Dodaj do ulubionych

Otylia Jedrzejczak miala wypadek :(

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 19:22
Byla za kierownica i w wypadku zginal jej 19-letni brat a ona jest w stanie
ciezkim w szpitalu.Serdecznie jej wspolczuje i zycze szybkiego powrotu do
zdrowia :(
Cos ostatnio dzieje sie niedobrego....
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Otylia Jedrzejczak miala wypadek :( 01.10.05, 20:18
      Na pewno nie ostatnio .Rok w rok na polskich drogach ginie blisko 6000 ludzi.
      Tyle,że wypadki sławnych ludzi (Gołas,Jędrzejczak ) powodują szum medialny.
      Fizycznie z nia nie najgorzej.
      Gorsza będzie świadomośc,że przez nia zginął brat,z którym była bardzo związana.
      • lesku1 Re: Otylia Jedrzejczak miala wypadek :( 01.10.05, 20:22
        szkoda mlodych ludzia
        • Gość: olo Re: Otylia Jedrzejczak miala wypadek :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 20:27
          Idiotów i idiotek na drogach nie brakuje. Szkoda jej, jak każdego innego
          człowieka szkoda, ale jeśli potwierdzi się fakt, że wyprzedzała kilka
          ciężarówek, to mamy o jednego bezmózgiego ściganta mniej na drodze. I uprzedzam
          ew. riposty. A gdyby nazywała się KOWALSKA?
          • Gość: Dorota Re: Otylia Jedrzejczak miala wypadek :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 20:53
            wyprzedzala kolumne samochodow ciezarowych,wpadla do rowu i uderzyla w
            drzewo...w ten sposob skonczyla sie brawura,gdy zginal jej brat....teraz
            mowi,ze juz nigdy nie wsiadzie do auta.Serdecznie jej wspolczuje zycia z takim
            obciazeniem...a gdyby chwile wczesniej pomyslala...hmmm widocznie tak chcial
            los :(
          • Gość: GregorY Re: Otylia Jedrzejczak miala wypadek :( IP: *.radom.pl 01.10.05, 21:57
            zgadzam sie z Tobą. Bycie mistrzem olimpijskim nie zwalnia od myślenia. Tak jak
            bycie Kowalskim, konsekwencje są te same.
    • gabunia66 Re: Otylia Jedrzejczak miala wypadek :( 01.10.05, 20:53
      Też jestem wstrząśnięta tą wiadomością,ale ostatnio trochę pojeździłam po
      Polsce i po tym co widziałam mam prawo twierdzić,że większość tych wypadków ma
      miejsce jakby"na własne życzenie" prowadzących.I proszę mnie źle nie
      zrozumieć.Oczywiście,że nikt sam nie chce się zabić ani poturbować,ale
      zwłaszcza młodzi ludzie jeżdżą tak bezmyślnie i z taką prędkością,że aż ciarki
      przechodzą po plecach.Im lepsza bryka,tym większa prędkość,żeby się popisać,a o
      tragedię nietrudno.
      Co i tak nie zmienia faktu,że serdecznie wspólczuję Rodzinie,a Otylii życzę
      szbkiego powrotu do zdrowia.
      • Gość: harc mistrz Re: Otylia Jedrzejczak miala wypadek :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:28
        Samochód osobowy jest dobry dla tych wszystkich osób, co żyją w pośpiechu i
        przyzwyczaili się, że zaoszczędza się NIM dużo, dużo czasu.
        Ale jak się siada za kółkiem i wyjeżdża na pełną ruchu szosę, to
        paradoksalnie... NIE NALEŻY SIĘ ŚPIESZYĆ!!!
        Rozsądni kierowcy mówią, że "LEPIEJ STRACIĆ KILKA SEKUND W ŻYCIU - NIŻ ŻYCIE W
        JEDNEJ SEKUNDZIE!".
        (hkp)
        ...
        CZUWAJCIE NA DRODZE!!!
        • Gość: roro Re: Otylia Jedrzejczak miala wypadek :( IP: *.eranet.pl 02.10.05, 02:03
          gó..ara ,która dorwała sie do dobrego samochodu, dobrze,że nie spowodowała
          karambolu i nikt więcej nie zginął
          • Gość: Clayton.pl Re: Otylia Jedrzejczak miala wypadek :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 09:51
            Stało się.Starajcie się mądrzej dopbierać słowa!Przed chwilą wszedłem na czat,
            z okresu,gdy zdobyła try medale.Jakie inne słownictwo.No,cóż "polaczkowate"
            podejscie.Jak ktoś jest na szczycie,to dobrze,a jak popełnił błąd,to dobić.A
            gdzie "pocieszanie strapionych"?
    • kam_il Zabila ukochanego brata 02.10.05, 05:52
      Czy ten ciezar odpowiedzialnosci udzwignie? Do konca zycia pozostanie
      psychiczna skaza. Chwila glupoty i... Zal mi jej i jej rodzicow. A taka
      otaczala ja aura milosci...
      • Gość: roro Re: Zabila ukochanego brata IP: *.eranet.pl 02.10.05, 13:20
        a gdzie szanowna policjo mandacik dla pirata drogowego p. Jędrzejczak.Takich
        młodych piratów jak ona jeżdzi po naszych drogach tysiące.Chyba prawo jazdy tez
        należałoby zabrać?
    • Gość: tadeusz No cóż - to tylko blondynka - silna ale blondynka IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 02.10.05, 13:33
      Mózg poszedł jej w mięśnie więc cóż wymagać, rodziców ma młodych - brata
      uzupełnią
      Dzięki Bogu ,że nie prowadziła ciężarówki
    • Gość: radar STOP OTYLIOM DROGOWYM! IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 02.10.05, 13:59
      Niech ten wypadek będzie przestrogą dla wszystkich kierowców.
      Zasada jest prosta: wolniej jedziesz, dalej zajedziesz.

"Lekkomyslność zabija. Innych"
      • Gość: tadeusz najlepiej 10 km na godzinę IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 02.10.05, 14:36
        • Gość: radar Re: najlepiej 10 km na godzinę IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 02.10.05, 15:27
          10 km/h? za nudną prędkość proponujesz, jak widzisz, 180/km daje dużo więcej
          wrażeń, za to o wiele mniej do "przeżycia".
      • Gość: Marta Re: STOP OTYLIOM DROGOWYM! IP: *.elsat.net.pl 04.10.05, 13:56
        No cóż to jest naprawdę tragedia,ale uważam że przykre jest to iż bardzo często
        giną ludzie-nie Ci ktorzy są za kierownicą,sprawcy wypadku-ale pasażerowie:( i
        to wydaje mi się największą tragedią.
    • Gość: van deer Proceduralnie bedzie musiala za to odpowiedziec... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.05, 12:14
      Ale nie siejcie z tego powodu defetyzmu i atmosfery nagonki, i to nie przez
      wzglad na jej dokonania sportowe, a z racji proby zrozumienia jako czlowieka..
      • kam_il Re: Proceduralnie bedzie musiala za to odpowiedzi 04.10.05, 12:59
        Probuje zrozumiec i innych przestepcow. Rywina (chcial dobrze), prokuraora Hopa
        (niewinny), posla Peczka(on tylko pozyczyl auto), ale prokuratorzy musze tez z
        czegos zyc. Po to stworzono prawo, by regulowalo normy zycia spolecznego.
        Otylia to dzis w nomenklaturze prawnej przestepca. Niestety!
        • Gość: van deer Re: Proceduralnie bedzie musiala za to odpowiedzi IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.10.05, 13:26
          > Otylia to dzis w nomenklaturze prawnej przestepca. Niestety!

Zgadza sie, ale istnieja na szczescie w demokartycznym panstwie dwie calkiem
          inaczej pojomowane kategorie prawne zabronionego czynu: nieumyslne spowodowanie
          smierci i zabojstwo z premedytacja (autoteliczna).

Nie mnie przyjdzie sprawe te osadzac, ale przewidywalbym pierwszy scenariusz.

EOD
          • Gość: Dorota Re: Proceduralnie bedzie musiala za to odpowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:31
            Nigdzie nic nie mowia na temat kierowcy fiata uno,ktory jechal prawidlowo a z
            ktorym to, Otylia chciala uniknac zderzenia i zjechala na pobocze,zatrzymujac
            sie na drzewie :( Mozliwe,ze czegos nie slyszalam lub nie doczytalam....macie
            jakies informacje na ten temat? tzn.co w tej sytuacji ten kierowca
            zrobil?...zjechal tez na bok czy jechal dalej prosto?
            • Gość: a.g9910 Re: Proceduralnie bedzie musiala za to odpowiedzi IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:41
              Zatrzymał się z tego co ja wiem,podszedł do samochodu Otyl;ia prosiła by pomóc
              jej wyjśc,kiedy wyszła juz uklęknęła i rozpłakała się ,natomiast brat już nie żył.
              • Gość: Dorota Re: Proceduralnie bedzie musiala za to odpowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 14:01
                dzieki za odpowiedz,po prostu zastanawialam sie,co on robil w tej sytuacji? jak
                sie ratowal,widzac z przeciwka nadjezdzajacy samochod? czy przypadkiem nie
                pojechal dalej? ...ale teraz juz wiem thx....
    • Gość: a.g9910 lżej mi dzisiaj -fakty IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 13:47
      Od początku śledze los Otylki,zawsze za nią byłam i bedę!
      Zmierzam do dzisiejszych faktów:"nie pedziła jak szalona"!! Bo tym faktem utrę
      troszkę nosa wszystkim wśibskim,i tym którzy cieszą się z tej tragedii.

Wiadomo ze niczym nie da się wytłumaczyć tego po fakcie,ale Ludzie zrozumcie że
      jest mistrzynią,nie we wszystkim!! a trakie wpadki zdazają się nawet NAJLEPSZYM.
      Zawsze bedę z nia,chociażby w modlitwie i myślach.
      • Gość: prawy Re: lżej mi dzisiaj -fakty IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.10.05, 14:19
        tylko, ze Ona zabila czlowieka, ot co.
    • tabaka1 Fiat "Uno" 05.10.05, 23:40
      Minie zastanawia jedna sprawa. Nie wierze zeby Otylia gnala calys czas ponad
      100 na godz.. Nie wierze zeby brala sie za wyprzedzanie jesli widzialaby
      nadjezdzajacy samochod. Czy sprawdzano skad jechal fiat "uno" z ktorym nie
      chciala sie zderzyc i wybrala row? Kiedys bylem swiadkiem podobnego wypadku,
      ale bez ofira. Kolumne samochodow wyprzedzal duzy opel Omega. Nagle z bocznej
      ulicy wyjechal wprost na niego "cinkol". Po prostu jego kierowca odruchowo
      spojrzal tylko w lewo, nic nie jechalo i wjechal na swoj pas nie spodziewajac
      sie ze zajety jest przez wyprzedzajacego opla. Czy "uno" nie wyjechal Oltylii
      z drogi podporzadkowanej?...
      • Gość: ddd Re: Fiat "Uno" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 00:59
        tabaka1 napisała:

> Minie zastanawia jedna sprawa. Nie wierze zeby Otylia gnala calys czas ponad
        > 100 na godz.. Nie wierze zeby brala sie za wyprzedzanie jesli widzialaby
        > nadjezdzajacy samochod. Czy sprawdzano skad jechal fiat "uno" z ktorym nie
        > chciala sie zderzyc i wybrala row? Kiedys bylem swiadkiem podobnego wypadku,
        > ale bez ofira. Kolumne samochodow wyprzedzal duzy opel Omega. Nagle z bocznej
        > ulicy wyjechal wprost na niego "cinkol". Po prostu jego kierowca odruchowo
        > spojrzal tylko w lewo, nic nie jechalo i wjechal na swoj pas nie spodziewajac
        > sie ze zajety jest przez wyprzedzajacego opla. Czy "uno" nie wyjechal Oltylii
        > z drogi podporzadkowanej?...

ciekawe skąd się wzięło przysłowie "ciemny jak tabaka w rogu"?
        • Gość: olewamwybory Pohl, gdzie te autostrady? IP: *.galileusz.3s.pl 06.10.05, 01:54
          Z tego, co poczytałem na innych linkach, to wynika, że jechała za innym samochodem. Tamten zdążył wyprzedzić, a Otylka nie.. Od ludzi, którzy tamtędy jeżdżą wynika, że pobocze z lewej to jedna wielka ruina. Nawet jak chciała dobrze, to wyszło źle. Konsekwencje niestety będą, i to jest dragedią Otylki i rodziców.

• Gość: roro Re: Pohl, gdzie te autostrady? IP: *.eranet.pl 06.10.05, 05:45
            ludzie zastanówcie się. Gdyby jechała 60 /h to samochód, który uderzył w drzewo
            tak by nie wyglądał.kogo bronicie młodego pirata drogowego jakich wielu w
            naszym kraju. I dalej lekarze nie mówią czy była trzeźwa.
            • Gość: a.g9910 Re: Pohl, gdzie te autostrady? IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:10
              Widzisz jesteś taki FILOZOF,a ja tylko sledzę sobie losy wielbicielki i wiem już
              że BYŁA TRZEŻWA!! a ty jeszcze nie!
              • Gość: ella Re: Pohl, gdzie te autostrady? IP: *.c206.msk.pl 06.10.05, 14:03
                losy wielbicielki śledzisz? a alibi masz?
                • a.g9910 Re: Pohl, gdzie te autostrady? 06.10.05, 21:14
                  a co interesuje cię to??to poszukaj sobie w watkach ile alibi już jej ludzie
                  wystawili,więc moje są już nie potrzebne.
                  A co mam mysleć Waszymi kategoriami? i zastawiać się na ile ją przymkną???
                  • Gość: ella Re: Pohl, gdzie te autostrady? IP: *.c206.msk.pl 07.10.05, 09:58
                    aleś Ty głupiutka...
                    Prpoponuję lekturę słownika wyrazów obcych. Zacznij od słowa "alibi". Poszukaj
                    też róznicy między "fan", "idol", "wielbiciel"
                    • Gość: a.g9910 Re: Pohl, gdzie te autostrady? IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 13:41
                      Wyobraż sobie że znam różnice między tymi pojeciami,jak chcesz to opowiem ci o
                      nich w mailu.
                      • Gość: ella Re: Pohl, gdzie te autostrady? IP: *.c206.msk.pl 07.10.05, 18:50
                        Kochana śledź nadal losy wielbicielki i ludzi, którzy wystawiają jej alibi. Ja
                        mailowym udzielaniem korepetycji z języka polskiego się nie zajmuję.
                        • Gość: a.g9910 Re: Pohl, gdzie te autostrady? IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 19:45
                          no to spadaj Kobitko,robić na drutach.
    • Gość: Radek Prokurator sie nia zajmie.. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.10.05, 14:21
      [cytat]
      " Policja nie wyklucza możliwości postawienia zarzutów Otylii Jędrzejczak o nieumyślne spowodowanie śmierci - poinformowała TVP3.

W sobotę w wypadku, do którego doszło w miejscowości Miączyn koło Czerwińska na drodze krajowej nr 62 Płock-Warszawa nasza najlepsza pływaczka wyprzedzała sznur pojazdów, zjechała na lewy pas jezdni, a następnie do rowu. Jej samochód uderzył w drzewo. Na miejscu zginął 19-letni brat Otylii, Szymon.

Według wstępnych ustaleń policji, Jędrzejczak jechała z nadmierną prędkością, którą oszacowano na ok. 180 km/h.

onet.pl/TVP3/TK/02 października 2005 15:08
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka