Dodaj do ulubionych

Przed meczami polskich siatkarzy z Japonią w Sp...

IP: *.granica.bytom.pl 17.06.04, 17:40
bilety zakupiłem, po raz pierwszy będę osobiście na meczu siatkatrzy i mam
nadzieję, że się nie przejadę :)
Obserwuj wątek
    • Gość: abc nie mysle ze Spodek pomoze na Francuzow... IP: *.eds.net 18.06.04, 00:15
      obym sie mylil.
      • Gość: Tyberiusz Nie ma sie czym podniecac... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 18.06.04, 14:42
        Pewnie znowu wygramy 3:2 w meczarniach, a tylko przypomne, ze w poprzedni
        weekend FRANCJA doslownie rozniosla zmutowanych Japonczykow dwa razy 3:0 nie
        pozwalajac im nawet dojsc do 20 punktow w secie.

I jeszcze burak Ignaczak, ktory powiedzial, ze drugi przegrany mecz z Bulgaria
        to wina kibicow, bo zle i slabo kibicowali...

Pozdrawiam,
        Tybek
        • Gość: majrix Odpuścić tego małego Rycerza... IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 18.06.04, 15:11
          Przecież jak sie nasi nasłuchają tej piosenki to trudno im sie dziwić że są
          malutcy i na ten przyklad przed meczem z Rosją czy Serbią mają ciężko w
          porciętach.
    • Gość: maciek Spodziewamy się... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 15:32
      "Spodziewamy się, wzorem lat poprzednich, że widownia hali zostanie wypełniona
      do ostatniego miejsca", Prezes PZPS Janusz Biesiada.

a my sie spodziewamy ze reprezentacja zagra wreszcie na WYSOKIM poziomie !!! i
      sie dostosuje do tych wspanialych kibicow na trybunach!!

PS.: ale cos tak czuje ze nasze "gwiazdki" znow zawioda!! .... bo atmosfera
      była senna (słowa libero: ignaczaka)...
      eh brak słów na tych ludzi co się uważają za genialnych siatkarzy !! hmmm.. ale
      cos nie potrafia tego udowodnić, a wszystkiemu winni są .... kibice :((
    • Gość: maliniak Re: Przed meczami polskich siatkarzy z Japonią w IP: *.metronet.pl 18.06.04, 18:14
      a mozna gdzies na necie kupic bilety na lige swiatowa?
    • Gość: Anka-aZs Re: Przed meczami polskich siatkarzy z Japonią w IP: *.xtreme.net.pl 19.06.04, 22:25
      Ja tylko chciałam zauważyć szanowny Panie, że wodzirejem to jest tu Marek
      Magiera!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Grześ Kułaga oprawia całą tą zadymkę muzycznie:) A
      Magiera, jak to Magiera - ma gadane, prawda? No ja lubię tego gościa i już!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka