Dodaj do ulubionych

Wiceprezydent dzwoni i instruuje: Ja bym prosił...

• oldboy42wawa Wiceprezydent dzwoni i instruuje: Ja bym prosił... 05.01.13, 12:25
      ja jechałem dzisiaj setką w zabudowanym - to była moja prowokacja żeby sprawdzić czy Policja należycie pracuje ale chyba coś im wyciekło bo mandat nie przyszedł chyba zgłoszę to do prokuratury
    • rozterka47 Ja bym prosił... 05.01.13, 12:26
      A ja bym prosiła żeby urzędnicy nie robili z nas idiotów.
      Od kiedy to urzednicy maja prawo do jakichs prowokacji ? Jeżeli z urzędu wyciekały jakies poufne informacje, to do tego są odpowiednie złużby , żeby to zgłosic. Jeżeli nie były poufne to miały prawo "wyciekac" bo urząd to nie prywatny folwark. panowie opowiadają bzdury.Chciało się umorzyc madacik komus i tyle.
      Żałosne , taką mamy elitę, takie państwo.
    • ulanzalasem Wiceprezydent dzwoni i instruuje: Ja bym prosił... 05.01.13, 12:29
      Gość portalu: neutral, napisał(a):
      > Wersja o prowokacji wydaje się prawdopodobna. Myślicie, że prezydent nie wie, że rozmowy w Straży Miejskiej są nagrywane? A z protekcją dzwoniłby do komendant a na komórę.

Dlaczego niby miałby nie zadzwonić może czuł się na tyle pewnie, że nikt nie podskoczy, w ramach bezpieczeństwa wywalić wszystkich ;)
      • Gość: Rozka Re: Wiceprezydent dzwoni i instruuje: Ja bym pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 13:05
        > Gość portalu: neutral, napisał(a):
        > > Wersja o prowokacji wydaje się prawdopodobna. Myślicie, że prezydent nie
        > wie, że rozmowy w Straży Miejskiej są nagrywane? A z protekcją dzwoniłby do kom
        > endant a na komórę.
        >
        ulanzalasem napisała:
        > Dlaczego niby miałby nie zadzwonić może czuł się na tyle pewnie, że nikt nie po
        > dskoczy, w ramach bezpieczeństwa wywalić wszystkich ;)

Myślę, że czuł się bardzo pewnie , zorientował sie ,że jest "wyciek" - to wymyśłił historyjkę o prowokacji dot. wycieków.
    • omniasol Wiceprezydent dzwoni i instruuje: Ja bym prosił... 05.01.13, 12:34
      Sprobujcie, wnioskow nie wyniesliscie- jakas nowa a jednak stara nomenklatura.
      Ciekawe, czy ten pan wiceprezydent byl aktywny za dawnego ustroju, czy mlodzi tak mowia bo sie calych zachowan ucza. Jezeli mlodzi, to zadnej juz nadziei dla tego biednego kraju nie ma.
    • haszek123 Wiceprezydent dzwoni i instruuje: Ja bym prosił... 05.01.13, 12:43
      "Wiceprezydent Bochenek postanowił więc wykonać do straży prowokacyjny telefon, by sprawdzić, czy sprawa mandatu też z urzędu wypłynie."
      Zacznijmy od tego półgłówku że jesteś urzędnikiem opłacanym z naszych podatków i powinieneś się codziennie spowiadać z każdej minuty swojej 8 godzinnej (oby) szychty przed wszystkimi mieszkańcami. Co to znaczy "z urzędu wyciekały informacje"?? Czy to znaczy że robicie coś po cichu?? W tajemnicy przed mieszkańcami?? Banda Guzego jest żałosna, a najgorsze jest to że opozycja jest jeszcze bardziej bezradna! Tylko miasta szkoda!
    • labeo Folwark zwierzęcy 05.01.13, 12:56
      Wiceprezydent był bardzo pewny siebie, skoro mając świadomość nagrywania rozmów proponuje układ korupcyjny. Po drugie zachowuje się bardzo arogancko. Aż dziwne, że nikt na razie nie wyciągnął żadnych wniosków i konsekwencji, ale pewnie jest to tylko wierzchołek góry lodowej i strach się bać to ruszać.
      • le_penseur Re: Folwark zwierzęcy 05.01.13, 13:04
        Do więzienia gnoja!
        Czas najwyższy zmienić standardy w tym dzikim kraju.
        • Gość: Rozka Re: Folwark zwierzęcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 13:08
          le_penseur napisał:

> Do więzienia gnoja!
          > Czas najwyższy zmienić standardy w tym dzikim kraju

bez przesady , za bzdety nie będziemy go utrzymywac , natomiast stanowisko powinien stracic , za wykorzystywanie swojej funkcji
        • Gość: Grażyna Re: Folwark zwierzęcy IP: *.tbs-net.rekin.net 05.01.13, 14:56
          Ten sam v-ce prezydent Bochenek nie tak dawno robił sobie badania a że kolejka była i trzeba było w niej postać ,na to zadzwonił do naszej szefowej i się poskarżył że musiał biedaczyna stać 20 minut. Tym samym straciliśmy premie. Wstyd mi za to miasto, a Bochenkowi dobrze niech go wreszcie wywalą prostak.
    • Gość: gość Re: Wiceprezydent dzwoni i instruuje: Ja bym pros IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.13, 13:16
      Pacjent myślał że jak zadzwoni to się wszyscy przerażą i w mig załatwią sprawę, pewnie przyzwyczajony. A tu figa z makiem. Wytłumaczenie całej sytuacji żenujące.
    • condor-2 Wiceprezydent dzwoni i instruuje: Ja bym prosił... 05.01.13, 15:45
      Kolesiostwo, PRECZ Z TAKIM WICEPREZYDENTEM,WON Z URZĘDU ,myślał że jest sekretarzem PZPR.
      • Gość: Kuklok Re: karykatura urzednika IP: *.telesim.com.pl 05.01.13, 16:28
        Po kilku dniach sprawa ucichnie. Żałosna władza i kolesiostwo trzyma się swietnie.
        Tabaka już raz miał wylecieć, a nadal reprezentuje urząd. Bochenek jest żałosnym prezydentem który działa nieetyczne i poza granicami prawa.
    • messers Wiceprezydent dzwoni i instruuje: Ja bym prosił... 05.01.13, 17:43
      Ciekawi mnie już tylko, czy zezowate szczęście w celu ratowania stołeczka i odstrzeliwując tego pana, schowa go gdzieś w Referacie do Spraw Małoważnych UM jak to było w przypadku rzecznika, czy pracę dostanie od wspomnianego przedsiębiorcy pana K. Historia niestety wskazuje, że nadal siemianowiczanie ze swoich podatków będą łożyli na pensję tego wątpliwej reputacji urzędnika.
    • Gość: korespondent Re: Wiceprezydent dzwoni i instruuje: Ja bym pros IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.13, 17:57
      W Gliwicach też właśnie wyszła na jaw afera ze Straża Miejską. info-poster.eu/skandal-probowano-wykorzystac-straz-miejska-przeciwko-referendum/
      • Gość: Dyskutant W Gliwicach policja na prośbę prezydenta tramwaj.. IP: *.static.3s.pl 07.01.13, 10:31
        W 2009 w Gliwicach policja na prośbę prezydenta wstrzymała ruch tramwaju, który wynajęli referendyści. Oficjalnym powodem była nagła awaria sieci wodociągowej w centrum, ale sukę postawili w poprzek torów już przy samej zajezdni, co przeczyło tej teorii.

A co do Siemianowic to tam wielcy bohaterowie nie rządzą, tylko poczciwe krasnoludki te same od lat.
        Tak to jest w demokracji - jaka większość taka prezydentura.
    • netbigzbig Agent tomek z karpiogrodu. 05.01.13, 18:03
      No to mamy odsłonę Bochenka jako agenta Tomka w marnym wydaniu prowokatora. Szkoda tylko sobie nerwy targać! I co z tego, że naduzywa władzy, nic mu nie bedzie, tak jak Tabace, który robi to co robił tylko pod inną nazwą, pomimo deklaracji Guzego, że będzie ukarany, albo zwolniony...a gdzie ta, to jedna klika i tyle, a pan B. to oglednie mówiąc największy buc z jakim kiedykolwiek mozna było miec do czynienia! Chory na władzę. obrzydliwy człowiek!
      • nogamuchy2 Re: Agent tomek z karpiogrodu. 05.01.13, 18:31
        Pamiętacie filmik promujący (siebie) prezydenta Guzego - wieś, tandeta i koszmar samouwielbienia. Władza w Siemianowicach czuje się bezkarnie i buńczucznie. Koleś kolesiowi załatwiał umożenie mandatu a teraz idiotyczne się tłumaczy. Szkoda, ze nikt nie wyciągnie wniosków
      • cep_0 Re: Agent tomek z karpiogrodu. 05.01.13, 20:16
        Jakie miasto, taka władza.
        Jednym słowem wart PAC pałaca.
        Tu tylko śmieci mają przyszłość.
        Jeszcze jedno : jak handlowano maryhą na "Rzęsie" (od wiosny do późnej jesieni), to nikt ze straży miejskiej nie zajrzał w to miejsce, obecnie przynajmniej 2 - 3 patrole tam czekają na PRZESTĘPCÓW.
        • Gość: japijap Re: Agent tomek z karpiogrodu. IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.13, 21:38
          Hehe dobre a czy Ty przypadkiem tej "maryhy" nie kupowałeś. A może po prostu jesteś kapusiem, który na forum sprzedaje tych co handlują.
    • koma116 Wiceprezydent dzwoni i instruuje: Ja bym prosił... 05.01.13, 21:26
      w przeszłosci załatwianie mandatów było standardem. Teraz są jednak inne czasy. Widocznie Darek o tym zapomniał. Widać że nie grzeszy inteligencją by takie sprawy zalatwiać przez telefon. Stasiu K. ma wystarczająco dużo pieniędzy by płacić mandaty. tak sobie nic nie robi z prawa i porządku publicznego. Po takiej wpadce nikt ci Darku już nie zaufa. Koniec z braniem łapówek.
    • jk-25 Wiceprezydent dzwoni i instruuje: Ja bym prosił... 06.01.13, 18:27
      Ważne będzie postępowanie Policji i ustalenie czy komendant z prezydentem uzgodnili prowokację w wykonaniu Bochenka. W urzędzie nie ma spraw o których obywatele nie powinni wiedzieć. Lista tych którzy płacą mandaty powinna wisieć na tablicy ogłoszeń tak jak wyroki w sądzie. Jeżeli faktycznie była to bezprawna prowokacja to prezydent powinien podać się do dymisji z kolegami wiceprezydentami bo nadużywają prawa.
    • Gość: siemianowiczanin Re: Wiceprezydent dzwoni i instruuje: Ja bym pros IP: *.free.aero2.net.pl 07.01.13, 13:27
      www.siemianowice.pl/isi/index.php?op=show&cat=1&nid=15544
      To wszystko bylo ukartowane. Przeciez to sie w glowie nie miesci. za grosz honoru w urzedzie nie maja!!!!!!!!!!!!
    • Gość: szpałer Re: Wiceprezydent dzwoni i instruuje: Ja bym pros IP: *.mmj.pl 08.01.13, 01:08
      Życzę dobrego humoru Panu Bochenkowi, prowokować to może swoją żonę w sypialni małżeńskiej, stanowisko które zdobył dzięki przychylności P. Guzego zaćmiło mu umysł, którego i tak nie miał, a egzystował tylko dzięki Panu Guzemu który nie lubił mieć w swoim otoczeniu mądrzejszych od siebie. Siemianowice całe śpiewajcie, "mędrcy świata, monarchowie trzej królowie (Guzy, Bochenek, Ptasznik) gdzie spiesznie dążycie, wieść okropna, wieść to smutna ale WASZ czas już się kończy, i nawet sekretarz MADEJ u Kaczora codziennie żłopiąc piwo Wam nie pomorze..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka