miijo 12.10.05, 10:17 Szukam nauczyciela angielskiego dla syna (8 lat, podstawy), 1x w tygodniu, we wtorek:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catharina_hurricane Re: angielski - Bytom - szukam 12.10.05, 14:55 Witam, Jestem studentką filologii angielskiej UŚ. Powadzę zajęcia w Centrum Językowym Future w Tarnowskich Górach, gdzie zamujęsię grupką dzieciaków 6-8. Korzystamy z opracowanego programu nauki języka obcego symultanicznie z przyswajaniem języka ojczystego,odbywa się to głównie przez zabawę. Możliwe jest korzystanie z ksiązki specjalnie opracowanej dla tej grupy wiekowej bądż korzystanie z materiałów własnych. Moja stawka to 30zł/zajęcia, które trwają od 45 min do godziny. Czas trwania jest uzależniony od czasu w jakim dziecko potrafi się zainteresowć jedną rzecza. Próbą wymuszenia u dziecka skupienia powyżej podanego czasu, niczego nie wskuramy. Pozdrawiam Katarzyna Maslonka Odpowiedz Link Zgłoś
shooting-star Re: angielski - Bytom - szukam 19.10.05, 17:34 Witam, jestem studentką pedagogiki (specjalność Zintegrowana Edukacja Wczesnoszkolna i Wychowanie Przedszkolne) na Uniwersytecie Śląskim. Mam certyfikat z języka angielskiego FCE. Mieszkam w Piekarach Śląskich, z chęcią będę udzielała lekcji Pani synowi. Proszę się ze mną skontaktować na adres shooting-star@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agaled Re: angielski - Bytom - szukam 10.11.05, 08:29 Witam, Nie studiuje filologi angielskiej ani niejestem taka doskonala jak poprzednie kandydatki.W tym roku zdawalam mature w tym mature z angielskiego na poziomie rozszerzonym ,chodzilam do szkoly jezykowej ProfiLingua w Sosnowcu i ukonczylam ja na poziomie Upper-Intermediate.Jestem mloda mama 2-miesiecznej coreczki i kocham jezyk angielski.Studiuje finanse i bankowosc zaocznie gdyz swoj czas poswiecam corce ale jak zapewne wiadomo dzieci maja potrzeby i kazdy grosz sie liczy.Mieszkam w Wojkowicach a moja cena to za godzine 20zl a za 2 godziny 35zl .Sama kiedys bralam korepetycje i wiem jak to wyglada.Jesli sie Pani zdecyduje to prosze o kontakt 663-548-229.Z checia udziele korapetycji . Z wyrazami szacunku ..Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś