wojciech_korfanty 06.05.05, 20:53 Kiedy tylko nadarzyła się okazja, trzeba mi było walczyć o Śląsk niepodległy. Niestety, przejście pod polski but okazało się dla mej ojczyzny wyjątkowo niekorzystne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoremio Re: Niepodległy Górny Śląsk 06.05.05, 21:26 ... juz 1923 Adalbert po cichu mocno zalowol i ostro pewne rozwoje pewnych spraw krytykowol, - choc trocha za ostro i trocha za glosno....... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Niepodległy Górny Śląsk 06.05.05, 21:59 Tak, chciał władzy w całej Polsce, ale przegrał, tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Niepodległy Górny Śląsk 06.05.05, 22:07 aqua napisał: > Tak, chciał władzy w całej Polsce, ale przegrał, tak krowa. Rico Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. stalin Re: Niepodległy Górny Śląsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:13 rico-chorzow napisał: > Tak, chciał władzy w całej Polsce, ale przegrał, tak krowa. > > Rico merytoryczna głębia tej wypowiedzi powala na kolana... p.s. nie ściemniaj tylko, że aqua tak napisał: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=23584423&a=23587567 Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Niepodległy Górny Śląsk 06.05.05, 22:38 Gość portalu: tow. stalin napisał(a): > rico-chorzow napisał: > > Tak, chciał władzy w całej Polsce, ale przegrał, tak krowa. > > > > Rico > > merytoryczna głębia tej wypowiedzi powala na kolana... > p.s. nie ściemniaj tylko, że aqua tak napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=23584423&a=23587567 Panie światły w żeliwie, moge siy moj podpiys podziwie? wypowiedź pańska cavalla dlatego Pana głębia powala. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Niepodległy Górny Śląsk 06.05.05, 22:39 Rico tesz mioł ta krowa, ale jom przepioł:) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Niepodległy Górny Śląsk 06.05.05, 22:52 aqua napisał: > Rico tesz mioł ta krowa, ale jom przepioł:) Przepraszam,że zmieniłem pański wpis,jednak się podpisałem(jak rzadko),proszę to wtłumaczyć księciu żeliwa - stalinowi -. Ja,kupa szpasu bouo wele ty krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Niepodległy Górny Śląsk 06.05.05, 23:07 No widzisz rico, ty znowu chcesz ta krowa? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Niepodległy Górny Śląsk 07.05.05, 10:47 aqua napisał: > No widzisz rico, ty znowu chcesz ta krowa? No widzi Pan,takie proste i takie bardzo głupie jak - krowa -(przepraszam wszystkie krowy za użycie tego zwrotu,jednak potrzebny jest,żeby niektóre byki zrozumiały),a potrafi być synonimem,symbolem nielubianym przez dojarzy,jakiś paradoks,Panie Aqua? Odpowiedz Link Zgłoś