Dodaj do ulubionych

Katowice - salon fryzjerski Gabriel

IP: *.siec2000.pl 25.12.05, 19:23
Dziewczyny, czy któraś z Was zna ten salon? Na jakich kosmetykach pracują i
kto z tamtejszych fryzjerów jest wart polecenia? szukam dobrego fryzjera i
myślałam, żeby tam spróbować.. a może wogóle polecicie dobrego fryzjera z
Katowic i okolic? z góry dziękuję, pozdrawiam i Wesołych Świąt!!! :))
Obserwuj wątek
    • Gość: Koko Re: Katowice - salon fryzjerski Gabriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:50
      Polecam Sabinke z Chorzowa Batorego - aktualnie pracuje chyba w nowym MATRIX'ie
      na mikołowskiej.
    • Gość: m1m2m3 Re: Katowice - salon fryzjerski Gabriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 00:45
      a ja polecam Pana Sebstiana Zalewskiego. pracuje w lorealu. ulicy nie znam, ale
      to przecznica mikołowskiej. najlepiej autobusem pojechać z centrum/ dworca pod
      katowicki AWF i zejść przecznicę w dół, w stronę centrum. jak wysiądziesz z
      autobusu i skierujesz w stronę centrum, to miniesz po lewej strone żabkę, jakiś
      sklep ze sprzętem sportowym, na rogu jakieś laboratorium chyba. ale na
      skrzyzowaniu skręć w lewo i zejdź w dół. w bloku po lewej bedzie salon loreala.
      (5 minut od przystanku autobusowego awf).
      • Gość: zuzia Re: Katowice - salon fryzjerski Gabriel IP: *.siec2000.pl 28.12.05, 09:55
        witam ponownie - i bardzo dziękuję za podpowiedzi :)
        chyba faktycznie wybiorę się do p. Sebastiana (chyba mniej więcej wiem, gdzie
        ten salon się znajduje)
        pozdrawiam i szczęśliwego Nowego Roku wszystkim życzę!!!
    • jimmyjazz Re: Katowice - salon fryzjerski Gabriel 28.12.05, 08:35
      Gość portalu: zuzia napisał(a):

> Dziewczyny, czy któraś z Was zna ten salon? Na jakich kosmetykach pracują i
      > kto z tamtejszych fryzjerów jest wart polecenia? szukam dobrego fryzjera i
      > myślałam, żeby tam spróbować.. a może wogóle polecicie dobrego fryzjera z
      > Katowic i okolic? z góry dziękuję, pozdrawiam i Wesołych Świąt!!! :))

Żona tam bywa u nijakiej pani Izy. Żona zadowolona, ja też :)
    • Gość: Stabilo Re: Katowice - salon fryzjerski Gabriel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:41
      Ja już od dłuższego czasu szukam dobrego fryzjera, do którego chciałabym wrócić
      ponownie. Raczej odradzam wszelkie salony typu Gabriel, Jean Lous David. Lovely
      Look - to tak jak Mc Donalds w porównaniu z prawdziwą restauracją - od jakości
      ważniejsza ilość klientów.
      Podajcie proszę jeszcze jakieś namiary na sprawdzonych fryzjerów!
      Serdecznie pozdrawiam!
    • Gość: yasmin Re: Katowice - salon fryzjerski Gabriel IP: *.k.pppool.de 23.01.06, 02:58
      salon Gabriel? tam zawsze u fryzjera sa pustki
      polecam za to kosmetyczke
      • Gość: Adam Re: Katowice - salon fryzjerski Gabriel IP: *.eranet.pl 18.02.06, 16:07
        yasmin chyba jestes w bledzie. Znam ten salon od 9 lat. nie widzialam tam nigdy tloku, lecz jak znam szefostwo to raczej zasluga perfekcyjnej organizacji tego salonu. No chyba,ze lubisz markety. Lepiej popatrz na klintow ktorzy tam chodza to zrozumiesz wiele. pozdrawiam
        • yasmin_ch Re: Katowice - salon fryzjerski Gabriel 21.02.06, 01:59
          w bledzie? ciekawe
          regularnie chodze tam do kosmetyczki i zazwyczaj panie fryzjerki siedza i nic
          nie robia, ewentualnie na fotelu jest jedna klientka.
          jakos nie slyszalam dobrej opinii o "jakosci" tego zakladu fryzjerskiego. na
          samej Kosciuszki sa lepsze zaklady.
          za to kosmetyka ma zdecydowanie dobra opinie.

a pan, panie Adamie jest nieskromnym szefem tego oddzialu?;-)
          • jimmyjazz Re: Katowice - salon fryzjerski Gabriel 21.02.06, 09:26
            yasmin_ch napisała:

> w bledzie? ciekawe
            > regularnie chodze tam do kosmetyczki i zazwyczaj panie fryzjerki siedza i nic
            > nie robia, ewentualnie na fotelu jest jedna klientka.

To że nie ma tłoku to akurat zaleta tego fryzjera.
            Mnie tam super strzygą lubą również, więc polecam.
    • Gość: Malwinka Re: Katowice - salon fryzjerski Gabriel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:36
      Zdecydowanie najlepszym fryzjerem, stylistą, designerem w naszym regionie jest
      Mariusz Błasiak. Polecam wszystkim gorąco : Tychy ul.Wyszyńskiego 20 Salon
      Fryzjerski "Mariusz". Na wszelki wypadek dla ludzi spoza Tychów podaję nr. tel.
      (0-32)327-67-55.
      • Gość: abotak Re: Katowice - salon fryzjerski Gabriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:11
        a ile kosztuje usłga? np. strzyżenie?
      • Gość: Kaśka Re: Mariusz w Tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 19:08
        Dzięki za namiar, byłam, skorzystałam, zapłaciłam 55zł i też polecam Pana
        Mariusza - ma te zaletę, że słucha tego, co mówi delikwentka na fotelu, a w
        rękach ma sporo zdolności. Na dodatek jest ciepłym facetem - to już z podsłuchu
        rozmowy z jego dziewczyną; czegóż można chcieć więcej? ...żeby się
        przeprowadził do Katowic...
    • pharao1 Re: Katowice - salon fryzjerski Gabriel 08.03.06, 12:39
      Polecam ci zdecydowanie panią Monikę z Katowic Wełnowca. Ma 3 miejsce we
      fryzjerstwie artystycznym. Jest naprawdę świetna i niedroga. Siadasz w fotelu i
      nie musisz mówić co chcesz, sama ci dopasuje i to tak że jesteś w 100%
      zadowolona. Ja przyprowadziłam już tam kilka swoich znajomych i wszystkie są
      zafascynowane nią.
      Podaję ci namiary:

Cleopatra Studio Fryzur
      ul. Józefowska
      Katowice - Wełnowiec
      Numer do Pani Moniki to 0505-797-154 albo 204-14-53

Pozdrów ją ode mnie
      • yasmin_ch Re: Katowice - salon fryzjerski Gabriel 08.03.06, 19:02
        a gdzie mozna sprawdzic czy faktycznie ma owe 3 miejsce we fryzjerstwie
        artystycznym?
        moze ma swoja strone internetowa?
        • Gość: gooska Re: Katowice - salon fryzjerski Gabriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 22:00
          trafne spostrzezenie
    • pharao1 Re: Katowice - salon fryzjerski Gabriel 08.03.06, 22:19
      to widziałam na jednym z dyplomów na ścianie
    • kubek04 Re: Katowice - salon fryzjerski na Żwirki i Wigury 18.06.06, 12:23
      do Gabriela chodzę już od wielu lat i jest ok.Świetnie modelują, mają dobre
      kosmetyki.Ale nie o tym chciałam pisać tylko o salonie na Żwirki i Wigury,
      gdzie obcina p.Mariusz. Na wizytę umówiłam się ok 3 tyg.wcześniej, bo szłam na
      wesele do koleżanki i zależało mi być mieć fajną fryzurę, a słyszałam że
      Mariusz świetnie czesze. Zajechałam i okazało się, że pani nie zapisała mojego
      nazwiska /co ponoć zdarzyło się nie pierwszy raz/ i on nie będzie mnie czesał,
      bo ma inną klientkę.Ale może uczesać mnie p.Monika. Już mnie nerwa siekła, bo
      nie po to umawiam się wcześniej, żeby czesał mnie kto inny.Zwłaszcza, że
      widziałam jak p.Monika uczesała inną klientkę.Ale cóż było robić... Mycie i
      rozczesywanie jakoś przetrwałam, choć nawet nie potrafiła rozczesać moich
      włosów.Modelowanie też pozostawia wiele do życzenia. Nikt nie spytał mnie czy
      chcę podciąć włosy / i chwała Bogu/.Cały cyrk rozpoczął się, gdy pani Monika
      usiłowała zakręcić mi loki na prostownicy. 15 min próbowała zrobić coś z tyłu
      głowy, ale nie widziałam efektów, dopiero jak zobaczyłam co robi mi z boku to
      nie wytrzymałam.Z prostownicy się kopciło, nie wiem czy to włosy się paliły,
      czy wilgoć parowała, ale loków nie było tylko jakieś niekształtne
      połamańce.Kazałam natychmiast poprosić Mariusza, który schował się na zapleczu,
      bo jak się okazało żadnej klientki nie miał.On dokończył dzieła i faktycznie
      zrobił to szybko, sprawnie i ładnie.Byłam zadowolona. Ale kosztowała mnie ta
      wizyta sporo nerwów i pieniędzy. Chyba za karę, że smiałam się odezwać i
      wyrazić swoją opinię zostałam skasowana NA SUMĘ 70Zł za mycie i kręcenie włosów
      bez obcięcia.Godzinę wcześniej moja koleżanka zapłaciła za ślubną
      fryzurę /mycie, obcięcie, modelowanie, kręcenie i upięcie włosów 60zł/. Na moje
      pytanie co wchodzi w skład ceny, usłyszałam, że fryzjer ustala cenę i tyle mam
      zapłacić. Żadnego przepraszam za całą zaistniałą sytuację. STANOWCZO NIE
      POLECAM
      • Gość: Agata Re: Katowice - Chorzowska 50 IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.06, 12:51
        polecam fryzjera na Chorzowskiej 50 naprzeciw Nordea Banku, tam jest zarówno
        fryzjer jak i osoba, która zajmuje się stylizacją fryzur, miło, przytulnie,
        czysto i nie jest się na widoku jak np. w tym salonie na Stawowej, do tego
        fryzjera się wraca bo jest dobry, pzdr
      • zadowolona27 Re: Katowice - salon fryzjerski na Żwirki i Wigur 02.09.06, 00:32
        Witam.Jestem klientka p.Mariusza juz od 4 lat to prawda ze czeka sie do niego
        długo na termin ale jest tego wart.Miała pani duzego pecha lecz wydaje mi sie
        ze to nie jest to wina p.Mariusza tylko osoby tej która pania
        zapisywała.Rozumie pani ,złosc sama miałam taki wypadek.Zostałam wtedy
        przeproszona i zaproszona na inny dzien.jestem zadowolona i juz nie musze sie
        juz stresowac wizyta u fryzjera i tym co bede miała na głowie p.Mariusz sie
        zajmuje moja głowa i ma zmysł artysty oraz rączki boga (robi cuda)jak sie
        rozkreci to doradzi jak sie malowac jak i sie ubrac.JA POLECAM P.MARIUSZA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka