Dodaj do ulubionych

Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów

IP: *.babilon.ds.polsl.pl 02.02.06, 20:23
To wspaniałe, że jest ktoś, kto może jeszcze dawać przykład!
Obserwuj wątek
    • Gość: jacky Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.stacje.agora.pl 02.02.06, 22:35
      To dzięki takim ludziom jednak warto żyć!
      Dziękujemy raz jescze.
      • Gość: ELBLAŻANKA Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 05.02.06, 20:52
        PORUSZYŁY MNIE OBRAZY POKAZYWANE W TV Z TOBĄ I JAK BARDZO SIĘ POŚWIĘCAŁEŚ. JA
        WIEM ,ZE TO TWOJA PRACA, ZE MUSIALES, NIE MOGŁEŚ INACZEJ...
        CODZIENNIE SZUKAM KAWALKOW MATERIALU GDZIE WIDAC TWOJA PRACE I PRZEZ TO CO
        ZROBILES DLA INNYCH POSTANOWILAM ROZNIEZ POJSC NA RATOWNIKA MEDYCZNEGO, GDYZ
        PORUSZYLO MNIE TAK BARDZO,ZE JESTEM W STANIE PRZECIWSTAWIC SIE LEKOWI KTORY
        KOJARZY SIE Z KRWIA, RANAMI, I RATOWANIEM LUDZKIEGO SZYCIA NAJSZYBCIEJ JAK SIE
        DA..WRECZ PRZECIWNIE JESTEM PEWNA ZE DAM RADĘ, CHCĘ BRAC PRZSYKŁAD Z CIEBIE I
        TWOICH KOLEGÓW RATOWNIKÓW, KTORZY CODZIENNIE ZMAGAJA SIE Z BOLEM I CIERPIENIEM
        INNYCH...PODZIWIAM WAS WSZYSTKICH..MAMJ NADZIEJE ZE PO DWULETNIEJ NAUCE BĘDĘ
        RÓWNIE DOBRĄ RATOWNICZKA I BĘDĘ RATOWAĆ ŻYCIE INNYCH Z CALYCH SIŁ I SERCA!!
        POZDRAWIAM I CAŁUJĘ Z PÓŁNOCY!!!!
        paulina:)
    • Gość: iwona Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.c30.msk.pl 03.02.06, 09:34
      Michał cała polska jest z Ciebie dumna...oby nigdy nie brakło Ci sił,obyś trwał w tym co słuszne..dziekujemy
    • Gość: Marko Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 10:44
      Panie Michale, słowa uznania dla Pana i Pana koleżanek i kolegów!!!
    • Gość: MOLET Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.06, 11:11
      DLACZEGO RATOWNICY NIE MIELI KASKÓW OCHRONNYCH NA GŁOWACH??
      • Gość: Zenn Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.chello.pl 03.02.06, 15:19
        Ponieważ ich nie mamy
      • Gość: pr Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 03.02.06, 17:13
        Poniewaz pogotowie nie ma tego na wyposazeniu. a Skombinowanie takiej ilosc nie
        jest takie latwe
    • Gość: X Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:46
      A nawet gdyby zapalił tego papierosa to co? Tam można było wtedy zwariować.
      Ludzie, nie czepiajcie się głupot. Pomyślcie lepiej, czy w szpitalch wtedy, w
      danej chwili wystarczyło podtawowego sprzętu i materiałów medycznych..Wszyscy
      czepiają się drobiazgów, a gdzie szczególy?
      Chwała całemu ratownictwu i służbom medycznym. Jestem Z Wami.
      A Tobie Michale dużo zdrowia i cierpliwości. Trwaj tak dalej.
      Koleżanka "po fachu".
      • Gość: Kuba rat med Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 03.02.06, 17:14
        Popieram Cie w kazdym slowie. Nawet gdyby zapalil papierosa nic by sie nie
        stalo. Nie zdziwiloby mnie to ze tak by odreagowal to co zobaczyl wychodzac
        z "dziupli"
    • Gość: Artur Szacunek IP: 217.8.188.* 03.02.06, 14:23
      Szacunek i podziw dla takich ludzi. Jako bytomianin jestem dumny z takiego
      sąsiada. Pozdrawim serdecznie.
      • milo27 Re: Szacunek 03.02.06, 15:01
        Bardzo porządny chop..BRAVO
    • Gość: ratownik Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.chello.pl 03.02.06, 15:21
      Gratulacje za postawe i poświęcenie dla Pana i pozostałych ratowników
      medycznych.
    • Gość: Rafał Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:37
      Zauważyłem Cię chłopie od razu. Biło od Ciebie chęcią czynu i działania. BRAWO!
      Sam kiedyś pracowałem w pogotowiu - więc znając realia, tym bardziej podziwiam.
      Trzymaj się.
    • Gość: Lehoo [...] IP: *.internet.v.pl 03.02.06, 17:37
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • rosebar Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów 03.02.06, 19:19
      Panie Michale...Nie mam slow na oddanie tego, co czuje. Tacy ludzie, jak pan
      przywracaja mi wiare w czlowieka. Jestem dumna, ze rowniez , jak pan, jestem
      bytomianka. Duzo zdrowia i powodzenia w zyciu.
    • Gość: migdaleder Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:03
      wiadomosci.wp.pl/OID,9559688,kat,1342,wid,8173732,opinie.html?redir_url=http%3A%2F%2Fwiadomosci.wp.pl%2Fkat%2C1342%2Cwid%2C8173732%
      2Cwiadomosc.html%3F
      mój post na wp;
      jestem pełna podziwu dla Ciebie Michał, poznaliśmy Cię dzieki relacjom
      telewizyjnym i jest to własnie owo przysłowiowe "szczeście w nieszczęściu",
      które polega na zyskaniu świadomości, że w Polsce są tak wspaniali ludzie jak
      Ty; na zawsze zapamiętam to, co malowało się na Twojej twarzy, gdy wyszedłeś
      spod zwałowiska z tą nieszczęsną strzykawką w ustach; bałam się myśleć o tym,
      co tam zobaczyłeś...
      Pomorze dziekuje śląskim ratownikom za pomoc, podziękowania składam na Twoje
      ręce Michale!
      pozdrawiam serdecznie
      migdaleder
    • Gość: Morela Złotowłosa Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.n.net.pl 28.02.06, 19:51
      A czy można ściągnąć z neta tę akcję? Ja,gdy widziałam Pana Michała Wrodarczyka,
      pomyślałam,że jest to człowiek,który mi bardzo zaimponował.A jestem osobą bardzo
      zarozumiałą i trudno mi zaimponować.Ale brak mi słów,żeby wyrazić uznanie dla
      tego człowieka.Zaraz się popłaczę więc już kończę.A chciałabym "mieć tę akcję"
      bo w chwilach załamania ducha potrzebuję widoku kogoś kto może mi pomóc "samym
      widokiem".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka