Dodaj do ulubionych

Wydawnictwo Beata Piętka

27.04.06, 10:33
Chciałabym się dowiedzieć, jaką opinią cieszy się ta firma w Katowicach, ponieważ odpowiedziałam na ich ogłoszenie w sprawie pracy i dostałam dość nietypową propozycję czterotygodniowego szkolenia, które wcale nie gwarantuje zatrudnienia. Może ktoś zna firmę i będzie mi w stanie coś podpowiedzieć? Bardzo byłabym wdzięczna
Iza
Obserwuj wątek
    • Gość: basiorra Re: Wydawnictwo Beata Piętka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:01
      Popatrz kilka postów niżej... Firma nie cieszy się renomą. Chyba nie warto.
      • Gość: ty Re: Wydawnictwo Beata Piętka IP: *.weglokoks.com.pl / *.weglokoks.com.pl 27.04.06, 12:04
        moj przyjaciel tam kiedys pracowal, opowiadal, ze to oboz pracy

minuta spoznienia - nagana - sa kontrolerzy, ktorzy to sprawdzaja
        siku, fajka, sniadanie scisle w okreslonych porach, podczas jednej przerwy
        zakaz sluchania radia, sliny nacisk na utozsamianie sie z firma, wyzysk

nie pamietam wiecej szczegolow, ale ogolnie koszmar :(
        • isiak33 Re: Wydawnictwo Beata Piętka 27.04.06, 18:13
          O rany nie brzmi to zachęcająco, jestem w kropce. Telefonicznie mnie Pan uprzedzał że przez te cztery tygodnie będę do ich wyłącznej dyspozycji. OK nie mam nic przeciwko ciężkiej pracy, ale kurczę no atmosfera w pracy to jeden z elementów sukcesu firmy! Jakieś łagry to chyba drobna pomyłka...
        • ggg100 Re: Wydawnictwo Beata Piętka 28.04.06, 15:43
          Niestety muszę potwierdzić podane tutaj negatywne opinie..Dodatkowo chciałabym
          dodać iż, szef powyższej firmy jest osobą sprawiającą wrażenie osoby
          niezrównoważonej psychicznie, która wyładowuje swoje frustracje na innych..
          Podsumowując-szkoda Twojego Czasu
          • Gość: ty Re: Wydawnictwo Beata Piętka IP: *.siec2000.pl 29.04.06, 00:39
            dodam tylko jeszcze gwoli scislosci, by kolegi nie posadzan o chec zemsty na
            pracodawcy, ze kolega calkiem niezle zarabial jako dobry specjalista i odszedl
            sam z wlasnej woli...
            • isiak33 Re: Wydawnictwo Beata Piętka 29.04.06, 01:13
              Faktycznie, Pan stwierdził że dobrze płaci, ale za solidną pracę. Hmm różnie widać ludzie definiują solidność. Cholerne bezrobocie!!!
    • isiak33 Re: Wydawnictwo Beata Piętka 29.04.06, 18:43
      Może ktoś jeszcze się odezwie please:)
      • Gość: jurek Re: Wydawnictwo Beata Piętka IP: *.pools.arcor-ip.net 29.04.06, 21:03
        Bardzo solidna firma i solidny szef, ze wymaga to oczywiste.
        • ggg100 Re: Wydawnictwo Beata Piętka 29.04.06, 21:27
          Osoby, które piszą ,że jest to solidna firma zapewne należą do rodziny
          szefa..ha ha
          Chociaż nie byłabym sprawiedliwa gdybym nie nadmieniła ,iż jeżeli chodzi o
          płatności to faktycznie nie ma z tym problemu..i to jedyny objaw
          tejże "solidności".
          A co do postaci szefa-znam osoby ,które dzięki współpracy z Nim nabawiły się
          kłopotów nerwicowych..Na szczęście..nie ja..mnie takich ludzi jak On jest żal..
          • Gość: jurek Re: Wydawnictwo Beata Piętka IP: *.pools.arcor-ip.net 30.04.06, 13:35
            Wolisz takie firmy gdzie szef jest cacy a na pieniazki czekasz?
            P.Pietka to solidny czlowiek i nie jestem czlonkiem jego rodziny.
            • isiak33 Re: Wydawnictwo Beata Piętka 30.04.06, 22:44
              Up:)
    • Gość: Sejbi Re: Wydawnictwo Beata Piętka IP: *.c9.msk.pl 02.05.06, 11:00
      Myślę, że tą firmą wreszcie zajmie się Państwowa Inspekcja Pracy i zniknie na
      zawsze piętka ze swym badziewiem, czego mu z całego serca życzę.
      • isiak33 Re: Wydawnictwo Beata Piętka 02.05.06, 22:52
        No nie wygląda to za dobrze, a tak się cieszyłam że odpowiedzieli na moją aplikację...
        • isiak33 Re: Wydawnictwo Beata Piętka 03.05.06, 22:41
          Zapytanie wciąż aktualne...
          • Gość: r Re: Wydawnictwo Beata Piętka IP: 62.233.185.* 06.05.06, 13:43
            widze ze towarzystwo zniechecone do firmy pietka ;)
            o ktorym oddziale firmy sie mowi w samych katowicach jest ich kilka
            mialam okazje pracowac w oddziale glownym na owocowej, P. Pietka to bardzo
            sympatyczny facet choc wymagajacy.z placeniem pieniedzy nigdy nie bylo problemu
            ogolnie rzecz biorac jesli lubisz gadac przez telefon i bedziesz robic wyniki
            sprzedażowe to warto sprobowac - bo to napewno niezle doswiadczenie
            niektorzy dobrze sprzedajacy naprawde potrafia wyzywic z pieniadze tam
            zarobione cala rodzine :)
            pozdro
    • Gość: Borbak Re: Wydawnictwo Beata Piętka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 15:20
      Pracowałem tam kilka dni.Jest to typowy telemarketing.Zarobek- prowizja od
      sprzedanego zestawu ok.20zł.Zestaw kosztuje ponad 100 zł i to grubo.Sprzedają
      tandetne wydawnictwa kartograficzne.Szkolenie jest bezpłatne.Telefoniści
      stosują ciosy poniżej pasa jak np.podawanie się za gł.geodetę kraju.Typowe
      oszustwo i naciągactwo + lekkie pranie mózgu w stylu Amwaya.
      • isiak33 Re: Wydawnictwo Beata Piętka 06.05.06, 22:43
        Dzięki za posty, sytuację mam już naświetloną. Dobrze, że istnieje takie forum:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka