Dodaj do ulubionych

Biuro rachunkowe Katowice

• rob_hill Re: Biuro rachunkowe Katowice 12.12.15, 19:50
      Ja mogę Ci polecić naprawdę fajne biuro z Będzina - www.kaweccygroup.pl/. Myślę, że mogliby Ci bez najmniejszego problemu pomóc z małą działalnością. Mają kompleksową obsługę, są bardzo mili i, co najważniejsze, profesjonalni. Ja sobie chwalę to.
      • mkobek Re: Biuro rachunkowe Katowice 03.04.18, 21:30
        Biuro Rachunkowe Elżbieta Szymszal. Polecam. Kompleksowa oferta, normalne ceny, szybka obsługa. Prowadzę 1 osobową DG + mam kilka firm współpracujących, więc oferta jak najbardziej dopasowana do moich potrzeb.
    • tullabud Re: Biuro rachunkowe Katowice 23.05.18, 17:27
      Mogę Ci polecić spokojnie biuro rachunkowe KFK Expert, spełnia wszystkie wymienione przez Ciebie warunki. Znajdziesz je pod tym adresem kancelaria-expert.pl
      • tullabud Re: Biuro rachunkowe Katowice 23.05.18, 17:30
        kancelaria-expert.pl
        • pasacik1422 Re: Biuro rachunkowe Katowice 18.07.18, 10:44
          Kiedyś usłyszałem o taxeg.pl. Oferują oni tanią księgowość dla małych firm, dla spółek prawa handlowego czy kadry i płace.
          Świadczą ponadto takie usługi jak: Doradztwo podatkowe, rejestracje firm czy doradztwo biznesowe oraz reprezentowanie klientów przed US,ZUS i GUS.
          Moim zdaniem warto zapoznać sie z ich ofertą, nic Cię to nie kosztuje, a może akurat zdecydujesz się ich wybrać.
    • sobczaksss Re: Biuro rachunkowe Katowice 19.02.19, 12:44
      W Katowicach działa naprawdę prężnie to biuro: biuromda.pl/ Obsługują zarówno małe jaki i te duże firmy. To firma z renomą na rynku, więc bez obaw można im zaufać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka