Dodaj do ulubionych

Zbyszek Gałka zebrał już pieniądze na jedną pro...

IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 08:36
totalny brak logiki w tym co piszecie, a tekst jest szczytem "grafomani". Bez
logiki, skladu i ogłdy repoterskiej.

najpierw piszecie : "3,7 tys. zł udało się zebrać w niedzielę na koncercie
chórów, który zorganizowali przyjaciele Zbyszka z lokalnej sieci
internetowej" by potem napisac : "W weekend udało im się uzbierać prawie 3,7
tys. zł. W sobotę na Dniach Kozłowej Góry, a w niedzielę - na koncercie
chórów". Piszecei: "wpadł pod pociąg i wagon uciął mu nogi"/. rewelacja. po
prostu MIOD MALINA. PULITZER SIE ZA TO NALEZY !!! chyba raczej koła pociągu...
Obserwuj wątek
    • Gość: loth Re: Zbyszek Gałka zebrał już pieniądze na jedną p IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 08:52
      I jeszce jedno : przez weekend zebraliśmy 5200 ! autor reprtazu na przyszlosc powinien sie wykazac odrobina wiecej inicjatywy w poznawaniu faktow, bo ja sobie nie przypominam zebym z kims rozmwaila osbiscie ... Jacek ?? Moze ty ??
      • Gość: Jacek Re: Zbyszek Gałka zebrał już pieniądze na jedną p IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 08.06.04, 09:04
        Ze mna Reporterka rozmawiała, ale powiedziałem chyba jasno, ze w niedzielę
        2500, w sobotę 1200 + Twopja akcja. ;(
    • Gość: Czarek on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo jecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 12:37
      ł na wagonach. Fakt faktem że jest mi go żal, ale sam sobie zawinił a teraz
      inni maja przez niego przechlapane. Znam całą sprawę !!
      • Gość: loth Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 13:17
        A skad Czarku znasz cala sprawe,co ?? skoro jestes tak pewny tego co mowisz to
        pomoz policji zakonczyc sledztwo. I dlaczego masz przechlapane ?? musiales
        zbierac resztki tkanki z torowiska ?? zasypywac krew lizolem ?? czy moze
        pracujesz dalej w tej firmie ochroniarskiej a szef ci teraz dupsko kopie na
        kazdym kroku, bo jako kolrga z pracy zamiast pomoc to zemdlales ?? mozesz
        napisz cos konkretnego a poznije glos herezje... jakbys nie rozumial slowa
        herezja, polecam slownik wyrazow obcych- zaraz po CHARYTATYWNY. <lol>
        • Gość: Czarek Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 13:53
          Do Twojego poziomu się nie zniżę, i nie wiem dlaczego myślisz, że nie znam
          znaczenia słowa - herezja !!! To nie prymitywizm przez Ciebie przemawia, lecz
          swoista prostota, o której zdaje się nie masz pojęcia. Sprawa ta ciągnie się
          już kilka miesięcy a jest mi znana bezpośrednio od pracowników tej firmy
          ochroniarskiej, chc Ty pewnie nie wiesz nawet jak ona się nazywa. Zastanów się
          dlaczego on nie dostał odszkodowania !!! To proste, bo to nie był wypadek przy
          pracy. Nie ma sprawców, nie ma dowodów, że ktoś go wepchnął !!! Jeszcze raz
          powtarzam, że jest mi go żal, ale nie rób z niego cierpiętnika. Tobie
          natomiast radzę się zastanowić "inteligencjo gazetowa" zanim zabierzesz głos w
          dyskusji. Pozdrawiam
          • Gość: PrymKor Wstyd mi za takich jak Czarek IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 14:28
            Jak czytam podobne komentarze to mi się Ciebie Czarek robi barzdzo żal. Jesteś
            bardzo nieczułym i pozbawionym serca człowiekiem. Zbyszek ryzykując własnym
            życiem próbował powstrzymać bandytów. Zachował się jak bohater z honorem. Tam,
            gdzie inni odwróciliby wzrok on się nie zląkł i podjął wyzwanie. Zbyszek jest
            moim bohaterem. I nie tylko moim. Takich uczciwych, honorowych i rycerskich
            ludzi ze świecą szukać. Miałem niezwykły zaszczyt go poznać osobiście i powiem,
            że nabrałem do niego jeszcze większego szacunku. Ale ja się tu nie liczę,
            chodzi o Zbyszka. I naprawdę nie masz prawa negować jego siły woli i charyzmy
            oraz prawa do odszkodowania. To, że bandytów nie skazano, a Zbyszek nie
            otrzymał rekompensaty to jest wina chorego systemu naszego państwa. A TY czarek
            takie państwo współtworzysz. Oby było jak najmniej takich ludzi. Zbyszek nie
            poddwaj się. Jesteśmy z Tobą, my Twoi prawdziwi przyjaciele.
            • Gość: Czarek Re: Wstyd mi za takich jak Czarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 14:42
              NIE MASZ POJĘCIA O CZYM PISZESZ. I NIE TOBIE MNIE OCENIAĆ, POZOSTAW TO BOGU.
              PRZECZYTAJ CO NAPISAŁEM A JEŚLI NIE ROZUMIESZ TO ZMYKAJ DO TATY NA KOLANA. ANI
              JEDNYM SŁOWEM NIE WYPOWIEDZIAŁEM SIĘ PRZECIWKO ZBYSZKOWI. JA TEZ MU ŻYCZE JAK
              NAJLEPIEJ - ALE TAKICH MARNYCH ADWOKATÓW JAK TY TO ON NIE POTRZEBUJE. DARUJ
              SOBIE TE USZCZYPLIWE KOMENTARZE.
          • Gość: lol Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 14:46
            jestes czarek lol jakich malo, aczkolwiek uswiadomiles mi pare rzeczy. Co do
            nazwy firmy kazdy wie o jaka chodzi. Jesli chodzi o brak swiadkow itp. to mi
            dales troche do myslenia aczkolwiek nie jest to wazne. a co obrazania mojego
            poziomu inteligencji to tu sie niestety musze ostro zbuntowac - gazetowa
            inteligncja moze ty grzeszysz..i jesli chcesz ze mna pogadac mozesz to zrobic
            nie tylko w naszym ojczystym jezyku,a le jeszce w dwoch innych..a jak chcesz
            porownac nasze osiagniecia naukowe, praktyki zagraniczne i poziom intelignecji -
            mozemy sie spotkac- to szybciutko je zweryfukujemy. Jestes dla nas swoja
            postawa malutki i cieniutki, i powinienies na przyszlosc przemyslec kogo
            obrazasz. a co do poziomu twojej skladni i przemyslen....to nie obraz sie
            stary..idz wez cos ciezkiego i potraktuj swoja potylice kilkoma mocnymi
            uderzeaniami, bo mam wraznie ze ci nie nie pomoze.
            i jeszce jedno - jest mi totalnie obojetne w jakich okolicznosciach Zbychu mial
            wypadek - nie podwazam twojej opini - ja sie po prostu z nia nie zgadzam.
            piszesz jako pracownik SKar**** albo co gorzej - zle oplacony i sfrustrowany
            pracownik innej sluzby mundurowej..Powiedz mi - takie obrazanie innych cie
            podnieca ? masz Erekcje ?? lubisz dykusje publiczne ? a jak zona wychodzi z
            domu to ubierasz jej stanik i stringi, mzoe tez sie smarujesz dzemem i spiewasz
            hymny koscielne spogladajc w lustro ? wiesz co, naprawde licz sie z tym co
            mowisz , bo mozesz zawsze trafic na gorszego swira od sibie ! ja sie osobiscie
            zaangazowalem i kazdego baranka podwazajacego nasza akcje - a jest nas wielu -
            spotka podobny odzew.
            • Gość: Jacek Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 14:55
              Lotharku, to z DŹEMEM to nie prawda, te świrki wolą smarować sie masełkiem
              <LOL>.
              A co do reszty, no cóż, jeśli samoobrona może wygrać wybory i prognozuje sie
              jej 25-30% poparcia, to już wiem, że co 3-ci z nas nie jest do końca
              normalny.ale wróćmy do tematu: Tragedia to tragedia, odcięte nogi to nie katar,
              że sie go złapie w tramwaju. Zibi tam był, pilnował i podczas_pełnienia
              obowiązków służbowych_ został KALEKĄ!! Dociera do ciebie głupolu, co oznacza
              słowo KALEKA!! (oczywiście oprócz pierwszego zdania wszystko jest dla Czarka).
              Wyobraź sobie facet że nie masz nóg!! Potrafisz, bo ja potrafię. tylko do
              wyobraźni trzeba użyć głowy, a taki pomocnik pomocnika ładowacza jak ty moze
              mieć z tym problem (dla niewtajemniczonych [czarek?] głowa: organ kulopodobny,
              naturalnie owłosiony, na szczycie szyi gdzie znajduje sie u 99,99% ludzi mózg-
              >jaki jest, ale zawsze coś)
            • Gość: Czarek Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 15:35
              Absolutnie nie neguję akcji pomocy dla Zbyszka !!! Nigdzie tak nie napisałem.
              Ja napisałem jak najprawdopodobniej cała ta sytuacja zaistniała. Silisz się na
              inwektywy pod moim adresem. Pytam dlaczego ? Uraziłem Twoje uczucia ? W jaki
              sposób ? Czyż nie żyjemy w wolnym kraju, gdzie panuje wolność słowa ? Bez
              komentarza pozostawię natomiast te hasła o stringach i drzemie ponieważ są
              żałosne jeśli stać Cię tylko na tyle to nie podejmuję dyskusji. Cieszę się
              również, że jesteś taki zdolny i światowy. Ale czy nie sądzisz, że lepiej jest
              być chwalonym przez innych, niż samemu się chwalić.
              • Gość: Jacek Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 08.06.04, 15:40
                Oki, nie mam juz dla ciebie nawet słów. O akcji nic nie wiesz, o ludziach ja
                tworzących też nie wiesz, cud że umiesz IE obsługiwać :)
                Facet, pozwól, jesteś zwykła łajza, a mówie to, bo jest wolność słowa. Łajza i
                ścierka. I nic więcej. Nie chce mi się już z toba korespondowac przez to forum,
                bo mam też swoją dume.
                Żegnam wszystkich
      • Gość: Lothar Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 15:00
        i jeszce jedno..jelsi jestes ta osoba o ktorej wszyscy myslimy, to przepraszam
        PANIA za takie slowa..mialy byc ostrzejsze
        • Gość: Jacek Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 15:02
          czruś, cieńki bolek jesteś i tyle.
          Ale głupole też muszą być, bo świat byłby nudny :)
          • Gość: Czarek Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 15:19
            Inteligencja gazetowa i tyle !!! chciałbyś być takim pomocnikiem ładowacza jak
            ja, ale droga zawodowa jeszcze przed Tobą - najpierw skończ cie gimnazjum i
            koniec z onanizem barany
            • Gość: .............. Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 15:24
              drogi czarku albo moze czarnecki
            • Gość: Jacek Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 15:28
              a więc cześku ;) hihi, gimnazjum nie zaliczyłem, bo jestem za stary. Edukacje
              tez juz kończe i jestem pewny, iz wykształcenie będe miał od ciebie
              zdecydowanie lepsze. Taki pomocnik ładowacza to jak ty to dla mnie zero!!! (I
              bynajmniej nie kojarzyc z posłem Ziobro, bo On studia skończył). Wiesz jak na
              kopalni mówią kadry nazwijmy to wyższe, o takich jak ty. To ci powiem BARANY. I
              teraz naprawde ich rozumiem. Baraństwo z ciebie stary az promieniuje.
              I jeszcze jedna rzecz: to czy Zibi wpadł pod pociąg przez przypadek czy go
              wepchnieto to dla mnie nie ma znaczenia. może dlatego, ze jak napisałem 2 posty
              wyżej, mam wyobraźnię. Ten wypadek to ból, krew, cierpienie i kalectwo.
              Wstydziłbys sie napisać takie rzeczy. Ale barany wstydu nie czuja i nie maja,
              wiec daremy tekst. Życze zdrowia, odejdź w pokoju (z tego świata i byle szybko)
              • Gość: PROCzarek Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 15:43
                Ależ Wy jesteście TĘPI - ale za to DUMNI z siebie, że hoho. A nie uczyli w
                szkole czytać ze zrozumieniem ? Żałosne, wystawiacie sobie cenzurki na miarę
                posła Florka - przygłupy jedne. Kim Ty jesteś ośle jeden ? studiami się
                chwalisz ? oprzytomniej cymable i zastanów się co piszesz. A propos Baranów -
                możesz sobie tak swojego ojca nazywać. A ty możesz mi buty czyścić nicponiu
                jeden.
                • Gość: Jacek Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 15:48
                  nicponiu?
                  buahahahahahahahahaahahahahahahahahaha
                  Fajnie, coraz więcej debili, z Lotharkiem jestesmy magnesem na przygłupów, hihi
                • Gość: Pucek Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.netia.piekary.net 09.06.04, 12:07
                  Ziomku moj kochany jak jestes taki twardy w ryju to moze przyjedzisz do nas.???
                  i powiesz jeszcze raz i pokolei nam to wszysko co tu napisales.Sprostowanie To
                  Ty tempy Kretyn jestes i ty jestes malutki ci.. Dumni tak bo chcemy komuc
                  kumplowi ciekwe jak bys sie czol gdyby ciebie to spotkało i ja mowił cos
                  takiego jak Ty. I niepisz na necie ze jestemy tacy a tacy bo napewno lepszy
                  niejses. a po drugie Ty cw... na kaczych nogach nawet chyba podstawówki
                  nieskonczyles!!! Ci ku... dam nickoniu to sie schowasz za drzewem albo u matki
                  za kiecka...
            • Gość: lothar Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 15:54
              booze...jaki ty jestes prymitywny...brak mi slow..szkoda mi ciebie...moze masz
              klopty w domu ?? moze masz klpoty z soba...moze jestes impotentem ? w kazdym
              bardz razie dla mnie EOT. zalosny gnomie.
              • Gość: Czarek Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 16:04
                Poprawna forma "bądź co bądź" lub "w każdym razie" i juz wiemy kto jest gnom !!!
        • Gość: ......... Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 08.06.04, 15:08
          wiesz moze jakby tak było mialbym spokój ale ja mam koszmary facet a to jest
          najbardziej chore , bohater jaki ze mnie bohater zjebałem sprawe p[owqinienem
          uwazać co robie ale sie zapomnia;lem jak zwykle i wnerwach zadfzialalem moze
          jestem za nerwowy ale to dzielolo jak adrrenalina zreszta kazdy mial nas w
          dupie i taka jest prawda nie wyskakuj bo skonczysz jak ja chcialbym m wiedziecv
          co sie stalo9 i jak ale czasem mam tego dosc i chce o tym zapomniec jesli masz
          przez zmnie przewalone to ja nic na to nie poradze wielu z nas ma przewalone w
          zyciu zamien sie ze mna miejscami uwierz ze chcialbym zamienic owe wydarzenie
          lub po prostu zamienic osoby ale cóż tak sie stało i sie nie odstanie
          • Gość: Bubu Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 18:18
            No to jak to w końcu było???? bo juz sam nie wiem
            • Gość: sssss Re: on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 09:15
              Podłość ludzka nie zna granic
      • Gość: Allthebest Po co ta kłutnia IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 22:23
        "on nie gonił złodziei, sam wpadł pod koła bo jechał na wagonach" cytat.

Sorki sam zaczołes gadke na twoj temat. Nie wiem czy tam byłes jesli nie to
        skąd możesz wiedzieć jak było.
        Wiec ta gadka obrażanie sie w dwie stronki to ty czarek zaczołeś !!!.

A ze polska to polska to nic nikumu tu nie udowodnisz.

Nie obrażajcie sie bo nie warto.

Fakt faktem że jest mi go żal i tu masz racje i zostaw to na tym etapie.

• Gość: dZw Re: Po co ta kłutnia IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 15:30
          czartek ty poprostu jesteś żałosny.Skąd możesz wiedziec jak było byłeś tam ?? a
          może jesteś jednym z tych co zibiego pod pociąg wrzucili ?? mówie ci jesteś
          jednym z największych idiotów których spotkałem.nara i pozdro 4 Lothar Jacek
          • Gość: PIPI Zibi IP: *.netia.piekary.net 16.06.04, 19:09
            Mam nadzieję że zastanowiliscie się nad tym co pisaliście tutaj na formu. Ja
            Zibiego poznałam 1,5 miesiąca temu i od razu bardzo go polubiłam, i pomagam
            zbierac jemu te pieniądze. My zbierając te pieniądze pokazujemy nasza
            solidarność ze Zbyszkiem. Wiem że niektórzy traktuja nas jak kolejnych
            wyzyskiwaczy, ale tak nie jest. Zeby zebrac te "pare" złotych podczas tych
            kwest musimy sie bardzo namęczyć. A wiec jesli ktoś nie wie ile to kosztuje to
            niech sie nawet nie zabiera w tej kweście głosu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka