15.03.06, 16:04
kawalerki albo pokoju w Katowicach (dla 2 osób)ile może kosztować? pytam o
wynajem na ok.3m-ce dla osoby która przyjeżdża do Polski na kurs językowy i
prosiła mnie żeby żeby spr ile ją to będzie kosztowało. Ja niestety nie
mieszkam w Katowicach więc będę wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • felinecaline Re: wynajem 15.03.06, 20:36
      Co prawda nie w samych katowicach a w Chorzowie - Batorym, blisko dworca PKP,
      tramwaju (do Katowic) lub trasy srednicowej, wolne od kwietnia, 500 zl/mies
      • asskela Re: wynajem 16.03.06, 15:32
        dzięki!!
        • Gość: yog Re: wynajem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 11:53
          w katowicach wynajem kawalerki to koszt ok. 650-900 złoty. zależy w pierwszej
          kolejności od standardu mieszkania, potem od lokalizacji, a także od ambicji
          wynajmującego :)
          pozdr
          • asskela Re: wynajem 31.03.06, 11:50
            dziękuję, przyznam że mnie zaskoczyłeś ponieważ dostałam kilka odp od osób
            które chca wynająć (komuś) i to było 1000 z tendencją rosnącą...
            myślisz że w przypadku cudzoziemnców tendencja rosnąca jest oczywista?
            pozdro
            • jimmyjazz Re: wynajem 31.03.06, 12:05
              asskela napisała:

> dziękuję, przyznam że mnie zaskoczyłeś ponieważ dostałam kilka odp od osób
              > które chca wynająć (komuś) i to było 1000 z tendencją rosnącą...
              > myślisz że w przypadku cudzoziemnców tendencja rosnąca jest oczywista?
              > pozdro

Z cudziozemców mogą chcieć zedrzeć

Polecam gratka.pl tam jest peło ogłoszeń z katowic - wszelkie mieszkania o
              wszelkim standardzie
            • jimmyjazz Re: wynajem 31.03.06, 12:07
              Jeszcze jedno - jest spora różnica w wynjamie w samych katowicach a np w
              chorzowie czy siemianowicach. Okoliczne miasta są tańsze a jest b.blisko.
              Zależy czy ma samochód itp.
              • asskela Re: wynajem 03.04.06, 12:50
                nie no, nie ma
                to są 2 moi koledzy (Egipcjanie) którzy znają troche j.polski bo uczyli się w
                Kairze ale chcą się podciągnąć (ze względu na pracę) i dlatego przyjeżdżają na
                kurs,na semestr jesienny. Rzecz jasna szkoła zaproponowała im zakwaterowanie
                ale dosyć drogie a oni,jak większość młodych ludzi,woleliby coś tańszego a za
                to np.pozwiedzać trochę Polskę.
                I to cała story, niestety ja tylko mogę posprawdfzać im to w necie bo nikogo ze
                Śląska nie znam, a szczerze mówiąc Sląska też nie znam więc muszę polegać na
                zdaniu innych.
                Dzięki za pomoc,,pozdrawiam
                M.
    • robertopielo Re: wynajem 05.04.16, 11:56
      Na naszej akademii medycznej mamy trochę osób z zagranicy, które chcą mieszkać w centrum a jednocześnie mieć wygodny dojazd tylko że to nie takie proste. W Kamienicy Jagiellońskiej blisko Placu Miarki są eleganckie apartamenty, ale inwestor oferuje to na sprzedaż więc wynajem może.. ale tylko z drugiej ręki, czyli od tego kto zdecyduje się kupić.
      • solecjan Re: wynajem 19.07.16, 10:55
        A jak z cenami? Wolę kupić ładniejsze mieszkanie na obrzeżach niż prestiżowy lokal w centrum... Przecież nas nie stać na to...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka