Gość: ballest IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.02.03, 15:53 hmmm. sam nie wiem, ale cos chyba nalezy nienawidziec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klausberg Re: Dlaczego nie lubie Ballesta ? 17.02.03, 13:04 Poniewaz reprezentuje on ten typ Slazaka za ktory (sam bedac bedac Slazakiem) nalezy sie wstydzic! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Dlaczego nie lubie Ballesta ? 17.02.03, 13:18 Tyle, że ten "ballest" powyżej to nie oryginał. Odpowiedz Link Zgłoś
klausberg Re: Dlaczego nie lubie Ballesta ? 17.02.03, 13:27 Jak na to wpadles????? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Dlaczego nie lubie Ballesta ? 17.02.03, 13:32 klausberg napisał: > Jak na to wpadles????? To błazen, który podszywa się pod kilka osób na forum, ale można go poznać po drobnym szczególe w nicku (np. szwager_ zamiast szwager), lub po IP. Ponadto oryginalny Ballest używa specyficznej składni, a ten Mr. Nobody nie opanował jeszcze umiejętności jej naśladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
klausberg Re: Tylko do Slezana 17.02.03, 13:46 Zajrzales juz do swojej skrzynki pocztowej? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
klausberg Re: Tylko do Slezana 17.02.03, 14:46 Niestety nic nie znalazlem w skrzynce!? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Dlaczego nie lubie Ballesta ? 17.02.03, 16:55 Bravo, Slezan, to nie pierwszy kompromitacja Klausberga, trudno, musi sie jeszcze troche uczyc, czytaj odrobic zaleglosci intelektualne. Na gliwickim tez sie skompromitowal posadzajac mnie , ze ja winny jestem, ze Metamorfozy Forum opuscily :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
klausberg Re: Dlaczego nie lubie Ballesta ? 17.02.03, 17:51 Kompromitowac to Ty kompromitujesz siebie Ballest a przede wszystkim nas Slazakow. Ja sie po prostu nie moge pogodzic z wizerunkiem prymitywnego Slazaka z klapkami na oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re:Kto sie skompromitowal???? 17.02.03, 18:45 klausberg napisał: > Kompromitowac to Ty kompromitujesz siebie Ballest a przede wszystkim nas > Slazakow. Ja sie po prostu nie moge pogodzic z wizerunkiem prymitywnego Slazaka > > z klapkami na oczach. Kto ma klapki na oczach i prymitywny jest, to poznac w powyzszym wpisie , jak bys ich nie mial a tylko zdziebeczko inteligencji mial, naprawde zdiebeczko , to bys poznal , ze to nie ja bylem. Dla przykladu, - Slezan zaraz sie kapnal. Nie strzelaj wiec sobie bramek samobojczych, tych juz duzo w zyciu nastrzelales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanysek M.Twain - ballest - mowi ci to cos??? IP: *.hannover.is 17.02.03, 18:54 ballest - gdybys chociaz w nieduzym stopniu zrozumial wielokrotnie juz przeze mnie pod twoim adresem kierowany cytat M.Twaina, to milczalbys jak grob - a tak - no coz, potwierdzasz tylko gorzka prawde, iz "nie ma nic glupszego niz glupi Slazak". A propos "specyficznej" skladni ballesta - ona w kazdym z prezentowanych przezen na tym Forum jezykow zasluguje na ten przymiotnik. Jest specyficzna, oj jak ona jest specyficzna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignor Re: M.Twain - ballest - mowi ci to cos??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.02.03, 20:15 Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: M.Twain - ballest - mowi ci to cos??? 17.02.03, 20:24 Ach Hanysek alias Blauberg , juzas Cie na plewy chyciyli, widzisz nikt sie za koloczym nie pytou - :-) a uokruszyna sie juz zglosioua :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ Re: M.Twain - ballest - mowi ci to cos??? 18.02.03, 00:46 Git je Ballest, tej pokoj nie kazdy musi szkryflac dobrze po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
klausberg Re:Kto sie skompromitowal???? 18.02.03, 11:12 Nie wysilaj sie Ballest, mnie Twoje zdanie o mej inteligencji z tylu zwisa i luzno na wietrze powiewa. Mozesz sobie Twoje pelne jadu i nienawisci posty dalej pisac az sie Twoja nienawiscia udlawisz. Ja i tak opuszczam to forum, poniewaz poza nielicznymi wyjatkami, nie znajdziesz tutaj interesujacego partnera do rozmowy. PS. Z tymi bramkami samobojczymi to masz racje Ballest. Ale wierz mi, za kazdym razem za kazdego samoboja dobrze mi zaplacono. Pyrsk i nie kompromituj Nas Slazakow. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re:Kto sie skompromitowal???? 18.02.03, 11:17 Spokojnie, Klausberg. Po co te nerwy. Masz wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Slezan!!! 18.02.03, 11:19 Skoncz wreszcie skokac po forum, a zrob cos konretnego. Czekom na odpowiedz na maila!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klausberg Re:Kto sie skompromitowal???? 18.02.03, 11:29 slezan napisał: > Spokojnie, Klausberg. Po co te nerwy. Poniewaz Ballest nazwal mnie werbusem (wiem, ze to dziecinne) ale ja jestem dumny, ze moja rodzina ze strony ojca (badania genealogiczne )jest na Slasku od XVII wieku a rodzina matki to fryderycjanscy kolonisci, ktorzy przybyli w okolice Opola w XVIII wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re:Do tego co w Bytomiu samobojcze strzelal! 18.02.03, 19:53 klausberg napisał: > slezan napisał: > > > Spokojnie, Klausberg. Po co te nerwy. > > Poniewaz Ballest nazwal mnie werbusem (wiem, ze to dziecinne) ale ja jestem > dumny, ze moja rodzina ze strony ojca (badania genealogiczne )jest na Slasku od > XVII wieku a rodzina matki to fryderycjanscy kolonisci, ktorzy przybyli w > okolice Opola w XVIII wieku. Zygus, za darmo nikogo werbusem nie nazywam, jednym z nich byl ojciec Korfantego, ten tez za Polska walczyl. Juz Dlugosz Slazakow narodem nazwal, a jak Twoji rodzice Polacy byli, to nie mozesz Slazakiem byc, bo jak ???? Ty tylko mozesz synem Werbusow 17/18 WIEKU byc ! To jest to samo co w Kosovie , najbardziej serbska z prowincji serbskiej ma byc Albania, bo USA tego zyczylo, dzisiaj sie odwrocili o 180 ° :-( Nie mozna byc u kogos gosciem a pozniej go wyrzucic z mieszkania. Tak powstaly powstania slaskie !!! tak powstalo UCK !!! UCK a powstancy to to samo !!! Pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
niklot_swarozyc Re:Do tego co w Bytomiu samobojcze strzelal! 18.02.03, 20:04 ballest napisał: > klausberg napisał: > > > slezan napisał: > > > > > Spokojnie, Klausberg. Po co te nerwy. > > > > Poniewaz Ballest nazwal mnie werbusem (wiem, ze to dziecinne) ale ja jeste > m > > dumny, ze moja rodzina ze strony ojca (badania genealogiczne )jest na Slas > ku > od > > XVII wieku a rodzina matki to fryderycjanscy kolonisci, ktorzy przybyli w > > okolice Opola w XVIII wieku. > > Zygus, za darmo nikogo werbusem nie nazywam, jednym z nich byl ojciec > Korfantego, ten tez za Polska walczyl. > Juz Dlugosz Slazakow narodem nazwal, a jak Twoji rodzice Polacy byli, to nie > mozesz Slazakiem byc, bo jak ???? > Ty tylko mozesz synem Werbusow 17/18 WIEKU byc ! > To jest to samo co w Kosovie , najbardziej serbska z prowincji serbskiej ma byc > > Albania, bo USA tego zyczylo, dzisiaj sie odwrocili o 180 ° :-( > Nie mozna byc u kogos gosciem a pozniej go wyrzucic z mieszkania. > Tak powstaly powstania slaskie !!! tak powstalo UCK !!! > UCK a powstancy to to samo !!! > > > Pyrsk > ballest > > Jan Długosz napisał "... i jeszcze więcej bym się radował, gdybym dożył tej chwili, gdy Śląsk, prastara dzielnica, powróci na łano ojczyzny; wtedy błogich doznałbym uczuć, a miałbym milszy i w grobie spoczynek" Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re:Do tego co w Bytomiu samobojcze strzelal! 18.02.03, 20:22 niklot_swarozyc napisał: > ballest napisał: > > > klausberg napisał: > > > > > slezan napisał: > > > > > > > Spokojnie, Klausberg. Po co te nerwy. > > > > > > Poniewaz Ballest nazwal mnie werbusem (wiem, ze to dziecinne) ale ja > jeste > > m > > > dumny, ze moja rodzina ze strony ojca (badania genealogiczne )jest na > Slas > > ku > > od > > > XVII wieku a rodzina matki to fryderycjanscy kolonisci, ktorzy przyby > li w > > > okolice Opola w XVIII wieku. > > > > Zygus, za darmo nikogo werbusem nie nazywam, jednym z nich byl ojciec > > Korfantego, ten tez za Polska walczyl. > > Juz Dlugosz Slazakow narodem nazwal, a jak Twoji rodzice Polacy byli, to n > ie > > mozesz Slazakiem byc, bo jak ???? > > Ty tylko mozesz synem Werbusow 17/18 WIEKU byc ! > > To jest to samo co w Kosovie , najbardziej serbska z prowincji serbskiej m > a > byc > > > > Albania, bo USA tego zyczylo, dzisiaj sie odwrocili o 180 ° :-( > > Nie mozna byc u kogos gosciem a pozniej go wyrzucic z mieszkania. > > Tak powstaly powstania slaskie !!! tak powstalo UCK !!! > > UCK a powstancy to to samo !!! > > > > > > Pyrsk > > ballest > > > > Jan Długosz napisał "... i jeszcze więcej bym się radował, gdybym dożył t > ej > chwili, gdy Śląsk, prastara dzielnica, powróci na łano ojczyzny; wtedy błogich > doznałbym uczuć, a miałbym milszy i w grobie spoczynek" On chcial SLAZAKOW POLSKA UKARAC, bo ich nienawidzil, co zawsze powtarzal.!!! Nordem ich TROTZDEM NAZWAL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
klausberg Re:Do tego co nigdy nie mysli zanim cos powie ! 19.02.03, 11:46 Ballest, pomimo tego, ze mnie tutaj ustawicznie opluwasz, powiem Ci tylko jedno: mnie jest Ciebie naprawde zal! Odpowiedz Link Zgłoś
hugon Re: Dlaczego nie lubie Polakow? 18.02.03, 12:11 Cześć Klausberg. Cieszy mnie że kolejny inteligentny Ślązak doszedł do wniosku że polemika z nawiedzonymi volksdojczami do niczego nie prowadzi oni sie karmia tą swoją nienawiścią kochaja to to ich nakręca i stymuluje do dalszego podłego i nikczemnego żywota . Więc olej ich to nieliczna wymierająca garstka wrzód czasów prusko -faszystowskich pozd.hugon Odpowiedz Link Zgłoś