.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.09.11, 21:35
            jestes gilek zwyczjnie ,starczo POje...y . Nic dodać,nic ująć ;)
            9 X wykopujemy kartofla :) kondolencje staruszku :)
            czuj sruch ! :)))
            • Gość: gil Re:Forum nie zdycha przez nawiedzonych-obcy gilka IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 11:00
              Niepisie. Jak to było z tym transportowym , ruskim Iłłem 10 kwietnia 2010 roku w Smoleńsku, który wiózł samochody dla polskiej delegacji prezydenckiej na katyński cmentarz.
              Wiózł te samochody, czy miał inne zadanie do rozpylenia. W każdym wypadku po poleceniu z Moskwy, niestety nie wylądował i Prezydent Lech Kaczyński z całą polska delkegacją musieliby na piechotę zaiwaniać do Katynia, co zreszta byłoby mniejszym złem od uśmiercenia.
              Od tej męki pieszej pielgrzymki, wybawiła Prezydenta RP ruska wieża kontrolna informacją : " jesteście na właściwej ścieżce i kursie ". Byli jednak 250 metrów od lotniska w pięknym brzózkowym i bagnistym lasku, gdzie czekała na nich ruska strażacka delegacja PO-witalna z wyjącą syreną alarmową i 132 ruskimi czerwonymi trumnami.
              Iłł spokojnie odleciał po zrobieniu swoje, czyli po ............. i "wyładowaniu" samochodów dla polskiej delegacji , których prawdopodobnie nawet nie miał na swym PO-kładzie.
              PS. niepisie , czy "starczo POje....y" znowu się myli ? Kondolencje należą się głównie tobie PO-paprańcu.
              Czuj duch i 10-tego PO-myśl wreszcie PO ludzku. Pan z tobą.
              • Gość: niepis Re:Forum nie zdycha przez nawiedzonych-obcy gilka IP: *.183.182.97.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.09.11, 16:13
                O bosze ! co za idiota z tego biednego gilka uwieszonego brzózki smoleńskiej!
                Pisz boroku ,pisz ,jest się przynajmniej z czego pośmiać :)
                • Gość: gil Re:Forum nie zdycha przez nawiedzonych-obcy gilka IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 20:42
                  .....niepisie . Jak śmierć Prezydenta Rzeczypospolitej Polski i 95 najważniejszych osób w RP uśmierconych w TU154 Military to PO-wód do śmiechu, to stwierdzam autorytatywnie, że prócz prostaty masz " niepisie" jeszcze inne schorzenie związane z łokciem.
                  Czuj duch biedny PO-paprańcu i nynu do pryka PO zmianie pampersa.
                  PS. Dobrych snów o szczątkach "96" z lasku brzózkowego w Smoleńsku 250 metrów od lotniska.
                  • Gość: niepis Re:Forum ZDYCHA przez nawiedzonych-obcy gilka IP: *.183.182.97.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.09.11, 21:13
                    głupku gilku pisuarowy .
                    jeszc ze raz . ZGINĘLI w katastrofie ,a nie zostali UŚMIERCENI.
                    Chociaz ja uwazam osobiście ,że do "usmiercenia " ,do tej katastrofy
                    przyczyniły sie dwa małe kaczory . i koniec i kropka .
                    czuj sruch i 9 X wykopujemy kartofla .
                  • Gość: ,,...,,, Re:Forum nie zdycha przez nawiedzonych-obcy gilka IP: *.c201.msk.pl 08.09.11, 21:13
                    gilu daj już święty spokój tupolewowi i ofiarom katastrofy. Wiedzę na temat katastrof lotniczych masz niczym sprzątaczka na temat reaktorów atomowych. Ty nie znasz nawet podstawowych praw fizyki żeby zrozumieć cokolwiek z tej katastrofy. Co, sądzisz że doprowadzisz tak jak córka jednego specjalisty od wanien z hydromasażem do ekshumacji pozostałych ciał żeby udowodnić że w trumnach złożono ruskich agentów a nie tych co byli na pokładzie samolotu? Przy takiej liczbie ofiar, rozczłonkowania zwłok i bałaganie organizacyjnym zawsze może dojść do jakiś błędów i nie wolno ich wykorzystywać do wytaczania procesów o kolejne odszkodowania. Po prostu są granice naiwności których nie wolno przekraczać. Są też granice bezczelności których też nie wolno przekraczać. Ciesz się, że twój bożyszcze został za sprawą sukienkowego spod Wawelu pochowany w najbardziej prestiżowym miejscu do którego miały prawo jedynie koronowane głowy i módl się aby za sprawą innego sukienkowego miejsce spoczynku nie stało się miejscem przejściowym.
                    • Gość: niepis Re:Forum zdycha przez nawiedzonych-obcy gilka IP: *.183.176.59.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.09.11, 21:34
                      ja jestem pewny ,że Wawel dla zimnego lecha to lokum
                      przejściowe :) Kompletnie lechu tam nie pasuje .
                      ,,...,,, zgadzam się z Tobą całkowicie .
                    • Gość: gil Re:Forum nie zdycha przez nawiedzonych-obcy gilka IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 20:26
                      Przepraszam, kropkowany gościu, że zostanę przy swoich przemyśleniach.
                      W wypadku smoleńskim znawstwo podstawowych praw fizyki jest całkowicie zbędne.
                      Dlaczego ? Otóż przypominam tobie i innym PO-paprańcom, że PO-prowadzono samolot nie na pas lotniska, lecz 250 metrów od samego lotniska. Utwierdzano załogę TU 154 M, że "są na właściwej ścieżce , kursie i wysokości". Gdy załoga zorientowała się, gdzie ich naprowadzono , chciała zapewne poderwać się do odlotu. Brzózka PO-dobno przeszkodziła. Zatrzymujac sie porzy tej tezie, to gdyby rzecz działa się nad pasem lotniska, Tutka mogłaby spokojnie usąść na pasie, lub poderwać się do kolejnej próby lądowania. Na pasie lotniska nie było przecież POdobno brzózki, prawda ?. Może jenak na wysokości 20 metrów nad ziemią było trochę inaczej.......
                      Ciała uśmierconych ofiar znajdywano na obszarze 3 kilometrów kwadratowych, to chyba jak twierdzisz PO wybuchu reaktora atomowego. Czego nie oddano POlsce wraku Tutki ? Jak myślisz ? Czego kombinowano z czarnymi skrzynkami informacyjnymi ? Czego Prezydent Kaczyński miał dwa pochówki na Wawelu ? Czego w jego trumnie znalazła się noga jakiegoś generała ? Czemu z lotu TU154m wycofano dziennikarzy i ministra b. klicha ? Czemu premier putin ściskał premiera tuska ? Czemu przygotowano 132 czerwonych trumień na PO-witanie polskiej delegacji z Prezydentem RP ?
                      Sukienkowi wiedzą dobrze co robią, dlatego rządzą 2000 lat , a nie nieudolnie ostatnie cztery.
                      Prezydent , profesor Lech Kaczyński to nie moje bożyszcze, ale to był i mój Prezydent. Jako Prezydent RP uśmiercony w drodze na Katyński Cmentarz został wolą decydentów i akceptacją ogromnej większości patriotycznych Polaków pochowany na Wawelu. Cześć Jego pamięci i pamięci wszystkich uśmierconych w TU154Military w drodze na Katyński Cmentarz w dniu 10 kwietnia 2010 roku.
                      Czuwajmy, bo licho nie spi. "Polakom należy się więcej".....w tym PRAWDY o Smoleńsku.
                      • Gość: niepis Re:Forum zdycha przez nawiedzonych-obcy gilka IP: *.183.180.224.dsl.dynamic.t-mobile.pl 10.09.11, 21:44
                        łooooooooooooooooo matko !!!
                        a ten pie..olec ciągle to samo !
                        gilku w pampersach,stary moherku daj sobie spokój
                        i nie pisz już nic na forum ,bo się ośmieszasz .
    • pit-zeolit Forum zdycha bo wuontki uo Gymbalskim 06.09.11, 16:30
      ...RASIOWE ADMINY KASUJOM.

PARSK
      • artjomka Re: Forum zdycha bo wuontki uo Gymbalskim 08.09.11, 11:39
        pit-zeolit napisał:

> ...RASIOWE ADMINY KASUJOM.

Ja debilu pitus - musisz sie chronic, bo i ty zdechniesz jak te forum. I bydzie ci to mozno admin miou za zue!
        • Gość: harc mistrz & HKP GW ma ogromne zasługi w rozwoju Internetu i Forum. IP: *.1000lecie.pl 10.09.11, 13:55
          GW ma ogromne zasługi w rozwoju Internetu i Forum w czasach pionierskich, w latach 90. ub. wieku, kiedy były początki zakładania sieci WWW (internetu) w Polsce i Górnym Śląsku.
          Wtedy w Katowicach były tylko 3 główne placówki, które starały się propagować ten nowy rodzaj komunikowania się, jak gdyby przeczuwając, że będzie to nowe zupełnie medium, które podbije świat.

GAZETA WYBORCZA w Katowicach (red. Stefańskich), pasjonaci z ośrodka internetowego na jednym z wydziałów Uniwersytetu Śląskiego oraz pewna prywatna spółka informatyczna z Katowic (TOPNET, mająca siedzibę i serwery na Os. Paderewskiego) - byli pierwszymi tutejszymi pionierami rozwoju tej nowej dziedziny komunikacji medialnej.
          Mnie, przyszłemu harc mistrzowi Forum Katowice, też dane było w tym zbożnym dziele uczestniczyć. Ileż to dyrektorów firm, urzędów i redaktorów naczelnych czasopism trzeba mi było przekonywać do założenia "swojej stronki" na serwerach WWW w INTERNECIE...

My, pasjonaci globalnej sieci WWW, mieliśmy wtedy pełne przekonanie, że TO JEST TO, na co od czasów Epoki Gutenberga czeka społeczeństwo i cały świat. Że INTERNET dokona rewolucyjnych zmian w komunikacji międzyludzkiej i uczyni ją... wolną oraz niezależną. Nie będę precyzował od czego.

Spodobało mi się Forum GAZETY WYBORCZEJ, bo od początku było (i jest) najlepsze, najnowocześniejsze, miało zawsze świeże pomysły i rozwijało się jako niedościgniony dla innych w z o r z e c . Poza tym ze swojej prostoty i fukcjonalności zrobiło ono IDEAŁ.
          Dlatego tutaj od lat jestem.

Niepokoją mnie jednak pewne niepotrzebne praktyki stosowane przez moderatorów na tym FORUM, które powodują, że wielu zacnych Czytelników i Harcowników tego forum (FK)... odchodzi gdzieś indziej. Te wycinanki "cenzorskie" są tego m.in. powodem.
          Odnoszę też czasem takie wrażenie, że szefostwo GW jak gdyby... przestraszyło się rozwoju, dziennikarskiej aktywności obywatelskiej internautów i Czytelników-Użytkowników Forum.
          Sprawa wymyka się spod kontroli...???
          (HKP)
          ...
          SAM JUŻ NIE WIEM, CO O TYM NOWYM ZJAWISKU MYŚLEĆ...???
          [FK jednak co jakiś czas... umiera]

A tu,w dzisiejszej GW... "Masz babo placek!": Adaśko przez Jarka wzięty "na widelec":
          wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10264432,Kaczynski__Jesli_wygram__bedzie_mozna_oceniac_Michnika.html
          • Gość: unifiction Re: GW ma ogromne zasługi w rozwoju Internetu i F IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 14:13
            Niech ONI wreszcie zaczną robić i przestaną ciąganie po sądach .
            Czas ucieka i widać to przebieranie nogami politycznymi , od których brzuchy Im rosną ,a nam latka lecą od wyczekiwania na Ich inny ruch.
            Śmiechu to warte , a nie zachodu .
            Możemy się śmiać bo swoje zrobiliśmy , ale o tych co dopiero żyć będą niechby się młodsi starali, a nie tylko Ci co tylko paragrafami się okładają.
            Co Mu przeszkadza np takie 'obrażanie' przez 'niepisa' lub innego dzieciaka co na szkole napisał
            'c i p a' albo 'je bać rząd' ?
            Widzisz sam?
            Dziki kraj
            pozdr
            @
            • Gość: harc mistrz & HKP Re: GW ma ogromne zasługi w rozwoju Internetu i F IP: *.1000lecie.pl 30.10.11, 10:43
              ...orum.

Ten NIEPIS, będący osobliwym "enfant terrible" (PO łac. okropne dziecko) tego forum - bezustannie obraża i poniża wszystkich inaczej myślących oraz inaczej postrzegających aktualną rzeczywistość w kraju - zaś najbardziej zaciekle pluje na żywych i martwych Kaczyńskich oraz na PiS.

Niewątpliwie ubarwia ON to forum FK... fekaliami, które ciągle i pracowicie wylewa dookoła, tworząc izolującą barierę smrodu gó...arskiego wokół siebie.
              W Ameryce Północnej i USA, zwierzęcym symbolem takiego "splendid isolation" (PO ang. wspaniałego odosobnienia) jest sku...nks - czyli PO'spolity ś m i e r d z i e l .

PO'trafi ON w momencie zagrożenia, ze specjalnego krokowego gruczołu... wyrzucać z siebie na dużą odległość nadzwyczaj cuchnącą substancję. Gdy kogoś opryska tą cieczą, nie sposób jest to usunąć albo zneutralizować - cały przyodziewek trzeba bardzo szczelnie opakować i PO PROSTU... wyrzucić do śmieci, albo spalić.
              W Polsce PO'dobne jak NIEPIS, obyczaje i zachowania ze świata zwierząt, ma tylko... tchórz, ale nie umywa się ON do amerykańskiego sku... (-nksa).
              (HKP
              ...
              UWAGA DLA UŻYTKOWNIKÓW FORUM: SKU...NKS NIEPIS ZNOWU ATAKUJE!!!
              www.youtube.com/watch?v=WROjRt4repI
              • Gość: niepis Re: aleś się wypocił harcek :) IP: *.183.133.162.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.10.11, 16:07

pracowałeś nad tekstem zapewne jakiś tydzień ;))
                krócej nie dałbyś rady :)
              • Gość: ' ' Dla harcmistrza IP: *.c201.msk.pl 30.10.11, 19:24
                www.youtube.com/watch?v=SIrot1Flczg&feature=related
                Tłumaczenie:
                Tylko o to proszę Boga

Tylko o to proszę Boga
                Aby ból nie był dla mnie czymś obojętnym
                Aby wysuszona Śmierć nie znalazła mnie
                Pustą i samotną nie uczyniwszy tego co byłoby wystarczające

Tylko o to proszę Boga
                Aby to co niesprawiedliwe nie było dla mnie czymś obojętnym
                Niechaj mnie uderzą w drugi policzek
                Po tym gdy wojna mnie zadrasnęła tym szczęśliwym trafem.

Tylko o to proszę Boga
                By wojna nie była dla mnie czymś obojętnym
                Chodzi o wielkiego potwora a stąpa on mocno
                Po całej ubogiej ludzkiej niewinności.

Tylko o to proszę Boga
                By falsz nie był dla mnie czymś obojętnym
                Jeśli jakiś zdrajca prosi o więcej aniżeli iluś kilku
                To niechaj tych kilku nie zapomni o nim tak latwo.

Tylko o to proszę Boga
                By przyszłość nie była mi czymś obojętnym
                Pozbawiony nadziei jest ten com musi wyruszać
                By żyć w odmiennej kulturze.
                (tekstowo.pl)
              • Gość: gil Re: GW ma ogromne zasługi w rozwoju Internetu i F IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.11, 19:52
                Harcmistrzu. Czy po tym co napisałeś, słusznie, o " niepisku" masz jeszcze jakieś wątpliwości, dlaczego na Osiedlu Tysiąclecia , szczególnie os. górnego tak śmierdzi ?
                PS. Proponuję zakazać " niepisowi" wyrzucania swych śmierdzących nienawiścią i czym tam jeszcze pampersów na zewnątrz jego lokum. Niech się jak śmierdziel kisi w własnym smrodzie. Zasłużył na to setnie swym oddaniem PO-litycznej sprawie......
                Czuwajmy, bo licho nie śpi.....a o zdrowe POwietrze na Tysiącleciu i Forum Gazety.pl musimy walczyć do zwycięstwa, sami.
                Nasz cil : Świeży Luft na Tauzenie.
                • Gość: ' Żegnaj, błękitne niebo IP: *.c201.msk.pl 30.10.11, 20:05
                  www.youtube.com/watch?v=4OceiGTuMnY
                  Żegnaj, błękitne niebo

Oooooooooooooooooooooooooooooooooooh
                  Czy widziałeś przerażonych ludzi?
                  Czy słyszałeś spadające bomby?
                  Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się
                  Dlaczego musimy szukać schronienia
                  Gdy obietnica nowego świata
                  odważnie rozwija się pod czystym, błękitnym niebem?

Oooooooooooooooooooooooooooooooooooh
                  Czy widziałeś przestraszonych ludzi?
                  Czy widziałeś spadające bomby?
                  Wszystkie walki już dawno ustały,
                  ale ból trwa
                  Żegnaj, błękitne niebo
                  Żegnaj, błękitne niebo
                  Żegnaj.
                • Gość: niepis Re: GW ma ogromne zasługi w rozwoju Internetu i F IP: *.183.133.162.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.10.11, 21:07
                  nasz cil ?? a co to gilowy debilku? :)) Nasz ciul ? tylko problem z pisownią gilek ?? :)))
                • Gość: niepis Re: GW ma ogromne zasługi IP: *.183.133.162.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.10.11, 21:25
                  połóż sie gilkowy na trawce pod jakąkolwiek brzózką krzyżem ,otocz się
                  zniczami w ilości 96 plus znicz za uśmierconego za życia siebie samego -gilkowego debilka i brawo brawo :))) sam ci tam odpalę coś tam :)
                  czuj sruch gilowy :)
                  • Gość: gil Re: GW ma ogromne zasługi IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.11, 22:42
                    Widzę, niepisie, że zmiana czasu padła ci na móżdżek. Moja diagnoza : z tobą jest gorzej jak było. Czy nie ma nikogo w twoim otoczeniu, by cię palnął dla opamiętania cZule/m w czółko
                    Czuj duch i śnij o uśmierconych "96 z lasku smoleńskiego".
                    PS. Zmiana pampersa i PO-tem nynu do pryka.
                    • Gość: niepis Re: GW ma ogromne zasługi IP: *.183.133.162.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.10.11, 22:47
                      ja pierdoolę ,ale głup gilowy ! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))).szkoda słów na debila.
                      • Gość: niepis Re: GW ma ogromne zasługi IP: *.183.133.162.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.10.11, 22:47
                        szkoda słów na debila ;)
                    • Gość: gość Re: GW ma ogromne zasługi IP: *.webair.com 30.10.11, 23:00
                      kto ma go palnąć ,aby sie opamiętał ,jak on tu administruje tym forum ,a rabiemu taki się podoba ,bo inaczej już by dawno skunksa na tym forum nie było.
                      • Gość: alejaja gościówa lubi fejsa IP: *.c201.msk.pl 30.10.11, 23:04
                        staticrps.noto.lu/uploads/201110/4eabea4b57f52.JPG
                      • Gość: gość Re: GW ma ogromne zasługi IP: *.webair.com 30.10.11, 23:29
                        jak rabiemu Michnikowi zależałoby aby to forum katowickie miało jakiś poziom ,to admina niepisa zastąpiłby dawno kimś ,kto ma chociaż trochę ogłady .Odpowiedni admin nie pozwolil by aby rynsztok jaki reprezentuje sobą c201 tu się na to forum wylewał .przykład ,prosze bardzo :
                        staticrps.noto.lu/uploads/201110/4eabea4b57f52.JPG
                        dość rynsztoku na forum !!!
                        Chyba ,że katowiczanie chcą mieć opinie wulgarnych prymitywów ,to proszę bardzo ,prześcigajcie się w tym rynsztoku ,na razie prym wiedzie tu c201msk.
                        • Gość: gość uzupełnienie do rynsztoka jaki reprezentuje IP: *.webair.com 30.10.11, 23:42
                          sobą nijaki komuch c201msk.
                          forum.gazeta.pl/forum/w,59,129681044,130249610,gosciowa_siedzi_na_fejsie.html
                          • Gość: oooooooooooooo Re: uzupełnienie do rynsztoka jaki reprezentuje IP: *.183.133.162.dsl.dynamic.t-mobile.pl 31.10.11, 22:54
                            żaden fejs nie zniesie starej gościówy :)
                            Umrze ze smrodu ,strachu i ciężaru ;))
                        • Gość: gość Re: GW ma ogromne zasługi IP: *.c201.msk.pl 31.10.11, 07:26
                          Katowice
                          ścierwo niepisa dokąd za wędruje? jak myslicie ?
                          Autor: Gość: gość IP: *.webair.com 30.10.11, 22:05
                          Dodaj do ulubionych Skasujcie
                          Odpowiedz
                          ciekawe ,gdzie śmierdzące ścierwo niepisa złożą ,chyba do jakiejś nieczynnej kopalni ,500m pod ziemią .Bo za życia cuchniie tu skunksem ,to po śmierci byłoby nie do wytrzymania
                          • Gość: gość Re: GW ma ogromne zasługi IP: *.webair.com 31.10.11, 09:29
                            Że niepis jest skunksem na tym forum ,to nie ja pierwsza dokonałam tego trafnego porównania . Trzeba być ślepym i głuchym aby nie widzieć tego co admin -niepis tu na tym forum wyczynia A mój wpis ,który cytujesz to odpowiedź na szarganie pamięci śp. Naszego Prezydenta.
                            forum.gazeta.pl/forum/w,59,129681044,130245765,Re_wawel_traci_na_wartosci_.html
                            małe napoleonki zawsze mają aspiracje .
                            To kompleks MAŁEGO :)
                          • Gość: gość znowu muszę szkolić gościa o nicku c201. msk. IP: *.webair.com 31.10.11, 09:47
                            pl.wiktionary.org/wiki/%C5%9Bcierwo
                            ścierwo to pogardliwie o zwłokach ludzkich lub znaczy to człowiek zły ,podły .
                            A przecież za takiego uważam niepisa- admina ,więc o co chodzi .
                            Jeżeli niepis wyraża się ciągle pogardliwie o śp.Panu Prezydencie to na gorsze jeszcze okreslenia zasluguje .
                            A twoje rysunki na mój temat to naprwdę jest rynsztok ,
                        • Gość: gość Re: GW ma ogromne zasługi IP: *.c201.msk.pl 31.10.11, 07:32
                          Katowice
                          Re: GW ma ogromne zasługi
                          Autor: Gość: gość IP: *.c201.msk.pl 31.10.11, 07:26
                          Odpowiedz
                          Katowice
                          ścierwo niepisa dokąd za wędruje? jak myslicie ?
                          Autor: Gość: gość IP: *.webair.com 30.10.11, 22:05
                          Odpowiedz
                          ciekawe ,gdzie śmierdzące ścierwo niepisa złożą ,chyba do jakiejś nieczynnej kopalni ,500m pod ziemią .Bo za życia cuchniie tu skunksem ,to po śmierci byłoby nie do wytrzymania
    • Gość: ŁowcaKretynów Re: 16 dat na 1 str. FK (od 21 VIII) to Forum zdy IP: *.static.sitel.net.pl 31.10.11, 09:36
      Kaczyzm też ....zdycha, ostaną się ino brzózki z ...ptokami, na zasranych gałęziach.gałęziach.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,10565522,Dudzinski__Rozlam_w_PiS_jest_juz_przesadzony.html
      • Gość: gość czytasz to G .... no i dlatego masz takie IP: *.webair.com 31.10.11, 09:52
        mylące informacje.
        wpolityce.pl/wydarzenia/17270-jacek-kurski-nie-tworzymy-zadnej-nowej-partii-kochamy-pis-jestesmy-patriotami-pis-jestesmy-jego-sama-sola
      • Gość: ' Re: 16 dat na 1 str. FK (od 21 VIII) to Forum zdy IP: *.c201.msk.pl 31.10.11, 09:57
        www.youtube.com/watch?v=HpKPPeqML5M&feature=related&noredirect=1
        • Gość: harc mistrz ?????? Nie spodziewalem się takieji aktywności w wątku... IP: *.1000lecie.pl 01.11.11, 00:05
          "Dyskusja" nagle tak się ożywiła na forum i stała się taka o s t r a , ze aż latają w powietrzu... noże, tasaki, siekiery i tomahawki.
          (HKP)
          ...
          NIE WIEM, CZY "MAJSTER GRISZA" ZDOŁAŁ BY TO... NAPRAWIĆ!?
          www.youtube.com/watch?v=P8PjNtpgZwI
          • Gość: ŁowcaKretynów Re: Nie spodziewalem się takieji aktywności w wąt IP: *.static.sitel.net.pl 01.11.11, 08:20
            Może ten news lepiej niż <bigos śląski> albo p.Kutz ożywi nieco zblazowanego ....Hartzmeistra na tym zamęczonym forum.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,10568609,Harcmistrz_spal_z_niespelna_15_letnia_harcerka.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka