amoremio 07.04.06, 23:09 Do pani >>>Dobrosławy Krucińskiej<<< (nomen est omen) : Sam niy ma niszt slonskiygo !! To nom tukej niy lonacz ruskich beruf !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoremio Re: W jakli na sushi 07.04.06, 23:10 gorset i kiecka góralki zywieckiej = Slonsk ??!!! no comment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: W jakli na sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 15:11 czepiacie się, łosie, a mnie się podoba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: W jakli na sushi 08.04.06, 21:53 mnie tez sie podoba takie wdzianko w stylu fusion-folklor :) Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: W jakli na sushi 07.04.06, 23:13 > w naszej kostiumerii GYNAU! pozatym >>>kryptoreklama<<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: W jakli na sushi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 01:59 Co tu pie..sz - nijak cię nie mogę zrozumieć! Mów po Polsku! Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Re: W jakli na sushi 08.04.06, 22:59 Drogi Grzesiu: Widze, ze jestes tu przejazdowo, no to chce byc milym do szanownych Turystów i Cie grzecznie poinformowac, ze jestes tu na Górnym Slasku. No dobra, bylem (zmusilem sie do bycia) dobrym, goscinnym gospodarzem. Teraz Ty badz dobrym Gosciem. Merci. ------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: W jakli na sushi 09.04.06, 14:46 juz widzę tłumy panienek odzianych w tę cepeliadę maszerujących z palmami do kościoła... niezłe jaja, w sam raz na Wielkanoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorolka Re: W jakli na sushi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 08:30 Często odwiedzam Bawarie. Tam hitem są ciuchy stylizowane na bawarskie! To taka tradycja i podkreślenie przynależności do regionu. Musze przyznać,ze bardzo fajnie to wygląda. Widziałam i starsze panie i młode dziewczyny w takich strojach. I wcale nie mówie o kompletnych strojach ludowych (bo w takim czyms nikt nie wytzyma) tylko o podkreśleniu "bawarskości" - koralami, chustką, serdakiem. Patrząc na fotki modelek takie skojarzenie mi sie nasunęło. Moze by tak wylansować modę na "śląskość" w strojach? Ciuchy prezentowane przez modelki sa naprawde piękne, oryginalne i na pewno przyciągające uwage. A przecież chyba nam babkom o to chodzi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sushiking Re: W jakli na sushi 06.07.16, 15:05 Często chodziliśmy ze znajomymi po Katowickich suszarniach i różnie bywało. ale pewnego czasu postanowiliśmy odpalić własne sushi - Sushi Katowice sushiking.pl Zapraszamy już od Października 2016! Odpowiedz Link Zgłoś