Gość: Alias IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.02, 22:25 Jak widac firma z tradycjami www.super-billig-bau.de/sbb-firma.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrW Re: Willi2 twoja firma budowlana ma stroneWEB IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 06.12.02, 22:38 -z tego co wiem Willi2 nie ma firmy budowlanej -ta strona to jakias prowokacja! -zapytam; masz sklonnosci prowokatora? PS: jezeli masz takie sklonnosci to proponuje wreszcie odwiedzic odpowiedniego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alias Wystarczy? IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.02, 22:50 Autor: willi2@NOSPAM.gazeta.pl Data: 06-12-2002 14:47 + odpowiedz na list U nas na büdowie pszyszedl tesz taki srul gorolski podobny do mesca = o robota zapytac.wszyscy meister'owi odradzali ten pomysl ,no ale lon to lon tamto i no i meister sie zgodzil.mescopodobny ludek jusz po tygodniu zaczol sie panoszyc i przechwalac ze w Polsce jaki to lon inrzynierem nie byl i czego nie umial = pszodownik pracy hehhe.Zaczol nas pouczac ze on to po studiach i my Slonzacy musimy sie go sluchac =zrzucilismy skurw... z rusztowania=nieh sie szacunku nauczy. mrW czy wy razem nie macie wspolnych przodkow? Bo kombinacja genow dosyc zblizona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: nie rozumie? IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 06.12.02, 23:00 -chwileczke! -Willi2 z Rybnika to moj znajomy z forum a ty mi o jakims nowym pracowniku tu piszesz, ktory przyjol sie do was na budowe i sie teraz panoszy, wiec nie rozumie dlaczego wysylasz post pod tym nick-iem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alias Koncze bo juz nie moge IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.02, 23:01 No poprostu spotkanie z ballada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alias juz przez lzy pisane IP: *.dip.t-dialin.net 06.12.02, 23:17 bo byl jeszcze maly komentarz wyjasniajacy Willi2 "To niybyl moj pomysl tylko Alfréda = niyzly z niego Piyron = hehehehehehe" Willi jestes naprawde fajny chop i nie zlosc sie juz . Te dialogi byly poprostu genialne .Zrobil bys kase piszac do powtorki z rozrywki .To nie zart . Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Willi2 twoja firma budowlana ma stroneWEB 06.12.02, 22:55 Willi2 twoja firma budowlana ma stroneWEB ? Niestety cwany oszuscie nie ma strony WEB = heheeeee A co chciobys sie przyjonc ? = odrozu godom ze goroli niyprzyjmojom. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Willi2 twoja firma budowlana ma stroneWEB 06.12.02, 23:07 na zdjenciu alias udzielal sie w grupie baletowej=wstrentny homo www.ptdc.org/Photos/funny.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Willi2 twoja firma budowlana ma stroneWEB 06.12.02, 23:11 w grupie baletowej akademi KGB poznal swoich pszyszlych ahhh...pszyjaciol=mesco i nussknackera www.ptdc.org/Photos/Funny_Papers.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Willi2 twoja firma budowlana ma stroneWEB 06.12.02, 23:16 ale zwiazek z mesco jest legendarny=zdjencie mowi wszystko www.ptdc.org/Photos/funny1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QCZ Re: Willi2 twoja firma budowlana ma stroneWEB IP: *.proxy.aol.com 07.12.02, 00:59 Co cyganisz Wilus . Do Twojej firmy przyjmuja. Przyjecia sa na stonowisko kierownika budowy, i dwoch majstrow.Wyksztalcenie srednie technicze po ww kierunku. A pierwszenstwo maja z malopolski. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Willi2 twoja firma budowlana ma stroneWEB 07.12.02, 01:05 No ja ciy z malopolski majom pierszenstwo ale do podawania mi fojery = jak wyciongom z kapsy cygarety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QCZ Re: Willi2 twoja firma budowlana ma stroneWEB IP: *.proxy.aol.com 07.12.02, 08:05 Tego nie jestem taki pewny.Ale przyjmuja do twojej firmy .!!! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Willi2 twoja firma budowlana ma stroneWEB 08.12.02, 05:10 No to ci godom caly czos = przyjmojom ale Slonskich Synkow. Gorol byl jusz jeden no ale sie niy sprawdzil = hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Willi2 twoja firma budowlana ma stroneWEB 12.03.03, 02:27 haaaahhhhhhaaaaaaaaghhhhhhhhaaaaaaaahhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś