marcin841 17.08.04, 21:22 www.manaszk.it.pl/zarty/rebus.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reden6 Re: rebus:) 17.08.04, 22:20 Blank to proste. Tukej Wom dowom rebus forumowy: www.republika.pl/maugola/rebus.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b rebus redena 17.08.04, 22:28 carramba, aqua i pniok pierdoloum stokroc na doba same gupoty :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: rebus redena 17.08.04, 22:35 hehehe, przebiłeś mnie reden całkowicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
millin Re: rebus redena 17.08.04, 22:49 elver.b napisał: > carramba, aqua i pniok pierdoloum stokroc na doba same gupoty :-))) Nawet Ci rebusy nie idą ? Odpowiedz Link Zgłoś
bebckk Re: rebus redena 17.08.04, 22:50 tak se iberlegujam, co oni tu szukajom? pierdolom w kolko o dupie maryny, a jak pojawi se jakis powazni tymat, to se migajom. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: rebus redena 17.08.04, 23:27 elver.b napisał: > carramba, aqua i pniok pierdoloum stokroc na doba same gupoty :-))) Wszystkich już wymieniłeś ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: rebus redena 17.08.04, 23:28 carrramba napisał: > elver.b napisał: > > > carramba, aqua i pniok pierdoloum stokroc na doba same gupoty :-))) > Wszystkich już wymieniłeś ? :)))) A wiela jeszcza mosz nickow polakowski przydupasie? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: rebus redena 17.08.04, 23:36 arnold7 napisał: > carrramba napisał: > > > elver.b napisał: > > > > > carramba, aqua i pniok pierdoloum stokroc na doba same gupoty :-))) > > Wszystkich już wymieniłeś ? :)))) > > A wiela jeszcza mosz nickow polakowski przydupasie? Ty Arnold, masz jednak narąbane !!!! Przydupasów , to sobie poszukaj wśród kolegów:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: rebus redena 17.08.04, 23:42 carrramba napisał: > arnold7 napisał: > > > carrramba napisał: > > > > > elver.b napisał: > > > > > > > carramba, aqua i pniok pierdoloum stokroc na doba same gupoty > :-))) > > > Wszystkich już wymieniłeś ? :)))) > > > > A wiela jeszcza mosz nickow polakowski przydupasie? > Ty Arnold, masz jednak narąbane !!!! Przydupasów , to sobie poszukaj wśród > kolegów:) Niy uobrazej mojich kolegow, polakowski przydupasie! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: rebus:) 18.08.04, 01:07 marcin841 napisał: > www.manaszk.it.pl/zarty/rebus.jpg malo w tym psychologii, ja!, to bolo s`miezne!, Odpowiedz Link Zgłoś