builder 07.01.05, 01:28 co to znaczy?. "g.w.i.n. b.l.e.s. m. g.w.a w. g.o.w.e" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przyjaciel [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.05, 01:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-przyjaciel! DO BARTOSZCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.05, 22:24 tak sie zastanawiam, w ktorym moemencie zlamalem regulamin. moze szanowny bartoszcze przytoczy wytniety fragment? PS: do osob trzecich: WCALE NIE UWAZAM; ZE ZLAMALEM REGULAMIN!!!! SZCZEGOLNIE UWZGLEDNIAJAC PONIZSZE WPISY BUILDERA! Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: DO BARTOSZCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.01.05, 12:14 Odpowiem ci tylko tyle: tej oceny nie dokonałem ja, tylko administracja wyższego szczebla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: Zagadka No1 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.05, 01:38 > pocziytej se som nazoud wlasnie przeczytalem i doszedlem do powyzszego rozwiazania :) Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Zagadka No1 07.01.05, 01:43 Gość portalu: przyjaciel napisał(a): > > pocziytej se som nazoud > > wlasnie przeczytalem i doszedlem do powyzszego rozwiazania :) widze, z`e se nie rozumiemy dlatego tez` kon`cze z toba dyskusje;), chcesz byc` madry? - to pisz wiersze - to nie gwarancja na sukces!, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: Zagadka No1 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.01.05, 01:46 > widze, z`e se nie rozumiemy dlatego tez` kon`cze z toba dyskusje;), > chcesz byc` madry? - to pisz wiersze - to nie gwarancja na sukces!, czy ja z toba dyskutuje? poza tym przetlumacz co napisales na jakis ludzki jezyk, bo nikt ciebie tutaj na tym forum nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
kupasmiychu hi, forumowicz wieku, builder.-)))))))))))))))' 07.01.05, 06:48 "g.w.i.n. b.l.e.s. m. g.w.a w. g.o.w.e" czuwaj wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochlowitz' er zgadlech? :-) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.01.05, 20:30 'goowno ballest ma w glowie' jakos tak???, --- pyrsk, (bartoszcze,nie tniiij:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pnioczysko Re: zgadlech? :-) IP: 213.25.168.* 07.01.05, 20:31 ale na polchacie nima nima milusinskich:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: zgadlech? :-) 07.01.05, 20:55 Gość portalu: kochlowitz' er napisał(a): > 'goowno ballest ma w glowie' > > jakos tak???, > > --- > pyrsk, > > (bartoszcze,nie tniiij:) niy!, niy ma tak lykko :))), Odpowiedz Link Zgłoś
kupasmiychu kochlowitzer woniou gowno ballesta 07.01.05, 23:23 no ja, tam kaj se ballest wysrou tam kochlowitzer moze tylko woniac! recht mou synek, czuwaj wojtek Fajnie se pisze na Waszym forum, uciechy poune miechy!, dank bartoszcze Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: LALKA 10.01.05, 23:59 kupasmiychu napisała: > no ja, tam kaj se ballest wysrou tam kochlowitzer moze tylko woniac! > recht mou synek, > > czuwaj > wojtek > > Fajnie se pisze na Waszym forum, uciechy poune miechy!, dank bartoszcze pomyliles` osobniko`w glupcze;))), Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Builder 11.01.05, 23:39 kupasmiychu napisała: > Tylko KUPASMIYCHU, nic wiecej > > czuwaj > wojtek wojtek mosz rycht, jystyes` kupomsmiechu, odlotowy tykst!, Odpowiedz Link Zgłoś