Dodaj do ulubionych

Polskibus w Katowicach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.11, 00:00
Witam, nigdzie nie umiem znaleźć skąd odjeżdża z Katowic do Krakowa firma polskibus.com . Czy ktoś mógłby napisać, chodzi o odjazdy teraz, kiedy plac szewczyka jest zamknięty..
z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: unibus Re: Polskibus w Katowicach IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 00:22
      www.uni-bus.com.pl/rozklad_jazdy

• Gość: Greg Re: Polskibus w Katowicach IP: *.takihost.net 10.09.11, 08:42
        Boimy sie konkurencji ?
        • Gość: uniNiunia Re: Polskibus w Katowicach IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 10:20
          Widzisz wszędzie podstęp zamiast dobrej woli?
          Wysłałam gościowi linka na busy do Krakowa, z którego
          i ja a i moi korzystaliśmy wiele razy rezerwując sobie nawet miejsce telefonicznie(okres przed i poświąteczny) .
          Jak chcesz szukać busa na Skargi to szukaj ,ale nie wrzucaj mi ,że boję się konkurencji
          bo to nie my preofession panoczku
          Greg .

• Gość: Greg Re: Polskibus w Katowicach IP: *.takihost.net 10.09.11, 10:26
            Buhahahaaa
            • Gość: uniNiuni Re: Polskibus w Katowicach IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 11:11
              wizaz.pl/forum/showthread.php?t=540610
              Znalazłam forum o tym polskibus.com co szukał autor wątku.
              Tu też się możesz pośmiać swoim be he e e e e .
              Trzeba się wcześniej zarejestrować za złotówkę, albo przez telefon (patrz cena za minutę)
              to jakaś irlandzka
              czarna wołga
              z breivikiem za kólkiem
              brrrrrr

• Gość: Greg Re: Polskibus w Katowicach IP: *.takihost.net 10.09.11, 08:42
      Z przystanków dworca PKS przy Piotra Skargi
    • Gość: mateusz Re: Polskibus w Katowicach IP: 31.61.53.* 12.09.11, 17:11
      Właśnie jadę autobusem firmy polskibus.com na wspominanej trasie. Autobus przyjechał o godzinie planowego wyjazdu ale załadowanie bagaży i ludzi (7 pasażerów) było kwestią kilku chwil i błyskawicznie wyruszyliśmy. Sam autobus pachnie jeszcze nowością, świetne skórzane siedzenia, wygodne, tylko troszkę ciasno mam trzymać na kolanach laptopa 17 cali, ale ogólnie firma jako początkująca jednak trzymająca poziom. Polecam !

PS nie dziwi mnie zabieganie o klientów przez unibusa czy innych przewoźników, oferują drożej niższy standard, to może być ich początek końca... ;-)
      • Gość: unibas Re: Polskibus w Katowicach IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.11, 20:10
        To przy okazji jak już siedzisz i jedziesz napisz jak się do nich dodzwoniłeś i jak zamówiłeś
        swój wyjazd.
        Jak często jeździ ten autobus i jaki ma sens jechać do Krakowa z siedmioma pasażerami
        czyli za 7 zł.
        Czy jedziecie autostradą czy też zatrzymujecie się na każdym przystanku?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka