Gość: mma IP: *.babilon.ds.polsl.pl 02.02.06, 20:23 To wspaniałe, że jest ktoś, kto może jeszcze dawać przykład! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacky Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.stacje.agora.pl 02.02.06, 22:35 To dzięki takim ludziom jednak warto żyć! Dziękujemy raz jescze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELBLAŻANKA Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 05.02.06, 20:52 PORUSZYŁY MNIE OBRAZY POKAZYWANE W TV Z TOBĄ I JAK BARDZO SIĘ POŚWIĘCAŁEŚ. JA WIEM ,ZE TO TWOJA PRACA, ZE MUSIALES, NIE MOGŁEŚ INACZEJ... CODZIENNIE SZUKAM KAWALKOW MATERIALU GDZIE WIDAC TWOJA PRACE I PRZEZ TO CO ZROBILES DLA INNYCH POSTANOWILAM ROZNIEZ POJSC NA RATOWNIKA MEDYCZNEGO, GDYZ PORUSZYLO MNIE TAK BARDZO,ZE JESTEM W STANIE PRZECIWSTAWIC SIE LEKOWI KTORY KOJARZY SIE Z KRWIA, RANAMI, I RATOWANIEM LUDZKIEGO SZYCIA NAJSZYBCIEJ JAK SIE DA..WRECZ PRZECIWNIE JESTEM PEWNA ZE DAM RADĘ, CHCĘ BRAC PRZSYKŁAD Z CIEBIE I TWOICH KOLEGÓW RATOWNIKÓW, KTORZY CODZIENNIE ZMAGAJA SIE Z BOLEM I CIERPIENIEM INNYCH...PODZIWIAM WAS WSZYSTKICH..MAMJ NADZIEJE ZE PO DWULETNIEJ NAUCE BĘDĘ RÓWNIE DOBRĄ RATOWNICZKA I BĘDĘ RATOWAĆ ŻYCIE INNYCH Z CALYCH SIŁ I SERCA!! POZDRAWIAM I CAŁUJĘ Z PÓŁNOCY!!!! paulina:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.c30.msk.pl 03.02.06, 09:34 Michał cała polska jest z Ciebie dumna...oby nigdy nie brakło Ci sił,obyś trwał w tym co słuszne..dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 10:44 Panie Michale, słowa uznania dla Pana i Pana koleżanek i kolegów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOLET Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.06, 11:11 DLACZEGO RATOWNICY NIE MIELI KASKÓW OCHRONNYCH NA GŁOWACH?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenn Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.chello.pl 03.02.06, 15:19 Ponieważ ich nie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 03.02.06, 17:13 Poniewaz pogotowie nie ma tego na wyposazeniu. a Skombinowanie takiej ilosc nie jest takie latwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:46 A nawet gdyby zapalił tego papierosa to co? Tam można było wtedy zwariować. Ludzie, nie czepiajcie się głupot. Pomyślcie lepiej, czy w szpitalch wtedy, w danej chwili wystarczyło podtawowego sprzętu i materiałów medycznych..Wszyscy czepiają się drobiazgów, a gdzie szczególy? Chwała całemu ratownictwu i służbom medycznym. Jestem Z Wami. A Tobie Michale dużo zdrowia i cierpliwości. Trwaj tak dalej. Koleżanka "po fachu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba rat med Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 03.02.06, 17:14 Popieram Cie w kazdym slowie. Nawet gdyby zapalil papierosa nic by sie nie stalo. Nie zdziwiloby mnie to ze tak by odreagowal to co zobaczyl wychodzac z "dziupli" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Szacunek IP: 217.8.188.* 03.02.06, 14:23 Szacunek i podziw dla takich ludzi. Jako bytomianin jestem dumny z takiego sąsiada. Pozdrawim serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratownik Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.chello.pl 03.02.06, 15:21 Gratulacje za postawe i poświęcenie dla Pana i pozostałych ratowników medycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:37 Zauważyłem Cię chłopie od razu. Biło od Ciebie chęcią czynu i działania. BRAWO! Sam kiedyś pracowałem w pogotowiu - więc znając realia, tym bardziej podziwiam. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo [...] IP: *.internet.v.pl 03.02.06, 17:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rosebar Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów 03.02.06, 19:19 Panie Michale...Nie mam slow na oddanie tego, co czuje. Tacy ludzie, jak pan przywracaja mi wiare w czlowieka. Jestem dumna, ze rowniez , jak pan, jestem bytomianka. Duzo zdrowia i powodzenia w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migdaleder Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:03 wiadomosci.wp.pl/OID,9559688,kat,1342,wid,8173732,opinie.html?redir_url=http%3A%2F%2Fwiadomosci.wp.pl%2Fkat%2C1342%2Cwid%2C8173732% 2Cwiadomosc.html%3F mój post na wp; jestem pełna podziwu dla Ciebie Michał, poznaliśmy Cię dzieki relacjom telewizyjnym i jest to własnie owo przysłowiowe "szczeście w nieszczęściu", które polega na zyskaniu świadomości, że w Polsce są tak wspaniali ludzie jak Ty; na zawsze zapamiętam to, co malowało się na Twojej twarzy, gdy wyszedłeś spod zwałowiska z tą nieszczęsną strzykawką w ustach; bałam się myśleć o tym, co tam zobaczyłeś... Pomorze dziekuje śląskim ratownikom za pomoc, podziękowania składam na Twoje ręce Michale! pozdrawiam serdecznie migdaleder Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morela Złotowłosa Re: Michał Wrodarczyk - jeden z 1300 bohaterów IP: *.n.net.pl 28.02.06, 19:51 A czy można ściągnąć z neta tę akcję? Ja,gdy widziałam Pana Michała Wrodarczyka, pomyślałam,że jest to człowiek,który mi bardzo zaimponował.A jestem osobą bardzo zarozumiałą i trudno mi zaimponować.Ale brak mi słów,żeby wyrazić uznanie dla tego człowieka.Zaraz się popłaczę więc już kończę.A chciałabym "mieć tę akcję" bo w chwilach załamania ducha potrzebuję widoku kogoś kto może mi pomóc "samym widokiem". Odpowiedz Link Zgłoś