Gość: Garucha IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 21:27 Właścicieli kamienic w Polsce powinno się wysyłać na przymusowe szkolnia na Białoruś info.onet.pl/638356,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Garucha Re: ZŁY WŁAŚCICIEL IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 21:59 www1.gazeta.pl/lodz/1,35136,1298263.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garucha Na krzesło elektryczne ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 22:21 lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/244019.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-ray GROZIŁ LOKATOROM - SĄ DOWODY ! IP: 213.17.234.* 05.02.03, 20:23 www.kamienica.pl/adam.htm Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: ZŁY WŁAŚCICIEL 05.02.03, 21:42 Nie wiem po co rozrzuciłeś wątek po całym kraju. Bo śmiesznie niska kara? Bo w ogóle został ukarany? O co Tobie chodzi? Myślałeś, że w Polsce jest demokracja i praworządność czy co...? Przestrzegam ustalonego prawa niezależnie od tego czy uznaję je za mądre lub głupie. Ale jeżeli ktoś wobec mnie lub moich bliskich nie przestrzega obowiązujących zasad to ja też nie czuję się zobowiązany do ich przestrzegania. Załatwiam sprawę we własnymi sposobami. Miałem do czynienia z osobnikiem z wyrokiem w zawieszeniu. I mam święty spokój. Od 10 lat, jak idziemy jedną ulicą to on przechodzi zawsze na drugą stronę i jeszcze mi się kłania. Jak zgłaszałem sprawę na policji to straciłem masę czasu i wypisałem kilkadziesiąt jakiś druczków i formularzy. Efektów zero. Napisz Garucha po co powielasz na różnych forach to co każdy może sam przeczytać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś