09.01.04, 16:10
temat jest z leksza krępujący, ponieważ moj chlopak ma ech... włosy w
pupie... uwazam, ze nie jest to zbyt estetyczne, staralam sie go
kilkakrotnie przekonac zeby cos z tym zrobil, ale on sie boi konsekwencji i
nie wie czym i jak ma je skrocic. jakies sugestie?
Obserwuj wątek
    • orales73 Re: włosy 09.01.04, 16:17
      co to znaczy że boi się konsekwencji ? konsekwencji higienicznych ? związanych
      z bólem ? brakiem akceptacji kolegów ?

a ogolić najlepiej maszynką jednorazową. Może poprosić o to ciebie, albo zrobić
      to samemu - z lusterkiem.

• kamilusiek19 Re: włosy 23.01.04, 00:45
        Generalnie włosy to normalna rzecz u faceta, ciężko jest interpretowac
        sformułowanie "w pupie". Jeżeli chodzi o okolice odbytu, to wydaje mi sie, że
        ogolenie ich może mieć takie konsekwencje, że zaczną one odrastać ze zdwojoną
        siłą i twardością, co może nie być przyjemne (zarówno dla niego jak i dla
        Ciebie). Pozdrawiam.
    • justina34 Re: włosy 10.01.04, 17:19
      No i przygotować się na to, że na następny dzień i kolejne 2-3 nie bedzie mógł
      usiąść. Włosy po ogoleniu, odrastając, bardzo boleśnie wrastają i kłują. Jeśli
      wolisz to miejsce zaczerwienione i z ropnymi krostkami to namawiaj go dalej. A
      gdybyś stwierdziła, że ściemniam, to zrób eksperyment. Ogól na gładko
      swoją "małą" i sama zobaczysz o co chodzi... Ja to próbowałam i wiem...
      Pozdrawiam.
      • darius001 Re: włosy 11.01.04, 13:26
        czy kazdy facet ma wlosy miedzy posladkami czy to sa tylko wyjatki??
      • radzio_z To nie takie straszne 11.01.04, 13:36
        Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić, co do Twojego opisu skutków golenia
        miejsc intymnych. Faktycznie pierwszy raz nie jest zbyt miły, ale aż tak
        straszne jak to opisujesz to to nie jest. Na początku skóra jest nieco
        bardziej podrażniona i zaczerwieniona, może lekko swędzieć. Później się
        przyzwyczaja i przy regularnym goleniu, już po kilku razach zaczyna to być
        rutyna bez żadnych skutków ubocznych. Czasem na drugi dzień sychodzą krostki,
        nie jest to jednak tragedia.
        Nie mozna zniechecać się po trudnych początkach. Gdy wszyscy mieli tak
        słomiany zapał, 90% dziewczyny po pierwszym stosunku przechodziłaby w
        dożywotni celibat, gdyż doznania przy przerywaniu błony dziewiczej nie są
        najprzyjemniejsze.
        Proponuję Ci więc ogolić swoją "małą" raz jeszcze, po 3-4 dniach znów, po
        następnych 3 jeszcze raz i już zobaczysz że będzie lepiej niż za pierwszym
        razem.
        • malusiakingusia Re: To nie takie straszne 22.01.04, 13:11
          Jeśli lubisz "małą" o wyglądzie i w dotyku męskiego podbródka to rób tak ze
          swoją dziewczyną... Ja dziękuję...
          • radzio_z Podziękujesz jak spróbujesz... 23.01.04, 01:50
            Ja sam siebie tak traktuje, moja dziewczyna też siebie samą tak traktuje.
            Dlatego sam mogę z WŁASNEGO doświadczenia powiedzieć że to nie jest takie
            straszne. Nie krytykuj czegoś czego nigdy nie spróbowałaś, bo nie możesz znać
            wad i zalet tej rzeczy.
            Pozdrawiam:)
            • malusiakingusia Re: Podziękujesz jak spróbujesz... 23.01.04, 17:49
              Wyobraź sobie, że wiem doskonale z własnego doświadczenia. W przeciwnym razie
              nie zabierałabym głosu na ten temat - Kolego mało symaptyczny. Pozdrawiam Cię
              mimo wszystko.
              • radzio_z Nie byłem niemiły... 23.01.04, 19:17
                ...jeśli tak to odebrałaś to sorry. Zwracam honor. Spróbowałaś i masz parawo
                do swojej opinii. Wedłóg mnie jednak nie jest to nic strasznego. Ludzie czesto
                zniechęcają się po pierwszym razie nie dając sobie szansy na przyzwyczajenie
                sie do tego. Po pewnym czasie zaczyna się to nawet lubić.
                Może napiszesz co tak bardzo zniechęciło Cię do golenia miejsc intymnych.
                Pozdrawiam
                • malusiakingusia Re: Nie byłem niemiły... 23.01.04, 20:47
                  Ok, przestałam Cię nie lubić. ;-))) Od bardzo dawna golę tzw. "bikini" i
                  kłucie na następny dzień jest okropne.. Nie mówiąc o czerwonych krostkach.
                  kilka razy zdarzyło mi się ogolić bardziej konkretnie i wtedy to już horror.
                  Po chemicznych depilatorach włosy wrastają i też jest źle. Zgadzam się w 100%,
                  że zarośnięta kobieta wygląda ohydnie dlatego dbam o odpowiednią "fryzurkę".
                  Natomiast nie wyobrażam sobie wygolonego faceta. Mój mąż jest cudownie
                  owłosiony i bardzo mnie to rajcuje. W życie nie zgodziłabym się, żeby sobie
                  cokolwiek "tam" choćby skrócił. Nie mam nic przeciwko temu, że inni to robią i
                  lubią, chodzi mi tylko o to, żeby ktoś, kto chce tego spróbować wiedział jak
                  jest "the day after". Pozdrawiam Cie serdecznie. P.S. Gdyby była metoda
                  usunięcia na stałe, miałabym tylko malutką grzywkę... ;-)))
                  • radzio_z Re: Nie byłem niemiły... 23.01.04, 22:03
                    Wszytko to jest chyba kwestią osobistej wrażliwości. Pamiętam że gdy zrobiłem
                    to pierwszy raz następnego dnia również mnie kuło i miałem wrażenie że jest mi
                    tam gorąco. Tle że ja byłem pozytywnie zmotywowany i chciałem zrobić to
                    jeszcze raz. Każdy następny raz to już tylko rutyna. Gdy nie zrobię tego choć
                    raz w tygodniu mam wręcz wrażenie jakbym sie nie mył, tak bardzo
                    przyzwyczaiłem się że nie mam tam włosów.

Pozdrawiam
    • andrzej.depko Re: włosy 18.01.04, 19:16
      Zafundujcie sobie zabawę w intymnego balwierza i w ramach tej zabawy
      delikatnie nożyczkami, a później maszynką do golenia usuń zbędne owłosienie.
      • mar_elx a jak potem chodzić? 19.01.04, 00:59
        tak - w balwierza.. tylko potem chłopak bęedzie chodzil okrakiem, jak włoski
        zaczną odrastać.
        • malusiakingusia Re: a jak potem chodzić? 23.01.04, 17:52
          Zgadzam się z Tobą w 100%!!! Ale pogadaj z Radziem_z, on to robi sobie i
          swojej dziewczynie i jest zadowolony...
    • an_ni Re: włosy 19.01.04, 11:01
      a ty nie masz tam wlosow ze sie tak dziwisz i brzydzisz??
      a on nigdy sie nie golil albo nie strzygl i nie wie czym potraktowac wlosy!!!???
      luuudzie to maja problemy!
      • amaruuu Re: włosy...woskiem najlepiej 22.01.04, 18:41
        najlepiej potraktować je woskiem...tzw, depilacja intymna...odrosną mniejsze i
        nie kłujące.
        • schod.rozwalycz Re: włosy...woskiem najlepiej 22.01.04, 20:26
          mnie zdarza sie potraktowac te włosy kremem do depilacji. żadnych komplikacji
          ani problemów, siedzieć też mogę...
    • kamilusiek19 Re: włosy 23.01.04, 00:46
      Generalnie włosy to normalna rzecz u faceta, ciężko jest interpretowac
      sformułowanie "w pupie". Jeżeli chodzi o okolice odbytu, to wydaje mi sie, że
      ogolenie ich może mieć takie konsekwencje, że zaczną one odrastać ze zdwojoną
      siłą i twardością, co może nie być przyjemne (zarówno dla niego jak i dla
      Ciebie). Pozdrawiam!
      • jtull Re: włosy 11.03.04, 17:34
        raz ogolilem okolic penisa bardzo dokladnie...klejne dni to byl koszmar..nie
        moglem chodzic, siedziec, myslalem tylko o drapaniu sie...pozatym pojaiwlo sie
        zapalenie mieszkow wlosowych- ustapilo samo...teraz gole najwyzej moszne...i
        jest ok..wyglada duzo lepiej niz owlosiona...ale o goleniu okolic odbytu nigdy
        nie myslalem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka