pracanaplatformach
30.12.05, 23:44
Witam!
Myślę, że mogę pomóc każdemu kto szuka pracy tego typu. Sam kiedyś bardzo interesowałem się pracą na platformach, jednak sytuacja rodzinna mi uniemożliwiła podjęcie konkretniejszych kroków.
Zgromadziłem wiele informacji, którymi chciałbym się podzielić z innymi ludźmi, którzy tak jak ja kiedyś, teraz szukają informacji na ten temat. Posiadam adresy stron internetowych około 1000 firm, które bezpośrednio współpracują z platformami wiertniczymi. W większości przypadków współpraca ta polega na rekrutacji i szkoleniu odpowiednich pracowników. Nie ma co ukrywać, że selekcja jest bardzo duża- bo i wymagania są wysokie i chętnych nie brakuje. Tym co przyciąga ludzi do tej ciężkiej i wymagającej wielu poświęceń pracy jest pieniądz i chęć sprawdzenia się w najcięższych warunkach.
Jeżeli należysz do tej grupy ludzi i doceniasz mój poświęcony czas (dziesiątki godzin spędzonych przed monitorem w poszukiwaniu informacji), to proszę o maila. Ja w odpowiedzi podam nr konta na które należy przelać 10 pln. Jak tylko pieniądze zostaną zaksięgowane wysyłam plik zawierający wszystkie zgromadzone przeze mnie dane.
Pozdrawiam i czekam na ewentualne pytania.
pracanaplatformach@gazeta.pl