bartoszcze 14.05.13, 14:27 Co za szczęście, że nie wybieram się samochodem na południe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Alpine Bau nie dokończy budowy mostu na autos IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 14.05.13, 14:47 eee, ten malutki objazd to pryszcz. ale ja wolę objazd i nie wykonawcy od jeżdzenia mostem dla kamikadze! ten most to taki naj - architekta - nie wiem czy chciał sobie postawić pomnik za życia , czy marzyła mu się księga rekordów. wszystkie ekspertyzy z wyjątkiem jednej mówiły , że most jest do d, a ta jedna - tajna / poufna jak wygadał się dopiero w sądzie "ekspert" była na "granicy" nie wiem czy nie powinniśmy dziękować ,że tę drogę buduje bogata firma , którą stać powiedzieć nie i nie plajtnąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztygar Re: Alpine Bau nie dokończy budowy mostu na autos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 14:57 Takich przekrętów to nawet na Ukrainie by nie wymyślili. A to Polska właśnie. Chyba o jeden zegarek za mało (albo za dużo?!) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze to jest most zaprojektowany w czasach PiS 14.05.13, 15:13 Jeśli ktoś chce się tu czegoś doszukiwać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kolejny sukces PO IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 14.05.13, 15:28 tu cię rozczaruję!!! projekt drogi i mostu zamówiło jeszcze sld......jest to jedna z nielicznych inwestycji , której pis nie mógł już zablokować , ale to ich rząd odbierał projekt i go wdrażał, została jeszcze sprawa upartego trzymania się dyrekcji dróg i autostrad tego projektu , podważanego przez kilku europejskich ekspertów i tutaj dopiero dochodzimy do po. jak widzisz sprawa jest bardziej skomplikowana niż krzyknąć "wina tuska!" no ale przeciętny debil tylko tyle potrafi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio Re: kolejny sukces PO IP: *.mirasoft.pl 14.05.13, 15:59 Nieudaczniki platformerskie będą szukali winnych swojej niekompetencji nawet u Mieszka 1. Weź się ogarnij i pomyśl, co byś zrobił, gdyby ci wadliwie zaprojektowano chatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kolejny sukces PO IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 14.05.13, 18:09 wybudowałem dla siebie już dwie: murowany dom pod lublincem i drewniany w górach, i jakoś nie zapłaciłbym za beznadziejny projekt. a to przecież nie za rządów po płacono i odbierano projekt tego mostu.....więc kto tu się ma ogarnąć? winni są wszyscy: rząd sld , rząd pisu i aktualny po. błędy popełniano na każdym etapie - odsyłam do literatury. a samo alpine na tym tylko świetnie wyjdzie!!! wybudował i rozbierze most , a my zapłącimy i zam ost którego nie będzie i za jego rozbiórkę i za erkspertyzy !!! i na koniec mądralo: alpine na budowę weszło pierwszy raz 18 X 2007 roku , a premierem tusk został 16 listopada 2007 roku. projekt już był gotowy a budowa ruszyła. to się nazywa chronologia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eko Jestem ciekaw co wybudował PiS ? IP: 167.3.114.* 14.05.13, 18:15 Kiedykolwiek i gdziekolwiek. Jedyne o czym słyszałem to Muzeum Powstania Warszawskiego. No to ja tym panom dziękuję. Nawiasem to fajnego ma Rybnik senatora czyli Pieche. Jak dla mnie to dno dno i jeszcze raz dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jestem ciekaw co wybudował PiS ? IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 14.05.13, 20:41 no jeszcze , prawie udało im się wybudować świątynię. ale nie martw się! po wygranych wyborach pomnik papieża , pary prezydeckiej powstanie na każdych 200 obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly wyborca PO zenua IP: 93.154.155.* 14.05.13, 18:57 panstwo tuska wie lepiej. zal mi prezesa alpine bo zrobia z niego drugiego macierewicza. juz sie rezimowe media o to postaraja. Tak samo macierewicz dal dowody an stol poparte dowodami naukowcow to zrobili z niech psychiatryka... w panstwie tuska odechciewa sie czlowiekowi zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: zenua 14.05.13, 19:45 Gość portalu: byly wyborca PO napisał(a): > w panstwie tuska odechciewa sie czlowiekowi zyc. Nie krępuj się zatem, bierz tupolewa i leć do Smoleńska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zenua IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 14.05.13, 20:38 tylko nie to nagra i puści na youtube! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Alpine Bau nie dokończy budowy mostu na autos IP: *.c193.msk.pl 15.05.13, 11:09 A1 rozgrzebana, nie wiadomo czy w ogóle ruszy budowa odcinka Pyrzowice-Piotrków... S1 od Mysłowic do Bielska jest blokowana przez grupy górników... Odcinek Mszana-Świerklany miał być gotowy 15 stycznia 2010 roku: www.skyscrapercity.com/showpost.php?s=cb4475926c18d4d5ff5a975eac644304&p=67459719&postcount=14 Odpowiedz Link Zgłoś