Dodaj do ulubionych

Lepper, Le Pen, Giertych

22.12.02, 14:01
i ten tutaj:

republika.pl/silesia2/hh.html
przedstawiciele ruchow niklotycznych
Obserwuj wątek
    • Gość: NIKLOT Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 14:32
      arnold7 napisał:

> i ten tutaj:
      >
      > <a
      href="http://republika.pl/silesia2/hh.html"target="_blank">republika.pl/sile
      > sia2/hh.html</a>
      > przedstawiciele ruchow niklotycznych
      arnoldzie ,ale pan haider to powinien byc twoj guru
      • Gość: {)xx[::::::::::::> Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.12.02, 14:36
        no panie niklot, a coz takiego propagowal haider? moze nas oswiecisz?
        • Gość: NIKLOT Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 14:51
          Gość portalu: {)xx[::::::::::::> napisał(a):

> no panie niklot, a coz takiego propagowal haider? moze nas oswiecisz?
          ja juz Ci pisalem cos na ten temat wiec wyluzuj, a jezeli nie wiesz jaki ma
          program haider to wejdz na strone FPO popisujesz sie znajomoscia niemieckiego
          wiec moze pojedz do karyntii i przekonaj sie ,ajk tam wygladaja rzady tego pana.
          • Gość: {)xx[::::::::::::> Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.12.02, 14:57
            Gość portalu: NIKLOT napisał(a):

> Gość portalu: {)xx[::::::::::::> napisał(a):
            >
            > > no panie niklot, a coz takiego propagowal haider? moze nas oswiecisz?
            > ja juz Ci pisalem cos na ten temat wiec wyluzuj, a jezeli nie wiesz jaki ma
            > program haider to wejdz na strone FPO popisujesz sie znajomoscia niemieckiego
            > wiec moze pojedz do karyntii i przekonaj sie ,ajk tam wygladaja rzady tego
            pana
            > .

Gegenfragen über Gegenfragen.... vielleicht könntest Du mal uns Deine Meinung
            nähebringen? alle sind bereits sehr gespannt......
            • Gość: mrW Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 22.12.02, 15:01
              -scyzorku, oswic mnie co her haider soba reprezetuje, bo ja nie wiem
              • Gość: Niklot Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 15:14
                Haider za swoje wypowiedzi o polakoch nie jest lubiany w Polsce ,ale xx pewnie
                patrzy na to inaczej zreszta o nwszystko wie neich nam opowie o haiderze.
                • Gość: mrW Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 22.12.02, 15:30
                  -scyzor poszol nyny = lodlozyc sadlo
                • Gość: {)xx[::::::::::::> Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.12.02, 15:30
                  a co powiedzial?
                  jezeli sie krytykuje, to jest sie automatycznie wrogiem? bardzo ciekawe
                  podejscie...
            • Gość: NIKLOT Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 15:08
              i co jeszcze mzoe bys to przetlumaczyl na jakis ludzki jezyk
              • Gość: {)xx[::::::::::::> Re: Lepper, Le Pen, Giertych IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.12.02, 15:33
                Gość portalu: NIKLOT napisał(a):

> i co jeszcze mzoe bys to przetlumaczyl na jakis ludzki jezyk

a co oznacza "ludzki jezyk"?
                a tak a propos:_ zasciankowosc wynika przede wszystkim z niemoznosci
                wygladniecia poza przyslowiowy "brzeg talerza", czyli zamkniecia w sobie, braku
                wyksztalcenia, braku znajomosci jezykow obcych i braku kontaktow do innych
                ludzi!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka