justys07 24.01.14, 16:16 Czy ktoś robił gdzieś w Katowicach korony porcelanowe? chodzi mi dokładnie o dobrego protetyka który by dobrze i ładnie zrobił przednie zęby . jaki koszt , proszę napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleopatra1967 Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 26.03.14, 11:18 POlecam gabinet dentystyczny doktor Aleksandry Drozd w Katowicach na Armii Krajowej. Bardzo wysoka kompetencja zawodowa, doskonałe podejście do Pacjenta, pełny plan leczenia, ceny nie należą do najniższych ale przynajmniej wiesz że płacisz za wysoki i skuteczny poziom stomatologii. Odpowiedz Link Zgłoś
tennka01 Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 25.07.16, 23:11 Ja swoje zakładałam w Częstochowie, możesz sobie podjechać do Centrum Medor. Trochę wydasz na dojazd, ale za to pierwsza wizyta w moim przypadku była za darmo, tutaj namiar medor.pl/oferta/protetyka-czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś
slonecznak12 Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 27.03.14, 13:00 jesli szukasz bardzo dobrego protetyka to tu www.borczyk.pl/oferta.php?id=protetyka przyjmuje fantastyczny doktor Pachoński Odpowiedz Link Zgłoś
kiara1202 Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 11.06.14, 12:54 Jak porcelanowe korony i licówki to pytaj w www.ceramdent.pl/! Ja jestem bardzo zadowolona. Pięknie dobierają kolor i mają super protetyków. Zęby wyglądają b.naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.reginald Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 13.06.14, 09:15 Co się wejdzie na to forum to wątek o dentystach, a podobno Polacy boją się fotela stomatologicznego jak ognia :] Odpowiedz Link Zgłoś
kudlacz123 Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 23.06.14, 18:49 Najlepszy dentysta jakiego znam to pan Doktor Daniel Dłucik. Robi wszystko - protetyke , chirurgię, endodoncje oraz zabiegi estetyczne. Chodze tam z rodzina od wielu lat i nigdy się nie zawiedlismy ! www.dlucik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pani.truskawka Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 26.03.15, 07:18 Jednym z lepszych protetyków w Katowicach jest podobno dr Śmigiel przyjmujący przy ulicy św. Jacka 14. Moja babcia korzystała swego czasu z jego usług i wiem, że wszystko poszło znakomicie. Więcej informacji znajdziesz zresztą na stronie www.smigiel.net . Myślę, że warto się z nią zapoznać. Odpowiedz Link Zgłoś
elag33 Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 10.05.16, 15:08 Ja zrobilam 4 korony cyrkonowe w cleardencie, robila mi to p. Ania , ona jest bardzo dobrym technikiem. Jak chcesz wygladac jak czlowiek to uderzaj do niej:) Odpowiedz Link Zgłoś
pasijoko Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 16.05.16, 10:14 Polecam Prodenta clinic. Doktor Bartosz Nowak świetnie robi korony. Trzymają się odpowiednio, w ogóle nie czujesz że to nie są Twoje naturalne zęby. Doktor Nowiński z Prodenta Clinic też jest świetnym specjalistą. Ceny są stosunkowo niskie. To jest ulica Poniatowskiego w Katowicach. Ja byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjalala92 Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 16.05.16, 15:18 Ja też robiłam w Prodenta Clinic u Pana Bartosza Nowaka korony pełnoceramiczne. Ślicznie wyglądają. Ale ja robiłam w Gliwcach na Orlickiego, bo tam mają drugą klinikę. Zastanawiam się nad zrobieniem licówek u tego lekarza, bo słyszałam, że robi je bez szlifowania naturalnych zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
elag33 Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 20.05.16, 09:43 robiłam plombę porcelanową u dr Marysi w clirdencie, nic mnie nie bolało ,bardzo szybko plomba została zrobiona w pracowni i wygląda ekstra. Polecam Panią doktor, bo jest naprawdę świetnym specjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
robin404 Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 12.07.16, 21:54 Jak szukasz miejsca gdzie zrobią Ci koronki porcelanowe to najlepiej Centrum Medor w Częstochowie. Co prawda nie bezpośrednio Katowice (ja jestem z Myszkowa to dojeżdżam). Tutaj masz info na temat protez medor.pl/oferta/protetyka-czestochowa i kontakt do nich medor.pl/kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
wakarek Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 19.07.16, 22:17 Najlepszy jakiego znam dr Bigas z Astra Dent na osiedlu gwiazdy www.astra-dent.pl/protetyka-katowice.php przetestowalem osobiscie i napewno bede polecac a do tego przesympatyczny człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
kornelkamigowska Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 04.08.16, 12:53 Wydaje się, że o jakość protetyki ciężko u nas. Słyszałem o tych kilkunatyotysięcznych wydatkach, by zaraz koronka się wykruszyła. Ale poszedłem do Kliniki Borczyk na ul. Czajek w Katowicach i było dobrze, do dziś bez śladu. Sam doktor to też implantolog Odpowiedz Link Zgłoś
jo.l.ka Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 08.08.16, 19:37 Jestem z Dąbrowy i dojeżdżam do protetyka Krzysztofa Dzioka do Częstochowy, przyjmuje w Centrum Medor. Jestem bardzo zadowolona - miałam zakładane koronki, wyczytałam opinie w internecie, zadzwoniłam i umówiłam się na wizytę medor.pl/oferta/protetyka-czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynal86 Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 11.08.16, 11:51 Ja robiłam w centrum stomatologicznym Atria w Katowicach. Mam teraz piękne korony ;) Muszę powiedzieć, że byłam już u wielu dentystów, ale odkąd odkryłam Atrię, to już nie muszę szukać innych. Dentyści są tutaj bardzo mili i znają się na rzeczy. Tutaj ich oferta odnośnie protetyki: atria.com.pl/protetyka Pozdrawiam i naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
linearna83 Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 08.09.16, 11:12 Ubytki zębów najlpeiej ratować u profesjonalistów, to kosztuje, ale jest niezwykle ważne. W klinice borczyk w katowicach wszczepiono mi 5 implantów a na nich korony, w kolejnych 2 zębach dodano sztuczną kość.Niesamowite, jak moje problemy zostały rozwiązane. Moje gratulacje dla kliniki! Odpowiedz Link Zgłoś
honorata_sz Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 12.09.16, 18:26 Koronki robią dobrze w Częstochowie medor.pl/ ceny dobre, usługi tak samo, tylko z terminami bywa różnie, ale to w sumie normalne u dobrych specjalistów Odpowiedz Link Zgłoś
baska_sz1 Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 23.09.16, 20:00 Ja tak samo polecam Medor, merytoryczni specjaliści medor.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamarkow Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 27.10.16, 10:27 Byłem z żoną w Boa Dent przy Sowińskiego. To mały, ale specjalistyczny gabinet jeśli chodzi o protetykę więc jeśli zależy Ci na dobrej rekonstrukcji to skontaktuj się z dr Krywult. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_kwiatek Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 15.01.17, 17:22 Dobry protetyk w Centrum Medor medor.pl w Częstochowie, warto podjechać kilkadziesiąt kilometrów, sama jeżdżę z Chorzowa medor.pl/oferta/protetyka-czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś
makowee Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 23.02.17, 14:13 jeśli szukasz protetyka, który dobrze dobierze kolor i zrobi Ci koronki tak, aby nie było widać różnicy pomiędzy Twoimi naturalnymi zębami a koronkami to polecam poradnię stomatologiczną DM dentalceramic w Dąbrowie Górniczej. Możesz sobie zajrzeć na ich stronkę, mają tam zdjęcia swoich prac. Jeśli chodzi o koszt to szczegółów nie znam, ale zawsze można do nich zadzwonić i dopytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
zydora Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 31.10.17, 00:25 Cuda robią w Śląskim Centrum Implantologii Astra Dent , kompleksowe usługi bo wyspecjalizowany zespół który doskonale ze sobą współpracuje no i co nalezy podkreślić mają nowoczesny sprzęt włącznie z tomografem komputerowym, to centrum jest godne polecenia www.astra-dent.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korek Re: Dobry protetyk dentysta Katowice IP: 194.99.105.* 27.03.19, 10:24 Sprawdź dental care, to co prawda w Tychach, ale spokojnie można podjechać np w sobotę Odpowiedz Link Zgłoś
amalinaa Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 26.05.19, 15:59 Również polecam Dental Care. Co do dojazdów to nigdy nie mieliśmy problemów z ustaleniem dogodnego terminu dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
sleszczynka Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 26.05.19, 18:09 Mam złe doświadczenia w Katowicach, ale mogę polecić Dental Care w Tychach. Wykonują skomplikowaną protetykę i pracują w soboty. Mną się zajmowała Dr Ewa Bujak Odpowiedz Link Zgłoś
upalymarcin Re: Dobry protetyk dentysta Katowice 28.05.19, 13:10 Doktor Kubica się specjalizuje w protetyce, ma klinikę w Bielsku Białej, ale na miejscu ciężko znaleźć kogoś dobrego więc jeżdżę specjalnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś