Gość: ja IP: *.altec.pl / *.altec.pl 26.01.06, 04:59 A ja się pytam WIELKIM GŁOSEM GDZIE JEST ORGAN PROKURATORSKI??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tar Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.iginet.net / 82.160.150.* 26.01.06, 06:24 Piotrowicz leczy i tyle mozna powiedziec. W koncu kupil byly hotel robotniczy i przerobil go na Instytut. A to kosztuje. Każdej indywidualności odbija ale jest to niegrozne dla otoczenia. Efekty leczenia sa wyrażne. Z cena za leczenie przesadzil ale jak to w zyciu trzeba bydzic bogatym by byc zdrowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 07:16 Może i oszustwo,ale poczytaj co może zdziałać placebo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P!otrowitch Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.crowley.pl 26.01.06, 07:50 z tego co pamietam to pan "prof" Piotrowicz skonczyl jakas prywatna uczelnie na ukarinie. Jakas Akademia Pana Kleksa czy cosik siakiegos takiego. metodo bioenergo-elektromagneto-fotono-dynamiczną .. .o ja lierdope co za belkot. a nie lepiepiej bylo tak: bioenergo-elektromagneto-fotono-dyfuzyjno-kwantowo-grawitacyjno-magiczno-cudowno-rewelacyjno ... :) Pan pROF to fajno walkarzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 08:43 Znane mi są sukcesy Instytutu prowadzonego przez Piotrowicza, a ponieważ nie płaci się tam z góry, zatem łatwo można sprawdzić skutecznośc jego metody. Rozsądnym poddaję to pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz obserwator Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:01 Piotrowicz leczy Parkinsona nie majac kompetencji? Czytałem o tym w czasopiśmie "Świat i medycyna", że za każdym razem gdy Piotrowicz ogłaszał swój kolejny stopień naukowy pracownicy Polskiej Ambasady w Białorusi udawali się do Akademii gdzie Piotrowicz jest profesorem i uzyskiwali potwierdzenie tych faktów. Jeśli mamy tak zdolnego rodaka, to dlaczego znajduje on uznanie za granicą i nie tylko wschodnią, a w Polsce jest wyniszczany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:22 Panie Adamie... Bardzo Pana proszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 15:51 Jeśli Piotrowicz funkcjonuje tyle lat i leczy wszystkie choroby, taże i Parkinsona, to należy to sprawdzić na grupie osób chorych i wspierać go, a nie zwalczać. Wówczas Piotrowicz powinien dostać Nobla. Sprawdziłem jego stronę www.piokal.pl i zapoznałem się z rewelacyjnymi dowodami skuteczności jego leczenia. Coś tu jest więc nie w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:05 Moja mama tam była i jest zadowolona - miała problemy z sercem a teraz nagle okazuje się, że nie musi iść na OPERACJĘ!! To chyba o czymś świadczy! Ja polecam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:13 Byłam na wykładzie prowadzonym przez prof. Piotrowicza, który organizowany jest w Instytucie i słyszałam wypowiedzi osób przebywających na kuracji. Nikt nie wypowiadał się negatywnie na temat efektów. I wcale się nie dziwie tym ludziom, że nie ujawniają swoich nazwisk, bo sama nie chciałabym być nachodzona przez dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:51 zdecyduj sie w koncu idioto/idiotko z jakiego nicka piszesz... przeciez wszedzie wyswietla twojego hosta i jest to ten sam host ty "mocherowy berecie piotrowicza" buahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:52 Od lat czytam w mediach oraz oglądam programy TV o zagrozeniu dla chorych ze strony Piotrowicza. Poświęca się tym artykułom zawsze pierwszą stronę. Coś w tym musi być, że tak bardzo ktoś boi się Piotrowicza. Ponieważ od 9 lat leczy mnie kilku lekarzy, a stan mojego zdrowia wciąż sie pogarsza więc w najbliższym czasie udam się do Instutu Piotrowicza aby to sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 26.01.06, 10:53 Każda osoba, która myśli choć odrobine logocznie wie, że to bzdury, a niedouczony profesor to naciagacz i nic wiecej. A te wszystkie wcześniejsze posty pisała jedna osoba!!! Banda oszustów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: 213.199.243.* 26.01.06, 19:23 Nie wnikając w Piotrowicza - czy ten serwis potrafi penetrowac adresy za NATem? Przykładowo 200 osób mojej sieci na zewnątrz ma ten sam IP (adres naszego serwera) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm ja tam sie nie znam, ale... IP: *.netkomp.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:42 dziennikarz powinien obiektywnie, neutralnie pisać artykuł. Nie jemu oceniać ("opis działania brzmi jak bełkot") redaktor winien bez emocji opisać sytuacje, wydarzenie- komentarz pozostawiając innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:44 Czy ten facet jest pie..iety? Zamknie go w koncu ktos nim jakis dziadek odstawi leki, przeskoczy na jego wyrko i wykituje? Odpowiedz Link Zgłoś
mylosolo Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona 26.01.06, 12:56 ORGAN prokuratorski?..a o który konkretnie ORGAN koledze chodzi? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mylosolo Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona 26.01.06, 13:06 ale żeby nie było wątpliwości - moim zdaniem CYNICZNY OSZUST i KANALIA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandal Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:59 Cholera mnie bierze gdy czytam takie paszkwile. Byłem osobiście w Instytuycie, widziałem i słyszałem. Piotrowicz nie tylko nie namawia do odstawiania leków, ale wręcz zabrania tego bez konsultacji z lekarzem. Aby odeprzeć kłamliwe zarzuty lekarzy oraz nieobiektywnych redaktorów takich jak Pani Juda Watoła, która napisała ten artykół, w Instytucie nikt nie woła o pieniądze, lecz bezpłatnie może sprawdzić skuteczność. Sprawdził to też mój ojciec i też miał bardzo dobre odczucia. Zanim uwierzycie w te paszkwile jedźcie do Instytutu i sprawdzcie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 14:11 Ludzie! Medycyna to jedyna nauka, która wraz z postępem przynosi szkody! Jest jednak tak perfekcyjnie zorganizowana, iż wniknęła nie tylko w struktury rządowe, ale poprzez płatne reklamy zdominowała media. Nie dziwcie się więc, że gdy pojawi się jescze kilku tak wspaniałych odkrywców jak Piotrowicz to będą oni w zorganizowany sposób zwalczani. Nie mówcie więc językiem kłamliwych mediów! Miejcie swoje zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medstud Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 16:54 3/4 tych wypowiedzi napisała jedna osoba... swoją drogą niezły oszołom, albo sam piotrowski hochsztapler siedzi i klika, byleby mu jakaś babcia tam przyszła i położyła się na materacu z wmontowanymi lampkami choinkowymi... biofotony.. ale bzdury. jakby poszedł do podstawówki na fizykę to możeby zrewidował swoje ciemnogrodzkie poglądy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwu46 Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.traco.pl / *.traco.pl 26.01.06, 21:54 Czytam te wszystkie wypowiedzi i nie widzę żadnej od "prawdziwego" profesora co o tym sądzi i jakie ma zdanie na temat. Ludzie to trzeba samemu się przekonać, a nie wygłaszać bzdury zasłyszane lub opublikowane przez dziennikarzy, co piszą nie wiedząc o czym. Jakby to były "takie" bzdury, to czy ten gość mógłby przez tyle lat doskonalić swoją metodę i rozpowszechniać na cały świat? Zastanówcie się, i sprawdźcie sami , a potem wypisujcie "swoje" opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Piotrowicz: Leczę chorych na parkinsona IP: *.chello.pl 28.01.06, 19:25 ludzie jak pamietam polacy na prezydenta wybrali elektryka.nie wiem dlaczego piotrowicz nie kończył akademi polskiej nawet mnie to nie interesuje ale wiem ze jak człowiek chce to potrafi .jak widac udało mu sie.wymyslił cos co zdaje egzamin.wazne ze są nieliczni zadowoleni.ludzie co wam szkodzi.owszem jest to drogie ,mnie nie stac,moze narodowy fundusz zdrowia miałyby na co wydac kase.czekam na to .Basia Odpowiedz Link Zgłoś