carrramba Re: Czy cos wiadomo w sprawie Zimnego? 15.09.04, 12:44 Jeszcze nic nie wiem. Ptanga ma napisac na Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
ptanga Re: Czy cos wiadomo w sprawie Zimnego? 15.09.04, 13:37 carrramba napisał: > Jeszcze nic nie wiem. Ptanga ma napisac na Katowicach. Napiszę. Napiszę jak tylko się dowiem, a to już powinno być niedługo. Chyba nie jest źle, bo taki miałem układ, że to będę wiedział szybko gdyby było źle. Miałem w takiej sytuacji pilnie sobie sygnaturkę zmienić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Czy cos wiadomo w sprawie Zimnego? 15.09.04, 13:49 ptanga napisał: > carrramba napisał: > > > Jeszcze nic nie wiem. Ptanga ma napisac na Katowicach. > > Napiszę. Napiszę jak tylko się dowiem, a to już powinno być niedługo. Chyba nie > > jest źle, bo taki miałem układ, że to będę wiedział szybko gdyby było źle. > Miałem w takiej sytuacji pilnie sobie sygnaturkę zmienić ;) heahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahha:))) nie wytrzymam Ptanga, zabijesz mnie śmiechem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ptanga Re: Czy cos wiadomo w sprawie Zimnego? 15.09.04, 13:53 carrramba napisał: > heahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahha:))) > nie wytrzymam Ptanga, zabijesz mnie śmiechem:))) No co? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Czy cos wiadomo w sprawie Zimnego? 15.09.04, 14:18 ptanga napisał: > carrramba napisał: > > > heahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahha:))) > > nie wytrzymam Ptanga, zabijesz mnie śmiechem:))) > > No co? Ryczę ze śmiechu, że chcesz sygnaturkę zmieniać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
twardy101 A sedzia kalosz nie zostanie napietnowany!!! 15.09.04, 15:59 Rozeslac kompromitujace fotki do innych sedziow aby mogli sie z niego nabijac!!! arrramba napisał: > ptanga napisał: > > > carrramba napisał: > > > > > heahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahha:))) > > > nie wytrzymam Ptanga, zabijesz mnie śmiechem:))) > > > > No co? > Ryczę ze śmiechu, że chcesz sygnaturkę zmieniać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ptanga WYNIK APELACJI 15.09.04, 14:08 Taki wpis umieściłem na fk: Z grubsza apelacja zakończyła się tak. Utrzymane zostały sankcje finansowe (kasa na dom dziecka, zwrot za papugę), natomiast zostały umorzone lub uchylone pozostałe punkty wyroku, w tym - co najważniejsze - ograniczenie wolności i prace niewolnicze. Tak to wygląda - podkreślam - ogólnie. W pewnych szczegółach mogę się mylić, a ponieważ nie będę ich znał dzisiaj, mówię co wiem. Większe odchylenia od podanego opisu są jednakowoż wykluczone. Odpowiedz Link Zgłoś
ptanga Re: WYNIK APELACJI 17.09.04, 09:23 Nie mogę jeszcze poznać szczegółowej, precyzyjnej wersji wyroku. Trzeba poczekać na pisemne uzasadnienie. Odpowiedz Link Zgłoś