hannoverring 28.05.13, 15:59 Marcin, dostałeś propozycję korupcyjną. Powinieneś iść do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kola Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. "Wyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.13, 19:48 zapewne z inspiracji prokuratury podpuscił goscia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lux Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. "Wyst IP: *.xdsl.centertel.pl 29.05.13, 08:27 Robert Bujoczek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. "Wyst IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.13, 09:48 Tak to Bujoczek Robert znany oszust. Odpowiedz Link Zgłoś
1rajmek Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. "Wyst 06.07.13, 18:39 Ja też zostałem przez niego szukany na 35000 €. Jestem handlarzem samochodów na terenie niemiec, kupował ode mnie auta dosyć często i szybko je sprzedawał. Po krótkim czasie zapytalem go czy nie sprzedalby moich aut które stały na terenie kędzierzyna koźla.W komisie u mojego kolegi. Odrazu zaoferowało pomoc zabrała auta za które miał dać mi za pięć dni całą gotówkę.Do dnia dzisiejszego wymyśla różne historie o których mi się nie chce pisac, a ja dalej pieniędzy nie mam.Znam tez jego brata którego również skaleczyl na 28000 €.Proszę o pomoc w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghost Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. "Wyst IP: *.centertel.pl 06.08.13, 07:08 czesc. Ja rowniez zostalem oszukany przez Bujoczka, mam do Ciebie prosbe podaj mi email na forum do siebie chcialbym sie z Toba skontaktowac w celu weryfikacji problemu . Moze najpierw emailowo a tam podamy sobie nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś
1rajmek Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. "Wyst 07.08.13, 11:06 galaxy72@gmx.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. "Wyst IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.14, 15:45 Bujoczek Robert wyłudził (OKRADŁ?) kilkadziesiąt osób na kwotę 2,107,000zł. Prokurator udowodnił 1,600,000 zł.A ja ujawniam więcej przekrętów Bujoczka ; Pan Andrzej z Warszawy strata 200,000 zł Mercedes Ml. Pan Rajmund z Niemiec okradziony na ok. 140,000 zł. Pan Daniel z Jeleniej Góry 55,000 zł.wpłata na Audi A 6. Bujoczek to przysłowiowa Hiena od swojego brata pożyczył i nie oddał ok.112.000 zł. Żaden z ujawnionych poszkodowanych nie zgłosił popełnienia przestępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
szycha2002 Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. "Wyst 07.06.16, 15:46 Bujoczek nadal uprawia swój proceder. Mnie oszukał na 36 tyś. , znajomego na 135 tyś. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi2017 Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. " 18.09.16, 10:14 Dzień Dobry. Chciałabym prosić o podanie email an forum chciałam się z Tobą skontaktować. Mnie też Bujoczek oszukał na kwotę 100 tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
1rajmek Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. " 18.09.16, 10:31 galaxy72@gmx.de Odpowiedz Link Zgłoś
szycha2002 Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. " 17.04.17, 22:16 Pisz na 5378@wp.pl Pozdrawiam szycha2002 Odpowiedz Link Zgłoś
szycha2002 Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. " 10.05.17, 10:00 Pisz na 5378@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz12 Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. "Wyst 01.08.19, 20:07 wiesz sprawy zgłaszane są już dawno , powinien siedzieć ma wyrok ja tego nie ogarniam ale ktoś kiedyś nie wytrzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. "Wyst IP: 85.11.110.* 27.06.22, 14:22 od nas wziął samochód na warsztat a potem zadzwonił ze nie opłaca się naprawiać i za auto warte20 tys chciał nam dać 5. Nie chciał wydać samochodu , żądał 5 tys a auto wydał zrujnowane i w rozsypce. Takiego g..... powinni zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden z oszukanych Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. " IP: *.centertel.pl 19.07.22, 13:04 Nam już to pewnie nie pomoże, ale przyszłym niedoszłym ofiarą pewnie tak... Przez kilka lat już nie będzie oszukiwał, bo niedawno zamknęli go . Nie liczyłem na zwrot czego kolejek i nie chodzę z uśmiechem na twarzy, myśląc a masz ty... Zdecydowanie wydaje mi się że to co robił, ktoś kiedyś zdiagnozuje i zaczną to leczyć 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
terrano5 Bujoczek oszust!!! 18.05.14, 23:26 I ja zostałem oszukany przez tego dziada-oszusta, że prawo na to pozwala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szkliwis1 R.Bujoczek 25.06.14, 22:50 Na samochód po wpłacie 43,200 zł., czekałem ponad 2-lata tracąc nadzieję, i nagle stał się cud. P. Bujoczek sprowadził mi samochód z Niemiec z 2011 r. Nie piszę, że nie mam do niego pretensji, bo to nie byłaby prawda, 2-lata stresu i nerwów, nie życzę nikomu. Jednak ogólnie jestem teraz zadowolony i zauważyłem, że zaczął naprawiać wszystkie zaległe sprawy. Sprawdziłem samochód w serwisie i w C-SIS, bez uwag. Wszystkim oszukanym, życzę powodzenia, by Wasze sprawy zakończyły się tak jak moja. Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: R.Bujoczek IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 12.02.19, 20:52 oszust i tyle cud o czym Ty piszesz .Mieszkasz w Katowicach więc taki o to cud Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: R.Bujoczek IP: *.play-internet.pl 27.11.19, 16:31 Widzę że dalej działa Odpowiedz Link Zgłoś
givemethekey Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. "Wyst 07.11.16, 17:27 Bujoczek Robert dalej spokojnie chodzi po ziemi i okrada ludzi. Rok temu wpłaciłem mu ponad 70 tys i do dziś ani samochodu ani pieniędzy. Jak dzwonie to wciąż podaje jakieś zmyślone powody. Pisze to by ostrzec innych przed tym naciągaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzswiatanr1 Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. " 04.01.17, 09:48 Ma Pan jakieś maila mam ten sam problem ... może wspólnie coś zadziałamy Odpowiedz Link Zgłoś
1rajmek Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. " 22.03.17, 21:05 I ja bym prosił o adres email. Też jestem poszkodowany i zbieram ludzi na pozew grupowy. Tylko w ten sposób można tego złodzieja powstrzymać. On dalej okrada ludzi i trzeba to w jakiś sposób powstrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot124 Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. " 06.07.18, 17:25 mnie tez oszukał podaj mi swój email chce pogadac Odpowiedz Link Zgłoś
multi001 Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. "Wyst 08.01.18, 10:50 Proszę o więcej informacji, też niestety pożyczyłem mu sporą kwotę pieniędzy. Przybylski Adam Odpowiedz Link Zgłoś
oszustnr1 Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. " 14.01.18, 10:33 507020651 Odpowiedz Link Zgłoś
oszustnr1 Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. " 14.01.18, 10:34 507020651 prosze o tel pod ten nr Odpowiedz Link Zgłoś
rumurek Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. "Wyst 23.05.18, 10:31 ja też zostałem oszukamy przez tego Pana na 11500zł (pieniądze dałem jako zaliczka na realizacje zamówienia a dokładnie wspólny wyjazd po towar na który dałem zaliczke) ciągle słyszę przez telefon jakieś wymówki i przekładanie terminu wyjazdu. Sprawa odzyskania pieniędzy jest dla mnie PILNA i bardzo smutna ponieważ pieniądze które dalem p. Robertowi przeznaczone były na zakup wózka inwalidzkiego dla mojej niepełnosprawnej córki. Jeżeli ktoś może mi pomóc lub chce uzyskać więcej informacji proszę o kontakt tutaj, podam na swój email a poźniej numer telefonu jezeli bedzie taka potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot124 Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. " 06.07.18, 17:27 witam prosze o kontakt mnie też oszukał na 10 tyś może coś razem zdziałamy Odpowiedz Link Zgłoś
rumurek Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. " 09.07.18, 14:26 507020651 zadzwoń na ten numer tomekjot124 Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz12 Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. "Wyst 01.08.19, 20:23 nie dawajcie żadnych zaliczek sprawdź gościa czyli tego oszusta w necie on ma wyrok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żadnych aut uczciwie nie sprowadza nie zwraca kasy ciągle wymówki !!!!!!!!!! to jest dziad i oszust jak czytasz to oszuście !!!! to powiem ci że karma wraca a nazwisko to wyśmienicie pasuje do ciebie R. bujo z siemianowice śląskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on nic niema na siebie zarejestrowane to ściema !!!!! więc trudno ściągnąć kasę . Był program w telewizji o tym oszuście , a pisze to o tym by przestrzec innych by nie dali się mu od razu na policje z nim Odpowiedz Link Zgłoś
oszukanyjot Re: Oskarżony handlarz wciąż kusi klientów. "Wyst 22.02.20, 20:45 Potwierdzam to oszust z Siemianowic śląskich !!!!!!!!!!!!! w dalszym ciągu nie zwraca pieniędzy które wzioł na sprowadzenie auta . Ma wyroki , duże sprawy karne . Ale muszę mu przyznać że kłamać to potrafi cygani w żywe oczy bez zająknięcia bez mrugnięcia okiem bez skrupułów ten swój precedens prowadzi . Panowie może zbiorowy pozew ???? On nic na siebie niema to chociaż niech idzie siedzieć !!!!!!!! wiem oszuście że czytasz że cię to nie rusza ale pamiętaj karma wraca !!!!!!!!!!!!!!!! ja przeżyje bez tej kasy a za tobą będzie to się wlec co to za życie p. ROBERCIE ŻE SMRÓD BĘDZIE WLEKŁ SIĘ ZA TOBĄ I NIE TYLKO Odpowiedz Link Zgłoś