Dodaj do ulubionych

Wielka wojna Tychów z Bieruniem o fabrykę Fiata

• Gość: Janek Re: Wielka wojna Tychów z Bieruniem o fabrykę Fia IP: 217.97.0.* 27.04.06, 14:01
      Prezydent Tychów publicznym kłamcą. W wywiadach śmieje się z burmistrza
      Bierunia, że chce FIATA a jeździ japońską toyotą. Sam jako patriota ma tylko
      Fiata Punto. Co za brednie prezydencie Tychów. Przecież Pan ma również TOYOTE
      RAVE. Popatrzcie wszystcy na oświadczenie majątkowe prezydenta Andrzeja Dziuby
      na stronach www.umtychy.pl
      KTO TUTAJ CHCE WPROWADZIĆ W BŁĄD SPOŁECZEŃSTWO
    • Gość: viki Re: Wielka wojna Tychów z Bieruniem o fabrykę Fia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:57
      Co się stało ze stoną tysko nasze miasto,dlaczego nie mozna dawac swoich
      opinii. Czyżby zaczeli wybierac te co im pasuja i ewentualnie potem beda. wg
      mnie to wszystkie powinny byc a nie wybrane. po to przeciez jest ta strona.
      • Gość: fiacik Re: Wielka wojna Tychów z Bieruniem o fabrykę Fia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 08:57
        powinni zabrać Tychom tę działkę
    • Gość: Konsultantka Zbieram ankiety w Tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 20:18
      Mogę powiedzieć tylko krótko, to jest niesprawiedliwe. Zbierając ankiety muszę
      namawiać ludzi by głosowali na TAK a Ci którzy głosowlai na NIE i tak karty są
      wyrzucane i podmieniane na TAK. Tego nikt nie liczy !!!!!! To jest parodia. Ale
      ja się cieszę bo zarabiam trochę pieniędzy i mam dodatkowo premię jak zbiorę
      głosy na TAK.

• bindo8 Re: Zbieram ankiety w Tychach-oszustwo 28.04.06, 20:37
        Gość portalu: Konsultantka napisał(a):

> Mogę powiedzieć tylko krótko, to jest niesprawiedliwe. Zbierając ankiety
        muszę
        > namawiać ludzi by głosowali na TAK a Ci którzy głosowlai na NIE i tak karty

> wyrzucane i podmieniane na TAK. Tego nikt nie liczy !!!!!! To jest parodia.
        Ale
        >
        > ja się cieszę bo zarabiam trochę pieniędzy i mam dodatkowo premię jak zbiorę
        > głosy na TAK.
        >
        O tym ze sa oszustwa......
        Moj ojciec chcial zaglosowac na NIE, poszedl glosowac i co, mila dziewczyan
        zakreslila wszytko na TAK i poprosila o podpis na karcie..... Jak tak mozna...
        Ojciec widzac co robi nasz prezydent po prostu sie wkurzyl...i nie oddal
        ankiety. Przeciez ta ankieta to jedna wielka sciema, w browarach po publikacji
        zawrzalo jak zobaczyli ze piwo jest bierunskie, wiem ze poszli w zwiaku z tym
        glosowac przeciwko Naszemu Prezydentowi -Dziubie. Ale pewnie ich glosy takze
        zostaly podmienione. I dziewczyny dostaj premie za malo tego ze sugerowanie za
        namawianie.... Tak samo jak z Fiatem Prezydenta Dziuby... Ma Toyote Rav, o
        wiele lepsza i nowsza niz Burmistrz Bierunia, ale o tym w ogole nie wspomnia..
        O podatu janosikowy, ktory placa tychya Bierun nie placi. Skoro Bierun nie
        placi a Tych placa to niech maja z tego korzysc, a nie ze Tychy i tak z tych
        10mln, z tego co dostaja polowe oddaja DO warszawy.... POMYSLCIE TROCHE< PROSZE
        WASZ ZIOMKOWIE< PREZYDENT ROBI Z NAS JAKAS CIEMNOTE>>>> CO nie bylo nasz niech
        wroci do wlasciciela, a ze wybudowano na tym terenie Fiata, no coz, mamy swoje
        tereny przemyslowe o wiele razy bardziej warte.
    • Gość: Ktos Ankiety w Tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:47
      Ja też spotkałem się z tym, że dziewczyna bardzo miła podeszła do mnie i
      zaczeła mnie namawiać bym zagłosował na TAK - jak powiedziałem, że jestem za
      Tychami ale "żartowałem" że zagłosuje na NIE bo wszyscy pewnie głosują na TAK
      to odpowiedziałą mi to niech Pan lepiej nie głosuje. Po czym powiedziała mi
      wprost że głosy na NIE i tak będą elminowane bo FIAT zostanie w Tychach. Czysta
      parodia - to jest głosowanie ????????
      KTO NAD TYM PANUJE I PO CO TEN CYRK. Widocznie prezydent Dziuba jest bardzo
      rozrzutny i wydaje pieniądze podatnika - zostało mu raptem jeszcze parę
      miesięcy władzy i WYNOCHA !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Majka Tychy zablokowały dodawanie opini na stronach UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 00:02
      Witam, ale checa Urząd Miasta zablokował dodawanie opini na stronie
      poświęconej "wojna o fiata". Czyżby Tychy obawiały się tego, że ludzie piszą
      źle o funkcjonowaniu Urzędu w Tychach i urzędnikach no i o ostatnim numerku
      Pana Dziuby. Mam nadzieję, chociaż mieszkam na Wartogłowcu to wiem, że Fiat
      jest na terenie byłego Bierunia. Proszę Panie Prezydencie - nie rozpoczynać
      wojny z naszymi sąsiadami. Trzeba wspólnie znaleść rozwiązanie. Moja opinia to
      powinien Pan oddać ten grunt Bieruniowi. Tychy nic na tym nie zyskały przez
      ostatnie lata, więć nie zyskają w przyszłości a partnerstwo jakie może Pan
      nawiązać z Bieruniem z pewnością zaowocuje innymi korzyściami dla TYCHYÓW.
      pozdrawiam serdecznie i prosze odblokowac forum na stronach naszego miasta.
      Chcemy wiedzieć co sądzą o tym fakcie również Ci, którzy nie chcą Fiata w
      Tychach. Proszę nie publikować tylko tych pozytywów ale równiż negatywy.
      Okrojone forum to żadne forum dyskusyjne.
    • Gość: Michał ankieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 10:44
      A co myśleliści jak wy nabijacie głosy na sondzie na tak to my w zamian
      spreparujemy konsultacje. Mamy na to zgodę prezydenta (nieoficialną). I tak
      nikt do tego nie dojdzie bo podpisujemy nieczytelnie karty a w Warszawie na to
      nie będą zwracać uwagi tylko ile jest za tak a ile za nie. Już się tym zajmują
      osoby w naszym urzędzie by było dobrze. Będzie raptem 10 głosów na nie -
      hahahahahhah. Chory Bieruń
    • Gość: ds Prezydent Tychów nie poprawi wizerunku wyborczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 18:47
      Prezydent nie poprawi wizerunku wybrczego - niech oddaje co zabrał
    • Gość: Dziennikarz Proszę o kontakt - dziennikarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:29
      Witam, jestem dziennikarzem miesięcznika "Wspólnota". Bardzo chetnie nawiązał
      bym anonimy kontakt z osobą (osobami), które podaja się jako były tyski
      urzędnik celem napisania artykułu na temat "zagarnięcia Fiata przez Tychy".
      Zapewniam całkowitą anonimowość. Jeżeli ktoś ma jakieś interesujące materiały,
      które wzbudzą sensacje czytelnika prosze o kontakt z rdakcją. Proszę również
      wszystkie osoby, które czuły się oszukane w przeprowadzonej ankiecie ogłoszonej
      przez prezydenta miasta Tychy oraz kontakt z ankieterami.
      Wszystkie emaile proszę kierować na email: redakcja@wspolnota@org.pl
    • Gość: JJ Czerkawski ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 10:02
      Czerkawski to chyba na głowę upadł najpierw czytam w naszej broszurce że kpi z
      Bieurnia a teraz znajduje że reklamuje Bieruń. Niech się może wypowie osobiście
      za kim właściwiwie jest. Te że zrobiono z niego kozła ofiarnego i wygląda przy
      tym wszystkim jak etykietka reklamująca serki, piwoko i co jeszcze.
      WSTYD i jeszcze raz wstyd. Ten adres sam mówi za siebie, jest warte więcej.
      www.tojestwartewiecej.republika.pl
      • driss1 Re: Czerkawski ????? 13.03.16, 08:53
        Gdybyś potrzebowała pomocy w analizie statystycznej (np. weryfikacji hipotez lub budowy modeli wyjaśniających) do magisterki to polecam specjalistów od analizy danych i metodologi badań.
        www.nauka.metodolog.pl/
        www.nauka.metodolog.pl/uslugi-statystyczne-pomoc-statystyczna/
        Analiza ankiet
        Analiza statystyk
        opracowanie raportu statystycznego
        Statystyka do pracy licencjackiej magisterskiej
        Analiza danych
        tiru

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka