Dodaj do ulubionych

ginekolog w centrum.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:26
Kobiety mozecie mi polecic lekarza ginekologa z katowic dobrego i z podejsciem na 1 wizyte by był nie sztywny:)na liscie bialych jest duzo wpisanych niestety nie ma dla nastolatek.z gory dziekuje
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bebe15 Re: ginekolog w centrum. 26.05.06, 10:16
      Chyba na Powstańców w Poradni Wojewódzkiej jest lekarz dla nastolatek
      • Gość: bibi Re: ginekolog w centrum. IP: *.orange.pl 28.05.06, 17:07
        w Katowicach prywatny gabinet ginekolog Bielewicz
        • kosa_kat Re: ginekolog w centrum. 07.06.06, 13:23
          Bielewicz fakt dobry specjalista ale za to kasuje jeszcze więcej i przyjmuje na
          Koszarowej po nocy
    • Gość: Agila Re: ginekolog w centrum. IP: *.katowice.pik-net.pl 01.06.06, 07:30
      Polecam doktora Faske - przyjumje na Sokolskiej w gabinecie - choć to
      niepubliczny zakład to wszytsko w ramach NFZ numer tel.(032)2582713
      • kosa_kat Re: ginekolog w centrum. 07.06.06, 13:18
        Fakt Faska przyjmuje z NFZ ale zapomnij na pierwszej wizycie o USG - mi z
        problememi - plamienia - pierwszego dnia zbadał mnie palpacyjnie, kazał przyjść
        następnego dnia / ciągnie kasę z NFZ za dwie wizyty/ a poza tym stał się w
        ostatnim czasie bardzo opryskliwy i niemiły - STANOWCZO NIE POLECAM!!!!
        • kosa_kat Re: ginekolog w centrum. 07.06.06, 13:21
          Sorry zapomniałam dopisać - drugiego dnia miałam tylko USG, a pozatym z
          punktualnością u niegio stanowczo na bakier!!!
          • Gość: ktos do kosa_kat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 14:04
            to moze polecisz kogos zamiast tylko krytykowac tych ktorzy zostali wymienieni -
            tak jest najlatwiej prawda?
    • kosa_kat Re: ginekolog w centrum. 07.06.06, 15:22
      Witam, faktycznie tylko krytykuję i krytykuję, jeżeli chodzi o lekarza dla
      nastolatki to nie wiem i nie chę się wypowiadać, ale co wiem o ginekologach tym
      mogę się podzielić. Jeżeli chodzi o ginów dla kobiet to mogę polecić:
      - dr Świtałę przyjmuje w Superjednostke /dobry, drogi - nie tak jak Bielewicz
      mimo tego ze to jego szef/
      - dr Stojko - przyjmuje na Mariackiej w pobliżu Kościoła Mariackiego,
      - dr Bielska - przyjmuje na Różanej wizyta z USG 60zł.
      Ale jest to moje zdanie zbajdą się tacy którzy nie będą się ze mną zgadzali
      • Gość: ktos Re: ginekolog w centrum. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 00:11
        no i to rozumiem :)a ja bardzo dziekuje za informacje ;-) Switale znam - jest
        swietny :)
        • Gość: mama nastki Re: ginekolog w centrum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 07:50
          Dziekuje za odpowiedzi,z młodą byłam u Świtały pozdrawiam i polecam tego lekarza naprawde godny polecenia!
      • Gość: szczurek Re: ginekolog w centrum. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 13:39
        Dr Bielska - polecam! Bardzo delikatna przy badaniu, poswieca pacjentowi tyle
        czasu, ile potrzeba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka