arnold7 07.10.04, 22:22 Proponuje zrobic taka forumowa linkownie dotyczaca naszego wspanialego miasta, co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnold7 Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz 07.10.04, 22:33 Mapa sprzed ok. 100 lat: republika.pl/silesia4/mapakattowitz2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz 07.10.04, 22:36 arnold7 napisał: > Proponuje zrobic taka forumowa linkownie dotyczaca naszego wspanialego > miasta, co wy na to? witej!, dobry pomysl mr Arnold!))), we ukeji tysz sam cus` naszkryflali - ida szukac`, Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz 07.10.04, 22:38 Proponuja w polu "temat" wpisywac, czego dany link dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Mapa z 1910 roku 07.10.04, 22:39 www.lib.utexas.edu/maps/historical/kattowitz_1910.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Dawne i obecne nazwy katowickich ulic 07.10.04, 22:42 www.kattowitz.one.pl/Katowice.htm Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz 07.10.04, 22:46 Hotele w Kattowitz, www.clickinternational.com/index.asp?country=Poland Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz 07.10.04, 22:48 dotyczaca fucbalu, www.football-rumours.com/katowice.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuszmider Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 22:48 arni bo sie o pejsy przewrocisz. wiele ci placa nazi za te bzdury? i dlaczego moderatorzy nie usuna takiej nazistowskiej kanali? chcesz wrocławia? a ja nie dam! i jeszcze ci berlin,szwerin i lubeke odbiore! bo nasze! a was niedlugo turcy i araboiwie zaglusza. juz teraz polowa dzieci jest czarna. pa pa mogoly do azjy! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz 07.10.04, 22:50 Gość portalu: kuszmider napisał(a): > arni bo sie o pejsy przewrocisz. > > wiele ci placa nazi za te bzdury? > > i dlaczego moderatorzy nie usuna takiej nazistowskiej kanali? > > chcesz wrocławia? > a ja nie dam! > i jeszcze ci berlin,szwerin i lubeke odbiore! > bo nasze! > > a was niedlugo turcy i araboiwie zaglusza. > juz teraz polowa dzieci jest czarna. > pa pa mogoly do azjy! Pisz na temat czlowieku, jak watek nie pasuje, to obok jest taki kosz na smieci, gdzie mozna to zglosic. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 SPIS POWINNOŚCI MIESZKAŃCÓW KATOWIC, 07.10.04, 22:55 KUZNICY BOGUCKIEJ I BRYNOWA Z. R. 1738 www.koperlik.de/Kattowitz/Katowic/zukatowitzergaertenr.html Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz 07.10.04, 22:57 Gość portalu: kuszmider napisał(a): > arni bo sie o pejsy przewrocisz. > > wiele ci placa nazi za te bzdury? > > i dlaczego moderatorzy nie usuna takiej nazistowskiej kanali? > > chcesz wrocławia? > a ja nie dam! > i jeszcze ci berlin,szwerin i lubeke odbiore! > bo nasze! > > a was niedlugo turcy i araboiwie zaglusza. > juz teraz polowa dzieci jest czarna. > pa pa mogoly do azjy! czemy ty jestes` taki zlos`liwy?, stary cie za slabo proul!, uon cie wogo`le niy prpul - wiym!, tys` go prul niy!, a teroz idz se sam polatej na okolo bloku - spacer ci dobre zrobi))), by, by..., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuszmider Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 23:08 jezdym słowionym a nie zydkim. nje miskom w bloku a ino w dumu. znimczune pejsiorze wy mocie taka przypodlosc ze udajecie albo Polakow albo Niemcow. Przeciez i tak wszyscy wiedza kim jestescie. Jak bulem w Palatynacie u ciotki to mnie zdziwilo jak bardzo malo tam ludzi majacych polnocnoeuropejski wyglad (jak np.ja mom-szatyn,niebieskie oczy,wysoki i silny). Tam to albo grube bydlaki o tepym wzroku albo jakies pokurcze o chudych lepkach i czarnych lbach. A mnie uczyli ze Germanie to Ariowie. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: sorry Arni zaroz to zakon`cza..,to niy na tema 11.10.04, 02:07 Gość portalu: kuszmider napisał(a): > jezdym słowionym a nie zydkim. > nje miskom w bloku a ino w dumu. bogaty jestes`), > znimczune pejsiorze wy mocie taka przypodlosc ze udajecie albo Polakow albo > Niemcow. nie jestes` na bierzonco), > Przeciez i tak wszyscy wiedza kim jestescie. no, no, zdaje sobie z tego sprawe.., > Jak bulem w Palatynacie u ciotki to mnie zdziwilo jak bardzo malo tam ludzi > majacych polnocnoeuropejski wyglad (jak np.ja mom-szatyn,niebieskie oczy,wysoki > > i silny). > Tam to albo grube bydlaki o tepym wzroku albo jakies pokurcze o chudych lepkach > > i czarnych lbach. > A mnie uczyli ze Germanie to Ariowie. i co mosz ztem problem?, jak chcesz uo tym pogadac` to wciepnij sam kajs` indziej temat)))) Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz 07.10.04, 22:52 podobno tanie przeloty, hehehe, poro`wnajcie se ceny, www.flightcomparison.co.uk/flightcomparison/flights/flykatowicektw.htm Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz 07.10.04, 22:59 tanie hotele w Kattovitz; www.hotelcomparison.co.uk/cheap-hotels/hotel_katowice.htm Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz 07.10.04, 23:04 tu jest ciekawy link, jak ktos` chce szybko wypoz`yczyc` auto to tylko z Pyrzowic!, ciekawe???, kogo na to stac`???, www.fastcarhire.co.uk/Katowice-Airport-Pyrzowice_car_hire_depot_details.asp Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Rondo - aktualne zdjecie 07.10.04, 23:09 katowice.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/71/40_408278_2_d_8693.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Rondo - aktualne zdjecie 07.10.04, 23:18 arnold7 napisał: > katowice.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/71/40_408278_2_d_8693.jpga sporo zrobili od kon`ca sierpnia), Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Rondo - aktualne zdjecie 07.10.04, 23:20 builder napisał: > arnold7 napisał: > > > katowice.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/71/40_408278_2_d_8693.jpga a > > sporo zrobili od kon`ca sierpnia), Ja, uwijajom sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuszmider Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:44 Z tego co widzem to Nimcami staja sie ostatnie niemoty. Moja ciotka mieszkajaca w Niemczech to moze do mnie przyjsc za sprzataczke. Kto broni Slazakowi byc bogatym? Tsza sie wziasc samemu do roboty a nie potrzec na Niemcow . Co to oni to panowie a my slugi do roboty? Jak kto niema oleju w glowie to juz staje sie volkiem. A przecie Slazk jest nasz. I nie po to moje dwa dziadki(od strony matki i ojca) walczyli w powstaniach zeby Slazacy jezdzili do Reichu uslugiwac Szwabom. A Niemcy to idioci. Jak nie pedaly to jakies inne cudaki. Nieruchawe sa i wcale nie czysciochy. Oni tylko umieja sie kamuflowac. Jak sie ochla to lezy pod lozkiem a czysto to u nich tylko na pokaz,wejdz dalej to zoboczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz 11.10.04, 02:12 Gość portalu: kuszmider napisał(a): > Z tego co widzem to Nimcami staja sie ostatnie niemoty. > Moja ciotka mieszkajaca w Niemczech to moze do mnie przyjsc za sprzataczke. > Kto broni Slazakowi byc bogatym? > Tsza sie wziasc samemu do roboty a nie potrzec na Niemcow . > Co to oni to panowie a my slugi do roboty? > Jak kto niema oleju w glowie to juz staje sie volkiem. > A przecie Slazk jest nasz. > I nie po to moje dwa dziadki(od strony matki i ojca) walczyli w powstaniach > zeby Slazacy jezdzili do Reichu uslugiwac Szwabom. > > A Niemcy to idioci. > Jak nie pedaly to jakies inne cudaki. > Nieruchawe sa i wcale nie czysciochy. > Oni tylko umieja sie kamuflowac. > Jak sie ochla to lezy pod lozkiem a czysto to u nich tylko na pokaz,wejdz dalej > > to zoboczysz. wciepnij temat to pogadamy, we nowym watku,OK, Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz 07.10.04, 23:08 kurcze!, same hotele.., www.activehotels.com/hotels/index.php3?hotelid=219980&trkref=HOT Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz 07.10.04, 23:11 trasy rowerowe, to zaliczam do hobby, members.lycos.co.uk/piterbik/index.php?strona=52 Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz 07.10.04, 23:16 to jest ciekawy link - z`artuje, www.gopoland.com/wheretogo/katowice/ Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz 07.10.04, 23:20 ten link jest calkiem, calkiem dobry, myukdirectory.co.uk/global/Europe/Poland/Voivodships/Slask/Katowice/ Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz 07.10.04, 23:49 builder napisał: > ten link jest calkiem, calkiem dobry, > myukdirectory.co.uk/global/Europe/Poland/Voivodships/Slask/Katowice/ kurna!, jakis` staroc` tu sam wciepli!, sorry!, Odpowiedz Link Zgłoś
woj25 zajta nojlypszyj druzyny na swiecie i w okolicach 08.10.04, 10:02 www.gks.katowice.pl Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Aktualny korek na rondzie i od strony Chorzowa 08.10.04, 16:56 www.demo.pl/~spy/spy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kc.kpzr Re: Aktualny korek na rondzie i od strony Chorzow 08.10.04, 17:17 Ciekawe to wszystko, a te rozkopane centrum - o czym miałem się okazję empirycznie przekonać 1.5 miesiąca temu odwiedziwszy znajomych - to chyba już długo jest w stanie "surowym" i nie zanosi się chyba, by miało się to zmienić.. (???) Polskość Śląska nie jest chyba aż tak zła (?), da Waszemu miastu jakieś unowocześnienie. A to cieszy !!! P.S. Ale wątki tu uciekają, moderator/administracja czujnie je weryfikuje dla szeroko pojętego dobra tego forum. Ich prawo! - Było chyba 174 000, a jest niespełna 170 000 - doprawdy, iście ładne cięcia :) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Aktualny korek na rondzie i od strony Chorzow 08.10.04, 23:33 kc.kpzr napisał: > Ciekawe to wszystko, a te rozkopane centrum - o czym miałem się okazję > empirycznie przekonać 1.5 miesiąca temu odwiedziwszy znajomych - to chyba już > długo jest w stanie "surowym" i nie zanosi się chyba, by miało się to zmienić.. > > (???) > > Polskość Śląska nie jest chyba aż tak zła (?), da Waszemu miastu jakieś > unowocześnienie. > A to cieszy !!! > > P.S. Ale wątki tu uciekają, moderator/administracja czujnie je weryfikuje dla > szeroko pojętego dobra tego forum. Ich prawo! > - Było chyba 174 000, a jest niespełna 170 000 - doprawdy, iście ładne cięcia : > ) > > POZDRAWIAM dlaczego nie piszesaz na temat?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starykoń Re: Linki dotyczace Katowic/Kattowitz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 15:34 Narod Slowianski od 90 lat bije Niemcow. Ci zbrodniarze musieli wycofac sie ze Slaska,z Pomorza,Prus i Czech. Niedlugo zajmiemy im wszystkie nasze kraje az po Labę. Zachodnie Niemcy zajma Francuzi(jako potomkowie Celtow) a polnocne Dunczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
pniok Linki dotyczace Katowic 09.10.04, 22:18 Ciekawy tekst o Cmentarzu Garnizonowym w Katowicach: www.gornyslask.pl/krajoznawca/zeszyt_16/garnizonowy.htm Odpowiedz Link Zgłoś