Dodaj do ulubionych

TAXI na lotnisko

IP: 82.12.236.* 24.06.06, 00:00
temat Pyrzowic byl juz poruszany ale glownie pod katem "publicznego" dojazdu a
ile, w przyblizeniu wyniesie mnie taksowka z dworca na lotnisko i czy ktos
moze polecic jakas w miare tania i solidna korporacje?

Dziekuje slicznie
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: TAXI na lotnisko IP: *.mikolow.net 24.06.06, 11:33
      :) Mysle, ze wiecej niz promocyjny bilet lotniczy z tego lotniska do Paryza.
      Czy na prawde nie masz nikgo kto moze cie tam zawiezc?
      :)
    • iberia30 Re: TAXI na lotnisko 24.06.06, 11:58
      skad jestes i kiedy lecisz?moze bede mogla ci pomoc.
      • Gość: camuss Re: TAXI na lotnisko IP: 82.12.236.* 24.06.06, 13:36
        Jestem a raczej moja Rodzina jest z daleka ;) Leca (oni) z Katowic 21 lipca o
        godzinie 17:00. Beda to trzy osoby - moja mama, tato i brat. Bilet busikiem
        wynioslby mnie okolo 60zl wiec jesli taksowka mialaby kosztowac okolo 100zl to
        nie zastanawialbym sie dlugo.
        Tak wiec jescze raz prosze o namiary na jaka korporacje. Dziekuje
        • iberia30 Re: TAXI na lotnisko 24.06.06, 14:34
          no niestety ze wzgledu na termin oraz godzine wylotu (skoro wylot jest o 17 to
          an 15 wypadaloby byc na lotnisku )nie bede mogla Ci pomoc, mialam na mysli
          podwiezienie kogo trzeba na lotnisko bo jestem z k-c.
        • Gość: basiorra Re: TAXI na lotnisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 15:28
          zapytałam kiedyś taksówkarza, ile kosztuje dowóz do Pyrzowic. Otóż obowiązuje ryczałt i płacisz właśnie te 100 zł :-)
          Jeśli dobrze pamiętam, to wzywałam taksówkę z telefonu Idei dzwoniąc na *4444 - ale nie wiem, do jakiej korporacji się dodzwoniłam. Może wie to ktoś, kto częściej korzysta z tego numeru :-)
        • Gość: Olo Re: TAXI na lotnisko IP: *.kat.3s.pl 24.06.06, 16:17
          za 100zł spokojnie powinniscie dojechać, a jak zagadacie odpowiednio z
          taksiarzem, to i za 80-90zł pojedzie. Proponuje nawet nie dzwonić, tylko
          zaczepić pierwszego lepszego i zaproponować 80zł i jazdę bez licznika.
          • Gość: camuss Re: TAXI na lotnisko IP: 82.12.236.* 24.06.06, 16:50
            suma 100zl wydaje mi sie uczciwa ale jesli mozna byloby taniej to tym lepiej o
            ile "jakosc" pozostanie ta sama :)

czy moglby ktos mi podac numery telefonow - na wszelki wypadek korporacji i cene
            za kilometr? Jakby nie znalazl sie zaden chetny na jazde "bez licznika"
            ;)
    • Gość: camuss Re: TAXI na lotnisko IP: 62.255.32.* 30.06.06, 03:11
      czy ktos moze polecic mi sprawdzone "radio taxi"?
      • Gość: jm Re: TAXI na lotnisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:20
        MPT nr telefonu: 9191
        UFO taxi: (032) 204-21-21
        (z UFO taxi najczęściej korzysta moja mama, no i razem jak trzeba. z tego co
        wiem, to nigdy nie mieliśmy nieprzyjemnej sytuacji z nimi... ale zaznaczam -
        jazda przede wszystkim po Katowicach, więc na dłuższą trasę to nie wiem)

a także jakieś takie:
        Echo Taxi Katowice
        tel. (0-32) 201-42-00

Hallo Taxi Katowice - tel. 96-27
        tel. (0-32) 203-77-77

Inter Taxi
        tel. (0-32) 252-72-66

Karolina Taxi - tel. 96-22
        tel. (0-32) 201-01-01

Radio Taxi - tel. 919
        tel. (0-32) 259-92-11
        tel. (0-32) 259-66-59

Tele Taxi
        tel. (0-32) 257-95-55

Taxi Rondo Katowice - tel. 96-26
        tel. (0-32) 205-26-26

PS - CZY KTOŚ KORZYSTAŁ JUŻ Z AUTOBUSÓW LINII "LOTNISKO"? JAK TAK, TO CZY SA
        ZWYKLE ZATŁOCZONE, JAK Z BAGAŻAMI, NO I W OGÓLE JAK JAZDA NA AIRPORT?
        • Gość: camuss Re: TAXI na lotnisko IP: 82.12.234.* 30.06.06, 19:09
          dziekuje slicznie :)
          chyba, ze ktos dysponuje czasem 21 lipca i ma ochote podrzucic trzy osoby na
          lotnisko - zawsze to dodatkowy zarobek
        • centrolew Re: TAXI na lotnisko 19.07.06, 08:52
          > PS - CZY KTOŚ KORZYSTAŁ JUŻ Z AUTOBUSÓW LINII "LOTNISKO"? JAK TAK, TO CZY SA
          > ZWYKLE ZATŁOCZONE, JAK Z BAGAŻAMI, NO I W OGÓLE JAK JAZDA NA AIRPORT

Polecam autobus. Specjalna linia, nie zatłoczona, 45 min. i jest na lotnisku, a
          odjazdy są dosyć często, można to zobaczyć tutaj:

www.pkm.katowice.pl/pyrzowice.php
          Najbardziej opłaca się wziąc taksówke do centrum, a potem autobus.
        • sex.igraszka Re: TAXI na lotnisko 13.07.19, 14:51
          Chciałam podziękować gościowi który polecił mi taksówkę na lotnisko na www.taxi-pyrzowice.com, faktycznie solidna firma, dobre samochody, tylko cena mogła by być bardziej promocyjna, ale cóż za coś za coś.
    • Gość: jm najlepsze rozwiązanie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:28
      sprawdź to: www.awos.com.pl/
      koszt 100zł za busa, więc myślę, że dla Twojej rodziny to najlepsze
      rozwiązanie.
      • noltychy Re: najlepsze rozwiązanie: 04.07.06, 23:14
        Ja korzystałem z autobusu na AIRPORT w Katowicach i byłem bardzo zadowolony
        podobnie ciocia, która wracała też z powrotem. Przyjechał punktualnie nie było
        dużego tłoku wygodnie szło zajechać i spokojnie zostawić bagaż. Polecam to
        rozwiązanie gdyż jest alternatywnie tanie. Dodatkowo jesteś ubezpieczona czego
        nie masz w prywatnych busikachz firmy kogucik, które kursują do lotniska. I w
        przypadku defektu PKM musi Cię dowieźć na lotnisko na czas gdyby się nie udało
        wtedy masz duże odszkodowanie. Nie wiem jak w tej kwestii wygladają Taxówki.
        Pozdrawiam
      • Gość: camuss Re: najlepsze rozwiązanie: IP: *.brnt.adsl.virgin.net 06.07.06, 01:02
        dziekuje - z pewnoscia z ktorys z tych propozycji skorzystam
        chociaz wciaz licze, ze komus "prywatnie" dam zarobic wiec jesli ktos bylby
        zainteresowany to prosze o kontakt. W ostatecznosci rzecz jasna pozostanie
        zamowienie taksowki...

pozdrawiam
        • dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: najlepsze rozwiązanie: 10.07.06, 20:21
          Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w Pyrzowicach
          lub Balicach to napisz do mnie maila-oferuję transport samochodem kombi z
          klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w godz.popołudniowych i
          wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena atrakcyjna-do uzgodnienia w
          zależności od ilości km.
          W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy.
          • joa261 Ja Was zawiozę:) 15.07.06, 16:30
            • Gość: camuss Re: Ja Was zawiozę:) IP: *.server.ntli.net 19.07.06, 02:47
              czy mozesz podac na siebie jakies namiary?
          • Gość: camuss Re: najlepsze rozwiązanie: IP: *.server.ntli.net 19.07.06, 02:46
            ok, czy masz jakis numer stacjonarny badz mail?
            skontaktuje sie z Toba jak najszybciej - wylot w piatek o godzinie 17 :)
            • dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: najlepsze rozwiązanie: 19.07.06, 08:41
              Gość portalu: camuss napisał(a):

> ok, czy masz jakis numer stacjonarny badz mail?
              moj mail gazetowy:taki jak nick@gazeta.pl :-)
            • dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: najlepsze rozwiązanie: 20.07.06, 11:32
              2 maile wysłane i cisza w eterze, proszę o info czy aktualny jest jutrzejszy
              transport?
              • Gość: joa261 Czekałam na info na priva:( IP: *.mtvk.pl 24.07.06, 23:49
                A miałam wolne akurat w tym dniu...Jakby coś kiedyś to proszę na maila
                odrazu....Pozdro.
                • dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Czekałam na info na priva:( 25.07.06, 00:12
                  Gość portalu: joa261 napisał(a):

> A miałam wolne akurat w tym dniu...Jakby coś kiedyś to proszę na maila
                  > odrazu....Pozdro.

Do mnie się odezwal raz-dostal moją odpowiedź i...cisza, drugi mój mail i też
                  cisza.Szkoda, że niepotrzebnie zawracal glowę i nie mial odwagi napisać, że
                  sprawa jest nieaktualna.
          • barbeer Re: najlepsze rozwiązanie: 05.03.14, 13:46
            korzystałem kilka razy z internetowej firmy e-taxi24 . Koszt taksówki z Katowic 80 zł, z tego co wiem kursują z większości miast na Śląsku. Wiem że koszt taxi z lotniska w Pyrzowicach do Krakowa to 230 zł w tej firmie. Chyba najniższe ceny taksówek na lotnisko w regionie POLECAM.
    • barbeer Ile kosztuje Taxi na lotnisko Katowice 05.03.14, 13:44
      korzystałem kilka razy z internetowej firmy e-taxi24 . Koszt taksówki z Katowic 80 zł, z tego co wiem kursują z większości miast na Śląsku. Wiem że koszt taxi z lotniska w Pyrzowicach do Krakowa to 230 zł w tej firmie. Chyba najniższe ceny taksówek na lotnisko w regionie POLECAM.
      • franek-szracheta Re: Ile kosztuje Taxi na lotnisko Katowice 25.06.14, 09:54
        Hej. Jak chcesz sprawdzić ceny taxowek z lotniska w Katowicach to zajrzyj na katowice.lotnisko.org
    • barbeer Re: TAXI na lotnisko 05.03.14, 13:45
      • makaveli.ms Re: TAXI na lotnisko 12.01.15, 01:28
        Carbon taxi mają teraz chyba najtaniej. 1.70zl/km, a do Pyrzowic mniej więcej wychodzi 80zl. Polecam! 666-227-266
        • zmokla_kura Re: TAXI na lotnisko 10.04.17, 09:17
          podbijam temat, może ktoś ma aktualne info? szukam taxi dla 6 osób plus bagaże trasa Oświęcim-Pyrzowice i powrót
    • ewwaewwa Re: TAXI na lotnisko 12.09.17, 15:26
      Korzystam regularnie z firmy e-taxi24.pl na trasie Tychy - lotnisko, lotnisko Tychy . Spokojnie polecam bardzo rozsądna cena, zawsze czekają jak samolot się opóźni bez żadnych dopłat, kierowcy normalni, można ciekawie porozmawiać.
    • sex.igraszka Re: TAXI na lotnisko 13.07.19, 14:45
      Chciałam podziękować gościowi który polecił mi taksówkę na lotnisko na www.taxi-pyrzowice.com, faktycznie solidna firma, dobre samochody, tylko cena mogła by być bardziej promocyjna, ale cóż za coś za coś. Jeśli ktoś chce bezpiecznie i wygodnie podróżować to polecam.
    • kokruch86 Re: TAXI na lotnisko 21.01.20, 21:59
      bardzo często jeżdzę służbowo taksówkami czy to na lotnisko czy to po całej Warszawie, bo niestety mam taką pracę rozjazdową i firma u nas żeby wyjść nam na przeciw abyśmy nie trwonili czasu na zbieranie paragonikow i rachunkow, podpisała umowę z free now na przejazdy. Teraz bardzo łatwo zamawiamy taksówke przez aplikację mobilną, w ktorej fajnie widać, za ile dojedziemy i w jakiej kwocie, na koniec miesiąca firma dostaje zestawienie przejazdów z fakturą za cały miesiąc i mamy luz. Drodzy nie są a biorąc pod uwagę, że się nie spóźniają, nie gubią w mieście i mają czyste samochody, to moim zdaniem warto z nimi jeździć ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka