Gość: kierowca IP: *.welnowiec.net 06.04.12, 12:48 miałem taką samą sytuację. na szczęście pomógł mi adwokat.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wuj Pieszy stracił prawo jazdy IP: 91.213.156.* 06.04.12, 13:04 jak tu nie nienawidzic tego zalosnego kraju, z jego zalosnymi "sluzbami" , ktore sa nimi tylko z nazwy, a nastawione sa na represjonowanie przecietnego obywatela jak sie jest przecietniakiem to dowala nawet za wyimaginowane wykroczenie jak sie jest "wybranym" ,szycha, politlukiem , adwokatem znany, sadzia, czy prokuratorem to nawet powazne przestepstwa uchodza plazem nie mam szacunku, tfu, do tego tworu psuedo panstwa prawa... waska kasta zrobila sobie z niego raj na ziemi, kosztem przecietnych obwyteli, ktorzy w coraz wiekszym stopniu moga sie czuc niewolnikami i ciemiezonymi bobkami. plac za wszystko, rob do konca zycia, a jak nie jestes dolny to nie jestes potrzebny. kij ci w ryj i kotwica w plecy, spier 2 metry w dol( zeby nie bylo latwo jescze kredyt na pochowek) Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Pieszy stracił prawo jazdy 07.04.12, 12:42 czego oczekujesz od państwa stworzonego "po pijaku" w Magdalence w oparach wódy? może potrzebujemy wyborów na ulicy, nie przy urnach, gdzie nie my decydujemy kto wejdzie do sejmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx połamać nogi tym sku...synom IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 23:56 po ciemku tak, żeby nikt nie widział Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Pieszy stracił prawo jazdy 13.04.12, 14:07 Gość portalu: wuj napisał(a): > jak tu nie nienawidzic tego zalosnego kraju, z jego zalosnymi "sluzbami" , ktor > e sa nimi tylko z nazwy, a nastawione sa na represjonowanie przecietnego obywat > ela Kraj nie jest nic winien, że okupują go bezpieczniackie bandy, nastawione na rabowanie i nękanie obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 13:30 To już drugi taki przypadek ostatnio w Rudzie. Ewidentnie policja robi tam co chce. Śmierdzielski kraj Tuska i Rostkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrzódt Re: Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.12, 13:48 mike napisał: Śmierdzielski kraj Tuska i Rostkowskiego. @ mike, nie tylko Tuska i Rostowskiego, każdy rząd, policji i wojsku, w doope bez mydła będzie właził, wiedząc ze to jedyna szansa obrony przed wkó...onym Narodem, który gnębią reformami robiącymi z ludzi niewolników, bez szans na jakiekolwiek życie na starość. WESOŁYCH ŚWIĄT i SMACZNEGO (drogiego) JAJKA, UWAGA: życzenia te, nie odnoszą sie do gnębicieli rządowych i ich przydupasów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkl Re: Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.internetia.net.pl 06.04.12, 15:35 Za Tuska nasiliły się kontrole,m bo kasę przepierniczyli do cna i teraz próbują ściagać na wszelkie możliwe sposoby z obywateli. Już nawet wpisali do budzetu 1,3 mld. zysku z fotoradarów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszcze trzezwy Re: Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.chcgilgm.static.covad.net 08.04.12, 05:53 Nie dajcie sie robic w balona,spieszony kierowca u siebie w domu nie powinien zgodzic sie na dmuchanie w zadne balony,a raczej golnac sobie jeszcze jednego i ciekawe co taka wladza by dalej zrobila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rejestr06 Re: Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.nowogard.vectranet.pl 09.04.12, 00:36 To jeszcze bezkarne pomioty Ziobry. Nie można wszystkich nadgorliwych policjantów wywalić z pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LaGuardia Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 06.04.12, 13:46 Artykuł jest nieco chaotyczny. - Dlaczego dziennikarz zamieścił wypowiedź rzecznika komendy, skoro jest ona absurdalna w świetle tego, że pan Mikulski (znów "dane bohatera zmienione" jak w poprzednim wypadku z Rudy Śląskiej autorstwa Marcina Pietraszewskiego) nie brał udziału w kolizji? Dlaczego dziennikarz nie wskazał rzecznikowi, że nie ma to najmniejszego sensu i nie zamieścił odpowiedzi policjanta? - W jakim ogródku i garażu siedział pan Mikulski, skoro żona dzwoniła, że do mieszkania przyjechali policjanci? - Skąd policjanci wiedzieli, że to Mikulski miał spowodować kolizję? Ktoś zapisał rejestrację? Jak, skoro uszkodzony samochód stał przed autem Mikulskiego i musiał je zasłaniać? A jeśli ktoś podszedł, i zaczął spisywać numery, to chyba Mikulski by to przyuważył? Nie przeczę, że panu Mikulskiemu stała się krzywda i niesprawiedliwość, ale wypadałoby się bardziej przykładać do klarowności artykułów, redaktorze Pietraszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 06.04.12, 13:51 ja wiem, ty wierzysz w poduszkę helową i tym podobne bzdury. jak moja zona odbiera telefon (stacjonarny) bez problemu może mi go podać do ogródka przez otwarte okno.......niektórych z nas stać na domek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LaGuardia Re: Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 06.04.12, 13:59 Ale żeby ziomal ze Świon ziomalowi ze Świon nóż w plecy...a poważnie - nie czepiam się przecież zawartości merytorycznej artykułu, tylko konstrukcji i wszechobecnemu chaosowi. Co do uroczej generalizacji o "poduszce helowej" i niezachwianej pewności w co ja wierzę, to niestety, drogi Panie - nie wiem, czy chciał mnie Pan obrazić, ale obraża Pan własną inteligencję, dopuszczając się takich łopatologicznych uogólnień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 13:52 Pietraszewski chyba naćpał się tą "szałwią wieszcza" - patrz artykuł katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,11495256,Policjanci_znalezli_w_Lesnej_210_g_szalwii_wieszcza.html. Tak w ogóle z logicznym mysleniem u tego pana nigdy nie było najlepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święconaciężkawoda Re: Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.diggersawarness.com 06.04.12, 19:26 > - W jakim ogródku i garażu siedział pan Mikulski, skoro żona dzwoniła, że do mi > eszkania przyjechali policjanci? Czy ty też jesteś "umysłowy", uczony logiki "po nowemu"? Garażu nikt nie musi mieć w mieszkaniu. To chyba proste, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LaGuardia Re: Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 06.04.12, 23:34 Pominę milczeniem swoiste entree z epitetami - widać ma Pan (Pani?) taki styl witania się z rozmówcą :) Przecież ja tylko pytam, dlaczego artykuł jest taki nieskładny. Facetowi nie chce iść się piechotą na zakupy, ale w zamian z rzeczonymi zakupami jedzie gdzieś (nie do mieszkania raczej, skoro ślubna wydzwania za nim) do garażu (z ogródkiem obok?), w którym to stwierdza - a, co mi tam, ciepło jest, furda zakupy, browara se walnę i na piechotę do domu dojdę, chociaż przed chwilą mi się machać nogami nie chciało. I tamże w tym mitycznym "ogródku" dostaje od małżonki alarmujący telefon. Dziwnie to po prostu ujęte w dziele redaktora Pietraszewskiego. Warto się tak spinać przed Świętami? Raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.12, 15:44 Chyba logiczne, że jak auto zostawia się w garażu, do domu wraca się pieszo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.xdsl.centertel.pl 08.04.12, 00:12 co w tym nielogicznego? może ma ogródek taki jak ja, do mnie też żona woli zadzwonić niż krzyczeć (nie usłyszę, szczególnie jak będę w garażu) czy iść bez sensu. Niektorzy mają troche przestrzeni a niektorym żal dupę ściska z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
borru Re: Pieszy stracił prawo jazdy 08.04.12, 08:23 Gość portalu: LaGuardia napisał(a): > - W jakim ogródku i garażu siedział pan Mikulski, skoro żona dzwoniła, że do mi > eszkania przyjechali policjanci? Pytanie charakterystyczne dla osobnika o IQ poniżej 70 ( świeżo pewnie po kursie w Legionowie) . Wyjaśniam więc że... Ogródek i garaż nie znajduje się w łazience mieszkania. W przedpokoju zresztą też nie. > - Skąd policjanci wiedzieli, że to Mikulski miał spowodować kolizję? Ktoś zapis > ał rejestrację? Jak, skoro uszkodzony samochód stał przed autem Mikulskiego i m > usiał je zasłaniać? A jeśli ktoś podszedł, i zaczął spisywać numery, to chyba M > ikulski by to przyuważył? Jeśli uszkodzony samochód stal przed autem Mikulskiego to jakim cudem Mikulski uszkodzil tablice i zderzak ? Czyżby hak mial zamontowany z przodu swojego samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykor Re: Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.12, 13:38 No to powiedz mi dwie rzeczy: 1. Mieszkając w bloku/kamienicy (policjanci przyszli do mieszkania) garaż masz w jakiejś odległości od domu. Ale gdzie tam ogródek? Widziałeś kiedyś rząd blaszaków z ogródkami? 2. Skoro jednak mieszka w domku to czemu żona nie mogła po prostu po niego pójść? Mieszka w willi 500 m2? Nie siedział w garażu tylko w ogrodzie więc nie można powiedzieć że miał jakieś problemy ze słyszeniem małżonki. A skoro zamiast przejść się 20 metrów woli dzwonić to pozdrawiam :) Poza tym facet zadaje pytanie bo coś mu nie pasuje a ty od razu go obrażasz. Świadczy to tylko o Twojej kulturze. I to źle świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.neo-connect.pl 06.04.12, 14:04 Mysle,że Wydziałowi Ruchu Drogowego z Rudy Śląskiej powinien sie przyjrzec Komendant Wojewodzki Policji. Druga taka sprawa w ostatnim czasie ... katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,11420453,Jak_sciga_sie_pijanych_kierowcow___Policjant_kazal.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver 2758 Re: Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 14:44 Gość portalu: L. napisał(a): > Mysle,że Wydziałowi Ruchu Drogowego z Rudy Śląskiej powinien sie przyjrzeć Komendant Wojewodzki Policji. Druga taka sprawa w ostatnim czasie ... Temu WRD powinni się byli przyjrzeć już dawno. Ja pamiętam co najmniej dwie "dziwne" sytuacje. Pierwsza - ok. 1992 r. W nieistniejącej już TV Rondo emitowano cykliczny, bodaj cotygodniowy, program o pracy drogówki w RŚ. Pamiętam odcinek, w którym dzielni policjanci (zdaje się, że niedługo wcześniej przemianowani z milicjantów, bo zachowania mieli identyczne) znęcali się nad kulturalnym starszym panem, właścicielem Zaporożca za to, że miał tablice rejestracyjne bez odcisku znaków legalizacyjnych. W tamtych czasach nie było obowiązku zasłaniania wizerunku ani tablic rejestracyjnych, więc ten pan na pewno najadł się sporo wstydu. Oczywiście policjanci z RŚ w ogóle nie mieli prawa "przyczepić się" do tego kierowcy, bo w roku 1990 takie tablice (bez znaków legalizacyjnych) wydawano w wydziałach komunikacji. A zatem ich działanie także w tej kwestii było absolutnie bezprawne. Sam miałem podobny przypadek kwestionowania tablic przez patrol policjantów z Ligoty siedzących w samochodzie wyposażonym w tablice ... także bez znaków legalizacji. Ta próba wymuszenia ode mnie nienależnego haraczu skończyła się interwencją u komendanta miejskiego policji w Katowicach i - podobno - surowymi konsekwencjami dla dwóch członków patrolu i ich bezpośredniego zwierzchnika, który starał się na mnie wywrzeć presję, bym zrezygnował z dochodzenia swoich racji. Przypadek drugi z RŚ. Połowa lat 90-tych, w rejonie "dużego ronda" w Chebziu mój znajomy, również starszy człowiek, został zatrzymany do kontroli za to, że zmieniając pas ruch miał zajechać drogę innemu pojazdowi. Tłumaczenia, że nie mógł zajechać drogi komuś kto jechał za nim sąsiednim pasem, bo ten pas dopiero się zaczynał i gdyby ktoś nim jechał to musiałby przejechać przez namalowaną na jezdni wysepkę nic nie dały. Kontrolujący nie był także w stanie wskazać któremu czy nawet jakiemu pojazdowi mój znajomy zajechał drogę. Doszło do tego dopiero na rozprawie przed kolegium ds. wykroczeń, gdzie niespodziewanie jako świadek stawił się rzekomy pokrzywdzony, którym okazał się być .... Ach cóż za niespodzianka - kolejny funkcjonariusz rudzkiej drogówki. Na pytanie adwokata dlaczego nie zatrzymał się wtedy, gdy podobno zajechano mu drogę, odparł że wtedy to on się bardzo śpieszył (sic !!). Niestety sędzia nie chciał drążyć dalej tematu (bo groziło udowodnienie, że doszło do zmowy), ale ukarał mego znajomego najniższą możliwą karą, chyba nawet niższą od proponowanego wcześniej mandatu. Jaki z tego morał ?? Uważajmy na rudzką drogówkę (i straż miejską też), chyba że nareszcie przyjrzy im się komendant wojewódzki, przeanalizuje opisane w GW przypadki i będzie miał równie dużo odwagi i konsekwencji jak komendant miejski w Katowicach przed 20 laty i zrobi tam porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
mb5851 Pieszy stracił prawo jazdy 06.04.12, 14:12 Jaja WIELKIE i MOCNE ,nie mylić z wielkanocnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Player Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.215.203.82-internet.zabrze.debacom.pl 06.04.12, 14:13 z całym szacunkiem dla Polskiej Policji ale w tej sytuacji policjanci zachowali się jak d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Pieszy stracił prawo jazdy IP: 91.213.156.* 06.04.12, 14:44 jakim szacunkiem? nie zeby cos, ale jako prawy obywatel mialem raczej ograniczone kontakty, w postaci zglaszania kradziezy, jak pobito i okradziono brata, gdzie podalem dane opryszkow na tacy , przy zglaszaniu stluczki gdzie sprawca zbiegl a nie zapamietalem calego nr rej( ale pierwsze 4 znaki, plus marka ,model,kolor) wszedzie pol dnia biurokracji, glupich pytan, poczucie ze siezajmuje cenny czas, jest sie intruzem i bezczelem, ktory zaburza sielanke a po 2 tyg i tak umorzenia jakim szacunkiem? na szacunek trzeba zapracowac, a pracu tu zadnej nie wykonany przekserowane te same dokumenty otrzymalem, tylko dane i daty zmienione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Ręce opadają.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 14:58 Kiedy wreszczie policja zostanie oczyszczona z oszołomów i nienormalnych szeryfów. Władza uderzyła do głowy, a rozsądek i rozum poszły do kąta. W jaki sposób policja pragnie zdobyć autorytet u społeczeństwa? Napewno nie w ten opisany w artykule. Ci funkcjonariusze za parę lat przejdą na emeryturę jako młodzieńcy jeszcze. Oni nadają się do szkoły. Uczyć się (kultury i etyki też). Dla mnie to skandal. Ktos powinien się tą sprawą zainteresować, a policjantami dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka0258 Policja, prokuratura i sądy 06.04.12, 15:09 w tym kraju są już nie tylko śmieszne ale i groteskowe. Jaki kraj takie prawo Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Policja, prokuratura i sądy 06.04.12, 15:47 pacynka0258 napisał: > w tym kraju są już nie tylko śmieszne ale i groteskowe. Śląscy policjanci, śląska prokuratura, śląski sąd. Pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święconaciężkawoda Ewidentne fałszerstwo IP: *.diggersawarness.com 06.04.12, 19:21 a nie "poprawianie statystyk". Jak może z godziny 17.50 zrobić się godz. 16.40? Tylko przez fałszerstwo. Poprawianie statystyk to by miało miejsce gdyby policjanci pod koniec miesiąca urządzili łapankę na każdego, kto przekroczył predkość albo przeszedł jezdnię w nieoznakowanym miejscu. W tym wypadku mamy do czynienia z fałszerstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Policja, prokuratura i sądy IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.12, 22:24 Mi się akcja policji bardzo podobała ! Była świetna i zapewne wzorowo wykonana. Szkoda, że pasuje bardziej do kabaretu niż realnego życia ! Wymiar sprawiedliwości oczywiście też jak zwykle stanął na wysokości zadnia ! Potem ja mam mieć zaufanie do policji i sądów ? Żartują sobie ze mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burakk wyniki, wyniki ... IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.12, 15:10 w parku wokół ławki syf, butelki po piwie, pety jakieś opakowania i papierki. Przychodzi dwóch młodych łebków 18-19 lat i siadają niej, gadają, fajni młodzi ludzie... podchodzi patrol , bierze ich na "huki" każe sprzątać ten bałagan, grozi mandatem, legitymuje ... podchodze i mówie że to nie oni, że widziałem jak przyszli, żeby dali im spokój. Wylegitymowali mnie bardzo dokładnie, sprawdzali 3 razy czy znam datę urodzenia i zasugerowali że jak nie oni to może ja naśmieciłem i że mam wybierać kto zapłaci mandat - ja, czy tamte łebki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święconaciężkawoda Re: wyniki, wyniki ... IP: *.diggersawarness.com 06.04.12, 19:23 Czy ci policjanci to byli jacyś "umysłowi"? Oskarżanie kogoś o niepopełnione przestępstwo jest przestępstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
radon13 Szantaż - artykuł KK i spokój 06.04.12, 20:15 To sie prosi o numery slużbowe i wspomina o tym że to jest szantaż Art. 191 § 1. , który obie strony potwierdzą w sądzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimber Re: Szantaż - artykuł KK i spokój IP: *.dyn.novuscom.net 06.04.12, 20:50 Prosić to sobie możesz jak od policjanta wódą jedzie a ty jesteś sam i nie ma świadków. Odpowiedz Link Zgłoś
radon13 Re: Szantaż - artykuł KK i spokój 07.04.12, 19:45 Ale tu swiadkowie byli , chcieli ich uakrać mandatem ! Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Czy policjanci zostali 06.04.12, 15:25 ukarani ? A w zasadzie jak ukarani za poświadczenie nieprawdy . Odpowiedz Link Zgłoś
xelene Re: Czy policjanci zostali 06.04.12, 23:20 na pewno nie pewnie im dali premie za nieustepliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pardzik Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.telpol.net.pl 06.04.12, 15:27 Rzygam na ten zafajdany kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 15:34 Mnie policjanci z Chorzowskiej drogówki zabrali dowód rejestracyjny za brak korka do wlewu paliwa LPG. A czepiali się wszystkiego czego się dało. Mimo iz stałem na parkingu. I jeszcze komentowali między sobą, że uwalili gorola ponieważ mam tablice SBE. Radochę mieli nie z tej ziemi. Jeżeli nasza policja (której przedstawiciele żyją z moich podatków) kieruje się takimi kategoriami przy "karaniu" społeczeństwa, to ja dziękuję. Wysiadam. Dobrej opini o policji jeszcze długo miał nie będę. Muszą się bardzo starać bym ją zmienił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gio Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.ntlworld.ie 06.04.12, 15:41 pies zawsze bedzie psem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL_)PRAWO Pieszy stracił prawo jazdy IP: 89.22.193.* 06.04.12, 16:07 Nic dziwnego, mi wyskoczył pieszy na droge z za samochodu. Okazało się , ze to osoba nadużywająca alkohol. Kto jest winny? Pieszy mający problemy z alkoholem wyskakujący z za dostawczaka czy trzeźwy keirowca jadący 30 km/h ? Kierowca;] musi chodzic po prokuraturach i sądach bo tak wygodniej policji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Pieszy stracił... IP: *.icpnet.pl 06.04.12, 16:08 Bez psa byli, to kto miał myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janulo01 Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.12, 16:15 To są właśnie "skundlone polskie psy" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weedfan Pieszy stracił prawo jazdy IP: 31.178.124.* 06.04.12, 16:48 Na forum policyjnym się potem pieski żalą że nikt ich nie lubi i że jadą wszyscy po nich.ciekawe czemu? Jeżeli ta historia jest prawdziwa to niezłe oszołomy pracują w tej rudzkiej milicji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walkiria Pieszy stracił prawo jazdy IP: *.home.aster.pl 06.04.12, 17:04 Jakoś mnie to zachowanie umundurowanych bandytów nie dziwi. Kiedyś np. zbóje czatowali na drogach, żeby obrabować idących traktem, teraz regularnie widuję zbójów w mundurach, którzy postanowili zarabiać na pieszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack policajnci może i głupotą mogą grzeszyć IP: *.icpnet.pl 06.04.12, 17:24 ale na Boga kto w tym sądzie orzekał !!! Takiego orzecznika do kamieniołomów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adler Re: policajnci może i głupotą mogą grzeszyć IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.12, 19:34 Coraz więcej sędziów idiotów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezowy Ubecki kraj... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.04.12, 18:18 ...ubecka mentalność, ubeckie metody, ubeckie obyczaje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emertyt RUDY szkodnik musi odejść!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.12, 19:02 Oderwać od koryta, rozliczyć i ukarać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ręcista puść fujare i do spania IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.12, 20:50 oszołomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezprawiemundurowe funkcjonariusze dyscyplinarnkę powinni dostać IP: 93.159.164.* 06.04.12, 20:05 naciagli statystyki (dla premiii i nagród) ale to jest nadużycie władzy oraz kierowanie postępowania karnego wobec osoby niewinnej plus fałszowanie dowodów. Prukuratura powinna się tym zająć. Winna jest także głupota sądu, który ma obowiązek przeczytac wniosek (ale czego się spodziewac po sędzim, która dostał posadę po znajomości rodzinnej - ale też naruszenie dyscyplinarne). Oczywisty skandal ale w nagrodę polcjanci dostaną przywleje emerytalne: na emeryturkę w wieku lat 30stu i podwyżkę 300 zł. Co to za kraj? Białoruś? Odpowiedz Link Zgłoś
radon13 Wszystko dlatego że nie zna prawa 06.04.12, 20:06 Ale dlaczego dmuchał w alkomat ?? Pieszy ma taki obowiązek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarsFm Re: Wszystko dlatego że nie zna prawa IP: *.sycomp.pl 06.04.12, 20:33 Dlatego dmuchał bo był podejrzany o spowodowanie kolizji i miał taki obowiązek nawet jak przyszedł na piechotę. Ale taki mamy kraj i takich funkcjonariuszy niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
radon13 Re: Wszystko dlatego że nie zna prawa 07.04.12, 19:51 To powinien odmówić bo pil piwo po zdarzeniu , sam to przecież mówił ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Pieszy stracił prawo jazdy IP: 91.204.143.* 06.04.12, 20:06 Nie no, nie wierzę, że to może byc prawda... to paranoja jakas Odpowiedz Link Zgłoś