Dodaj do ulubionych

echo Krasnali

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:28
echo krasnali w gazetach nie milknie: )
Choc wydaje mi sie ze ow mila rzeczniczka sprzed urzedu marszalkowskiego byla
ms Marta a nie magda jak podaje Echo- oj nieladnie tak w gazecie
Obserwuj wątek
    • Gość: Kola Re: echo Krasnali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 17:51
      ano ano jak widzialem bardzo mila ta rzeczniczka
      • Gość: Wandunia Re: echo Krasnali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 19:28
        Dzis w Bedzinie na zamku krasnale widzialam.
        Ale juz ponoc i tam jednego uprowadzono! Ludzie co z wami - czy juz nic nie
        moze poprostu cieszyc oko posrodku miasta?
        • Gość: MARTA Re: echo Krasnali IP: 217.153.211.* 10.08.05, 21:36
          ja też mam na imię MARTA :)
          i strasznie mnie zawsze wnerwiało, jak ktoś mnie mylił i nazywał inaczej, a już
          zwłaszcza "Magdą" wrrrrr
          MARTY GÓRĄ !!!
          • Gość: Kochanek Re: echo Krasnali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 23:12
            Jest taka Marta grzechu mego warta!
    • Gość: MrHigh Re: echo Krasnali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 08:31
      Pytanie czy krasnale beda jeszcze manifestowaly w Katowicach?

Co o przekrecenia imienia w echu to ciekawe czy dziennikarze nie roboa pewnych
      rzeczy specjalnie...
      • Gość: moscal Re: echo Krasnali IP: 213.172.178.* 11.08.05, 11:40
        Specjalnie czy nie jesli pojawi sie w jakiejs gazecie nieprawdziwa informacja to
        mozna ja sprostowac - tyle ze owe sprostowanie jesli wogole zostanie wydrukowane
        to w rubryce z nekrologai- sic!
        • Gość: ma..a Re: echo Krasnali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:41
          no ja na miejscu tej Marty to zaczelabym sie obawiac o zycie! co wy, usmiercic
          ja chcecie? :)
          a tak na serio, to odnosnie sprostowan w polskiej prasie - smutna racja...
    • Gość: wiola Re: echo Krasnali IP: *.devs.futuro.pl 11.08.05, 13:17
      Imie Marta jest piekne i co do tego nie ma watpliwosci, tymbardziej szkoda, ze pomylilam je w tekscie o
      krasnoludkach w "Echu Miasta" ... A tak przy okazji... Czy rzeczniczka krasnoludkow nie powinna byc
      Sierotka Marysia?;) Pozdrawiam, wn
    • Gość: xXx Bytom Bytom tutaj tez! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:40
      Hehh widze ze wreszcie dotarly do nas krasnale ze swymi postulatami. To milo !
      Stoja na rynku i ulicy dworcowej wyraznie porprawiajac nastoj miasta: )
    • Gość: gość portalu Re: echo Krasnali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:08
      Tak sie zastanawiam czy chochlik to nie czasem rod krasnali ?
      Bo dzis wybitnie jeden mi sie naraza - a zagniezdzil sie w komputerze! rrrrrrrrr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka