Dodaj do ulubionych

ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!!

IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 18.10.02, 23:26
jestem volsdeutsch, czyli niemiec mieszkajacy poza granicami niemiec. czy to
komus ze slynacych z tolerancji polakow przeszkadza?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jo nie Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.02, 23:46
      Gość portalu: {)xx[::::::::::::> napisał(a):

> jestem volsdeutsch,czyli niemiec mieszkajacy poza granicami niemiec. czy to
      > komus ze slynacych z tolerancji polakow przeszkadza?

Skoro jestes VOLSDEUTSCH :-)))) to mi to nie przeszkadza

nie mylic z Volksdeutschem.
      • Gość: komar Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 00:04
        Gość portalu: Jo nie napisał(a):

> Gość portalu: {)xx[::::::::::::> napisał(a):
        >
        > > jestem volsdeutsch,czyli niemiec mieszkajacy poza granicami niemiec. czy t
        > o
        > > komus ze slynacych z tolerancji polakow przeszkadza?
        >
        >
        > Skoro jestes VOLSDEUTSCH :-)))) to mi to nie przeszkadza
        >
        > nie mylic z Volksdeutschem.

A co ztymi granicami ?

• Gość: Mucha Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.02, 00:14
          Gość portalu: komar napisał(a):
          >
          > A co ztymi granicami ?
          >

Chodzi o granice zdrowego rozsadku
          • Gość: uta Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.pool.mediaWays.net 19.10.02, 00:55
            Nie chodzi otto cz y slazake to kanakke?
            • piotr965 Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! 19.10.02, 01:05

uta nim zaczniesz dyskutowac naucz sie pisac na klawiaturze boś chyba
              analfabetka?
              • Gość: mesco Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.ub.uni-leipzig.de 19.10.02, 14:16
                odwal sie od Uty ty pamponiu gliwicki

pozycje 96 to robisz ze swoja stara na 5ke ?

piotr965 napisał:

>
                > uta nim zaczniesz dyskutowac naucz sie pisac na klawiaturze boś chyba
                > analfabetka?
                • Gość: ober Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.02, 20:02
                  mesco man sieht ja sofort, dass du schwules zeug bist.
                  mit einer frau macht man 69 und nicht 96, na ja seitdem
                  beide über 100 jahren sind hehehe ...übrigens ich bin
                  kein volksdeutsch sondern ein Oberschlesier duetscher
                  abstammung.
    • Gość: gorol Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 19:56
      toś ty synek,żaden volksdeutsch ino zwykły niemiec w Polsce.To nic
      złego,chyba,że mosz zamiar tu świnić.
      • ballest Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! 19.10.02, 21:17
        Volksdeutsche(r) - sa(jest) osoby(a) ktore mieszka(ja) po za granicami Niemiec
        i w czasie wojna Volkslista podpisaly (a)!!!
        • Gość: mrW Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 19.10.02, 21:41
          ballest napisał:

> Volksdeutsche(r) - sa(jest) osoby(a) ktore mieszka(ja) po za granicami
          Niemiec
          > i w czasie wojna Volkslista podpisaly (a)!!!
          >
          >
          • Gość: {)xx[::::::::::::> Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 19.10.02, 21:45
            mrw, jol ci kíedys godol, wez sie cos poczytej i niy osmieszej sie tu. niymcow
            nie musieli wybiyrac bo niymcami byli i w niymcach cali czas miyszkali.
            a zdrajcami to sa tacy, ktorzy dopuscili do rozbioru w 1921
            • Gość: mrW Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 23.10.02, 23:33

> mrw, jol ci kíedys godol, wez sie cos poczytej i niy osmieszej sie tu.
              niymcow
              > nie musieli wybiyrac bo niymcami byli i w niymcach cali czas miyszkali.
              > a zdrajcami to sa tacy, ktorzy dopuscili do rozbioru w 1921

-jok dlugo Nimcy panowoli na Slosku, Gornym?, dwiesta, mozy trzysta lot i
              kunic!, to czamu wydlog cibi si losmiszom - ni widza czem?!
              -lokrys nimicki minol, dzinki Bogu!, a poniwoz jyst ciongly swizy w pominci
              niekierych!, mo wzincie!, i tyla!
              -ty se pomysl tok?, jok by tym twoim Nimcom zolyzalo na Slonsku to by ni
              loddoli tyj zimi za dormo!
        • Gość: {)xx[::::::::::::> Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 19.10.02, 21:42
          balest. molsz zly zrodla! a kto bol volksdeutschem przed wojnom?

volksdeutschami byli (som) np: donauschwaben, banatenschwaben i ludzie, ktorzy
          niie byli polakami a zostali w ostoberschlesien po bezprawnym przesunieciu
          granicy po I ws. oni nic nie podpisywali!
          • Gość: achim Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 12:30

> balest. molsz zly zrodla! a kto bol volksdeutschem przed wojnom?
            >
            > volksdeutschami byli (som) np: donauschwaben, banatenschwaben i ludzie,
            ktorzy
            > niie byli polakami a zostali w ostoberschlesien po bezprawnym przesunieciu
            > granicy po I ws. oni nic nie podpisywali!

Oryginalno mosz teoryja synek: "bezprawne przesuniecie" granica to na west, a
            jak to zrobioł adolfek s kompanami na ost, to "prawne" przesuniecie
            granica? :-0
            • Gość: {)xx[::::::::::::> Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.10.02, 12:39
              to nie bylo przesuniecie granic - to byla okupacja!
              poza tym nawet taki faszysta jak on nikogo nie wypyndzol
              • Gość: achim Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 13:02

> to nie bylo przesuniecie granic - to byla okupacja!
                > poza tym nawet taki faszysta jak on nikogo nie wypyndzol

No mosz recht, nie wypendzoli ino pszepycholi bez kuminy w Auschwitz :)
            • Gość: eddie Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.proxy.aol.com 26.10.02, 22:43
              Gość portalu: achim napisał(a):

> Gość portalu: {)xx[::::::::::::> napisał(a):
              >
              > > balest. molsz zly zrodla! a kto bol volksdeutschem przed wojnom?
              > >
              > > volksdeutschami byli (som) np: donauschwaben, banatenschwaben i ludzie,
              > ktorzy
              > > niie byli polakami a zostali w ostoberschlesien po bezprawnym przesunieciu
              >
              > > granicy po I ws. oni nic nie podpisywali!
              >
              > Oryginalno mosz teoryja synek: "bezprawne przesuniecie" granica to na west, a
              > jak to zrobioł adolfek s kompanami na ost, to "prawne" przesuniecie
              > granica? :-0

Przesuniecie frontu przez totalitarne panstwo,a przesuniecie granicy i
              potwierdzenie tego przez demokratyczne panstwo ,TO ISTOTNA ROZNICA!
              • Gość: achim bery i bojki IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 27.10.02, 15:28
                Gość portalu: eddie napisał(a):

> Gość portalu: achim napisał(a):
                >
                > > Oryginalno mosz teoryja synek: "bezprawne przesuniecie" granica to na west
                > , a
                > > jak to zrobioł adolfek s kompanami na ost, to "prawne" przesuniecie
                > > granica? :-0
                >
                > Przesuniecie frontu przez totalitarne panstwo,a przesuniecie granicy i
                > potwierdzenie tego przez demokratyczne panstwo ,TO ISTOTNA ROZNICA!

To nimcy ni psesuneli granica jaze na Bug (rozem z rusami z druga strona)?
                Bery godosz.
    • Gość: gorol Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.a.002.pth.iprimus.net.au 20.10.02, 06:14

> jestem volsdeutsch, czyli niemiec mieszkajacy poza granicami niemiec. czy to
      tu nie ma nic do tolerancji,jak jestes szkop to zamknij gebe i siedz to cicho!
    • Gość: piotr965 Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 13:10
      mie niy a czamu miałoby mi przeszkadzać?
    • Gość: golf Re: ICH BIN VOLKSWAGEN !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 21:36
      :)))
      • Gość: gorol Re: ICH BIN VOLKSWAGEN !!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 21:43
        A może Tyś jest najzwyczajniej Volkswagendeutsch ??? przyznaj sie giżdzie !!!
        • Gość: gorol Re: ICH BIN VOLKSWAGEN !!! IP: *.d.002.pth.iprimus.net.au 23.10.02, 15:42
          Gość portalu: gorol napisał(a):

> A może Tyś jest najzwyczajniej Volkswagendeutsch ??? przyznaj sie giżdzie !!!
          Ty medalikarz!przestan podszywac sie pode mnie!
    • Gość: mrW Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 20.10.02, 22:03

-moglys miszkac wy Francji, albo we Wloszych, albo we Norwygi?
      -wybrolys najubozsza linii zdobycia lypszygo zycia, winc poszol zys na kasa!
    • piotr965 Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! 22.10.02, 10:18

UTAmoze tys jusz jakoś staro ciota i ci Zol abo jusz niy
      umisz .zapraszom.pszipomnisz se stare dobre czasy.

Z
    • Gość: mesco Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.ub.uni-leipzig.de 25.10.02, 13:07
      czemu nadajesz z niemieckiego serwera?

• silesius Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! 26.10.02, 13:14
        Gość portalu: mesco napisał(a):

> czemu nadajesz z niemieckiego serwera?

A ty ? Czemu ty nadajesz z niemieckiego serwera ?

Silesius

• Gość: mesco Re: ICH BIN EIN VOLKSDEUTSCH !!! IP: *.ub.uni-leipzig.de 26.10.02, 13:16
          on napisal ze jest Niemcem nadajacym zza granicy, a jego serwer jest niemiecki. Czyli facet klamal.

Ja nadaje z niemieckiego serwera bo ucze sie niemieckiego, po to by potem tepic wszelkie przejawy
          niemieckiego rasizmu i szowinizmu na tym forum.

silesius napisał:

> Gość portalu: mesco napisał(a):
          >
          > > czemu nadajesz z niemieckiego serwera?
          >
          > A ty ? Czemu ty nadajesz z niemieckiego serwera ?
          >
          >
          > Silesius
          >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka