Dodaj do ulubionych

Huta "Zaglebie" im. E. Gierka

IP: 213.186.78.* 18.12.02, 18:25
to prawidlowa nazwa dla komunistycznego kombinatu, szczytu radzieckiej
techniki, nie lezacego na Slasku deficytowego monstrum noszacego
imie "Katowice". Przeciez to policzek dla Zaglebiakow.
Nazwa slaskiego miasta zupelnie nie pasuje do tego zakladu.
Czy jestes za?

www.prv.pl/s/show_new.php?id=45688
Moze inny patron?

www.prv.pl/s/show_new.php?id=45690
Obserwuj wątek
    • Gość: mrW Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 18.12.02, 18:28
      -ty linki ni dzialaja!
      • Gość: Arnold Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: 213.186.78.* 18.12.02, 18:32
        Niemozliwe
      • Gość: zenek Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.02, 18:38
        Gość portalu: mrW napisał(a):

> -ty linki ni dzialaja!

Hej mrW,
        byc moze twoj program antywirusowy nie pozwala na calkowite otwarcie tych
        stron. Niewiadomo czy nie bez powodu !!

Dla wszystkich (zameldowanych) klikajacych na strone arnolda - po zabraniu glosu
        zostawiacie wasz IP numer jako pamiatke po sobie . Niby nic ,ale warto
        wiedziec. A ten podaje dalej .....

• Gość: Arnold Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: 213.186.78.* 18.12.02, 18:41
          Wiem dzieki temu, kto chce sfalszowac sondaz.
          • sandi1 Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka 18.12.02, 18:45
            Jak najbardziej jestem za.
        • Gość: mrW Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 18.12.02, 18:56
          -dzieki, ze mi przypominasz!
          -wiem o tym doskonale!

-jezeli tak jest to Arnoldku! - robisz mnie w konia!
          -oj nie ladnie!, nie fer grasz!
          -nawet gdybys mial moj IP numer nie dosz rady = ni z tokim miolych do
          czynienia!
          -jok chcysz to ci go podom!
          -lobocza cus je warty!
          • Gość: Arnold Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: 213.186.78.* 18.12.02, 19:09
            mrW wejdz na strone www.prv.pl. To nie jest moja strona. Zapoznaj sie z
            regulaminem. I nie zmieniaj juz tematu. Huta "Zaglebie"?
            • Gość: mrW Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 18.12.02, 19:25
              Gość portalu: Arnold napisał(a):

> mrW wejdz na strone www.prv.pl. To nie jest moja strona. Zapoznaj sie z
              > regulaminem. I nie zmieniaj juz tematu. Huta "Zaglebie"?

-ta strona tez u mnie nie dziala!
              -sprobuje jeszcze w inny sposob - potrzebuje czasu
      • gierek3 Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka 18.12.02, 19:02
        Wy gnoje smierdzące,hanysy ,huta jest nasza i będzie na zawsze, to jest trud
        naszych ojców i braci,musimy się trzymać razem ,huta jest nasza i zawsze
        będzie,to jest nasz pomnik technologiczny ,ktory nie ma nic wspólnego z tymi
        folksdojczami,zgniłkami z poprzedniego sezonu,ten przemysł będzie zawsze z
        nami ,zdaracy narodu precz z tego forum,niech policja ściga tych przestępców
        • Gość: 18 grudnia Do Ballesta IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.02, 20:16
          gierek3 napisała:

> Wy gnoje smierdzące,hanysy ,huta jest nasza i będzie na zawsze, to jest trud
          > naszych ojców i braci,musimy się trzymać razem ,huta jest nasza i zawsze
          > będzie,to jest nasz pomnik technologiczny ,ktory nie ma nic wspólnego z tymi
          > folksdojczami,zgniłkami z poprzedniego sezonu,ten przemysł będzie zawsze z
          > nami ,zdaracy narodu precz z tego forum,niech policja ściga tych przestępców

Widzisz Ballest? To jest jeden z tykich o ktorych Ci pisalem !

Moze pomoge Ci rozlozyc ten tekst na czynniki pierwsze?

1. Nick "Gierek" ma sugerowac zamilowanie Polakow do komunistow.
          wskazuje indirekt idola ( tego podobno Polaka)
          2 "Wy gnoje smierdzące,hanysy" atak na was . uzywa slowa hanysy czyli okresla
          odrazu fronty rownoczesnie obrazajac ( "smierdzace")Podejrzewam ze robi to poto
          aby dolaczyli inni ujadacze w podobnym tonie .
          Zauwaz !!! ze Polacy w klotniach z wami wogole ( ja nie zauwazylem) nie
          uzywaja slowa "hanys" .
          Dla czego podejrzewam ze to prowokator z waszych szeregow?
          ano dla tego ze nastepne zdania w subtelnie perfidny sposob ( niby niechcacy)
          robia z Polakow idiotow.
          "huta jest nasza i zawsze będzie,to jest nasz pomnik technologiczny ,"

To jest kicz od A do Z jesli ktos ze Slazakow sie na takie cos nabierze
          to sam sobie winien.
          Ktos z was sadzi dzien w dzien przynajmniej jeden taki watek udajac prostego
          durnego Polaka ktory sie niby sili aby wam dolorzyc.

Nie powinno Ci tez ujsc uwagi ze jest zameldowany!

Mozna sie posmiac ale nie obrazac
          • Gość: GOSC Re: Do Ballesta IP: *.rednet.com.pl 18.12.02, 21:00
            Moza lepi poczkoc pora lot az sie zrobi nieuzytek( bagno) im.Gierka abo
            Hipermarket Gierek heeheh( qwa niy je takie smiyszne jak nastypna huta upadnie,
            ala widza co sei dzieje), w kozdym rozie jak ocaleje to ftos za rzykom napewno
            wpadnie na tyn pomysl, ,wszistko bydom miec im. tow. Gierka hehehe.
            A TY mister W niy byc dziedziol, Arnold to porzadny chop i mozna mu ufoc.
        • Gość: Arnold Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: 213.186.78.* 18.12.02, 23:47
          Jo tu slysza Hujona, kiery pedziol, co Gierek sciongnol za kredyty technologie
          i uotwarl Gorolija na swiat.

Huta "Zaglebie" im. E. Gierka!

Jak nie huta "Zaglebie", to co tam chcecie, byle nie Katowice.
          Moze byc np. "Sklavia" im. A. Leppera
          • Gość: Erwin Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 12:43
            Z nazwa tej huty trzeba cos zrobic. "Katowice" to zupelnie nie pasujaca nazwa
            do czegokolwiek stojacego w bylej Kongresowce.
            Mysle, ze wladze Katowic powinny zabronic naduzywania nazwy najwiekszego miasta
            G. Slaska i ewentualnie uzyskac na drodze postepowania sadowego zakaz tego
            procederu oraz nalozyc stosowna kare pieniezna.
            Ewentualnie mozna spojrzec na to w sposob komercyjny i zezwolic na dalsze
            uzywanie przez hute tej nazwy w zamian za powiedzmy 10 000 000 zl rocznie,
            platne z gory.

Serdecznie pozdrawiam, Erwin.
    • hugon Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka 20.12.02, 13:03
      arnoldzik na takie idiotyzmy nie chce mi sie odpowiadać
      pocałuj erwina w dupe i niech to ci wystarczy
      hugon
      • arnold7 Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka 20.12.02, 17:40
        Akurat nie oczekiwalem zadnej odpowiedzi ze strony hu(g)ona. A ten Pajatz, nie
        potrafiac napisac czegokolwiek na temat, zawsze musi zaprezentowac probke
        swojego stylu.
    • Gość: Marek Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: 195.94.208.* 22.12.02, 05:31

> to prawidlowa nazwa dla komunistycznego kombinatu, szczytu radzieckiej
      > techniki, nie lezacego na Slasku deficytowego monstrum noszacego
      > imie "Katowice". Przeciez to policzek dla Zaglebiakow.
      > Nazwa slaskiego miasta zupelnie nie pasuje do tego zakladu.
      > Czy jestes za?
      >
      >
      > Arnold masz widzę ciągle te same problemy.
      Ja czytając czasami te twoje brednie to nawet trochę się bawię.
      Jednak podszywając się pod prawdziwego Ślązaka kompromitujesz mieszkańców
      województwa w oczach całej Polski. Oni cię traktują poważnie i na twojej
      podstawie oceniają Ślązaków.
      Tymczasem jesteś przede wszystkim materiałem dla psychologa i psychiatry, a
      Ślązakiem przez przypadek.
      Wiem, że nie można cię niczym obrazić, jesteś przecież volkskojczem!
      Ale Ślązacy mają swoją godność i ty swoją głupotą nie powinieneś ich
      kompromitować.

Ps. Nie interesuj się policzkiem Zagłębiaków, a zajmij się swoim ryjem.
      • Gość: Arnold Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: 213.186.78.* 22.12.02, 11:19
        Marek z Sosnowca napisal:
        > Jednak podszywając się pod prawdziwego Ślązaka kompromitujesz mieszkańców
        > województwa w oczach całej Polski. Oni cię traktują poważnie i na twojej
        > podstawie oceniają Ślązaków.
        > Tymczasem jesteś przede wszystkim materiałem dla psychologa i psychiatry, a
        > Ślązakiem przez przypadek.
        > Wiem, że nie można cię niczym obrazić, jesteś przecież volkskojczem!

1. Co to jest volkskojcz?
        2. Tylko niektorzy mieszkancy woj. tzw. slaskiego to Slazacy, rozumie ze to
        pomylka spowodowana obecnym ksztaltem tego potworka zwanego woj. slaskim.
        3. Jak tam Olkusz, kiedy zostanie przylaczony do woj. tzw. slaskiego?
        4. Czy to prawda ze swiadomosc regionalna Zaglebia ostatnio rosnie?
        www.prv.pl/s/show_new.php?id=44893
        5. Panie Marku z Sosnowca, jaki to styl architektoniczny, w ktorym budowano w
        Zaglebiu przed era blokowisk, chodzi mi o te opadajace w jedna strone dachy i
        schodki u gory jako element zdobienniczy? Na Slasku przedstawiciele tej szkoly
        nie pokazali sie. Czyzby z powodu jakiegos pruskiego urzedu d/s estetyki?

Kolegi zza rzeki dawno nie bylo, koniec roku blisko, a tym samym sondazu:

www.prv.pl/s/show_new.php?id=44899
        • Gość: Niklot Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 11:42
          Arnoldzie co takiego Ci zrobili sasiedzi z Sosnowca ,ze ich tak nie lubisz?
          • Gość: Arnold Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: 213.186.78.* 22.12.02, 11:49
            Robie wszystko, zeby zdjac z nich slaskie jarzmo.
            • Gość: Niklot Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 11:56

> Robie wszystko, zeby zdjac z nich slaskie jarzmo.
              Arnold bierzesz sie z motyka na ksiezyc wMalopolsce ich nie chca przeciez to
              katolicki i prawicowy region niech lepiej juz oni beda z wami.
              • Gość: Arnold Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: 213.186.78.* 22.12.02, 12:01
                Kolebka czerwonych zbrodniarzy Zawadzkiego i Gierka niespecjalnie pasuje do
                Gornego Slaska.
                • Gość: Niklot Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 12:05

> Kolebka czerwonych zbrodniarzy Zawadzkiego i Gierka niespecjalnie pasuje do
                  > Gornego Slaska.
                  Moze i nie pasuje ,ale sie w nim znajduje, Gierka to szanuje wiekszosc Polakow
                  we Włocławku mu stawiaja pomnik.
                  • Gość: Arnold Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: 213.186.78.* 22.12.02, 12:08
                    I tym rowniez roznia sie Slazacy od Polakow.
                    • Gość: Niklot Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 12:11
                      Slazacy byli sa i beda czescia narodu polskiego tak bedzie zawsze tacy jak Ty
                      nie oderwa Slaska od ojczyzny.
                      • Gość: Arnold Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: 213.186.78.* 22.12.02, 12:14
                        Amen
                      • Gość: Niklot Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 12:16
                        Amen
                        • Gość: Arnold Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: 213.186.78.* 22.12.02, 12:19
                          Sluchej Obersturmgorolik Niklot, umisz cosik na tymat naszkryflac?
                          • Gość: Niklot Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 12:24

> Sluchej Obersturmgorolik Niklot, umisz cosik na tymat naszkryflac?
                            Nie jestem obersturmgorolik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak mozesz nazywac
                            swoich kolegow z folksdojczowskiej organizacji.
                            • Gość: Arnold Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: 213.186.78.* 22.12.02, 12:30
                              Wiysz co, obersturmgorolik Niklot, dalij nie na tymat.
                              • Gość: Niklot Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 12:37

> Wiysz co, obersturmgorolik Niklot, dalij nie na tymat.
                                OK wiec powiedz mi cos na ten temat i przekonaj mnie do swoich racji
                                • Gość: Arnold Re: Huta 'Zaglebie' im. E. Gierka IP: 213.186.78.* 22.12.02, 12:43
                                  www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=59&w=4009423&a=4009423

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka