koczisss 28.06.04, 22:07 Syćko tamok na Ślonsku je nase, cyli Polskie:) W rzecy usipy je po nadsek stronie!!! Hej wom cepry!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slezan Re: Syćko... 28.06.04, 22:21 A najbardziej polska jest Opawa. Huraaaaa! No i kirkut w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Syćko... 28.06.04, 22:21 koczisss napisał: > Syćko tamok na Ślonsku je nase, cyli Polskie:) > W rzecy usipy je po nadsek stronie!!! > > Hej wom cepry!!! Halllloo,Haallloo!Paaaanie KocziSS,może dla Pana na tą pańską bladą czerwonoskórego,a ros na scyrkofa,co ta erpsa drin cosik siy rypniy, syćke cepry,tamok pieronym boli i nie będzie Pan mógł siedzieć na szislongu,bo ta blado bydziy cewrono,poty ino kamelki. Rico. Rico. Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Syćko... 28.06.04, 22:41 koczisss napisał: > Wybrusię składok na Pana Ricio!!! Panie KocziSS,proszę się nie skaleczyć. Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Syćko... 28.06.04, 22:45 rico-chorzow napisał: > koczisss napisał: > > > Wybrusię składok na Pana Ricio!!! > > > Panie KocziSS,proszę się nie skaleczyć. > > Rico. Ni mortwcie sie, ja składokiem sie nie skalecze, łot tego som taki zapoziołek jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Syćko... 28.06.04, 22:37 Wrodzie sie Panem Rico, boś est wereda i wsuć wsystko pseukrencosz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Syćko... 28.06.04, 22:43 koczisss napisał: > Wrodzie sie Panem Rico, boś est wereda i wsuć wsystko pseukrencosz!!! Och,Panie KocziSS,je to sam richtich?,dyć jo niyc niy przeunacom. Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Syćko... 28.06.04, 22:50 Richtich to je moja mowa, a wase zecy zgniwołe mnie! Tyś est utopiec upierdliwy, twósz. Tela chciałek pedzieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Syćko... 28.06.04, 23:07 koczisss napisał: > Richtich to je moja mowa, a wase zecy zgniwołe mnie! Tyś est utopiec upierdliwy > , twósz. Tela chciałek pedzieć!!! Dzięki Bogu!Panie KocziSS,że Pan chciał ino tela pedzieć,co Pana tak zgniewało? co to były za rzycy?,chciałem Panu tylko pokazać,jak prowadzi się poważną,merytoryczną dyskusję bez obelg.Proszę wziąść przykład. Pozdrawiam Panie KocziSS, Rico. Rico Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Syćko... 28.06.04, 23:12 Kiek bylo ta merytoryczno godka? Jakosik ni zauwazyłek tego na tym forumie??? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Syćko... 28.06.04, 23:27 koczisss napisał: > Kiek bylo ta merytoryczno godka? Jakosik ni zauwazyłek tego na tym forumie??? Tak ma Pan,Panie KocziSS rację,zwłaszcza u Pana tego nie idzie zauważyć,proszę spojżeć na mój przykład z Panem,palce lizać,każdy powinien wzór brać,jak z osobami pańskiego pokroju rozmawiać,Panie KocziSS. Przyjemnych snów,Panie KocziSS. Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Syćko... 28.06.04, 23:31 Oj Panie Rico, Pańsko godka nie było fajno, tylko siem Panu tak wydawa. Pozdrowiom po Góralsku wsystkich ludzisków ze Ślonka i Pana, Panie Rico tyz. No to Hej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Syćko... 29.06.04, 11:06 koczisss napisał: > Oj Panie Rico, Pańsko godka nie było fajno, tylko siem Panu tak wydawa. > Pozdrowiom po Góralsku wsystkich ludzisków ze Ślonka i Pana, Panie Rico tyz. > No to Hej!!! Paskudnie Koczisss, paskudnie. Jo pozdrowiom wsyćkich ludzisków nie tylko ze Ślonska:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Syćko... 29.06.04, 19:14 Camu paskudnie, jo pozrowiłek ludziska ze Ślonska, bo to jest ślonskie forum:), i malo tu jest iinych ceprów:) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Syćko... 29.06.04, 19:22 koczisss napisał: > Oj Panie Rico, Pańsko godka nie było fajno, tylko siem Panu tak wydawa. > Pozdrowiom po Góralsku wsystkich ludzisków ze Ślonka i Pana, Panie Rico tyz. > No to Hej!!! Witam Panie Koczisss i przyjmuję,jak mi się wydaje,pańską ofertę pokojową,ale szczerze,tylko na jak długo? Pozdor i serwus Rico. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Syćko... 29.06.04, 20:36 rico-chorzow napisał: > koczisss napisał: > > > Oj Panie Rico, Pańsko godka nie było fajno, tylko siem Panu tak wydawa. > > Pozdrowiom po Góralsku wsystkich ludzisków ze Ślonka i Pana, Panie Rico ty > z. > > No to Hej!!! > > Witam Panie Koczisss i przyjmuję,jak mi się wydaje,pańską ofertę pokojową,ale > szczerze,tylko na jak długo? > > Pozdor i serwus Rico. Moja na zawsze:) Panie Rico:) Odpowiedz Link Zgłoś