Gość: czytelnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:28 echo krasnali w gazetach nie milknie: ) Choc wydaje mi sie ze ow mila rzeczniczka sprzed urzedu marszalkowskiego byla ms Marta a nie magda jak podaje Echo- oj nieladnie tak w gazecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kola Re: echo Krasnali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 17:51 ano ano jak widzialem bardzo mila ta rzeczniczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandunia Re: echo Krasnali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 19:28 Dzis w Bedzinie na zamku krasnale widzialam. Ale juz ponoc i tam jednego uprowadzono! Ludzie co z wami - czy juz nic nie moze poprostu cieszyc oko posrodku miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: echo Krasnali IP: 217.153.211.* 10.08.05, 21:36 ja też mam na imię MARTA :) i strasznie mnie zawsze wnerwiało, jak ktoś mnie mylił i nazywał inaczej, a już zwłaszcza "Magdą" wrrrrr MARTY GÓRĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochanek Re: echo Krasnali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 23:12 Jest taka Marta grzechu mego warta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MrHigh Re: echo Krasnali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 08:31 Pytanie czy krasnale beda jeszcze manifestowaly w Katowicach? Co o przekrecenia imienia w echu to ciekawe czy dziennikarze nie roboa pewnych rzeczy specjalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moscal Re: echo Krasnali IP: 213.172.178.* 11.08.05, 11:40 Specjalnie czy nie jesli pojawi sie w jakiejs gazecie nieprawdziwa informacja to mozna ja sprostowac - tyle ze owe sprostowanie jesli wogole zostanie wydrukowane to w rubryce z nekrologai- sic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma..a Re: echo Krasnali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:41 no ja na miejscu tej Marty to zaczelabym sie obawiac o zycie! co wy, usmiercic ja chcecie? :) a tak na serio, to odnosnie sprostowan w polskiej prasie - smutna racja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: echo Krasnali IP: *.devs.futuro.pl 11.08.05, 13:17 Imie Marta jest piekne i co do tego nie ma watpliwosci, tymbardziej szkoda, ze pomylilam je w tekscie o krasnoludkach w "Echu Miasta" ... A tak przy okazji... Czy rzeczniczka krasnoludkow nie powinna byc Sierotka Marysia?;) Pozdrawiam, wn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Bytom Bytom tutaj tez! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:40 Hehh widze ze wreszcie dotarly do nas krasnale ze swymi postulatami. To milo ! Stoja na rynku i ulicy dworcowej wyraznie porprawiajac nastoj miasta: ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: echo Krasnali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:08 Tak sie zastanawiam czy chochlik to nie czasem rod krasnali ? Bo dzis wybitnie jeden mi sie naraza - a zagniezdzil sie w komputerze! rrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś