Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 04:12 Proszę mi pomóc. Muszę pilnie pożyczyć 25 tys, ale wszystkie banki odpadają, czy orientujecie się może, kto mógłby mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Pożyczę pieniądze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 08:24 Provident i tego typu firmy lichwiarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ol Re: Pożyczę pieniądze IP: *.kat.3s.pl 17.07.06, 09:49 tylko pamiętaj, ze w takim providencie rzeczywiste roczne oprocentowanie wynosi ponad 300%. Jeśli potrzebujesz kaskę chwilowo na kilka dni to OK. Bo do tygodnia możesz rozwiązać umowę pożyczki zwracając całość i nie ponosząc ani złotówki kosztów z tego tytułu. Sprawdzone, hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pożyczę pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 10:30 Bardzo dziękuję za informację. Tylko provident pożycza 5 tys, a ja potrzebuję więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Pożyczę pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 07:34 Też chętnie uzyskam takie informacje :-) Odpowiedz Link Zgłoś