Dodaj do ulubionych

GKS Katowice zagra w sobotę towarzyski mecz z B...

IP: 193.24.197.* 31.08.06, 23:45
4liga 4liga GKS!1liga 1liga Zagłębie
Obserwuj wątek
    • Gość: Robson Krółem Śląska był i jest Katowicki GKS !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 01.09.06, 00:35
      Co ty palancie z sosnowca masz do naszej imprezy spadaj dupku za Bynic !!! A my
      panie i panowie na impre z czeskim piwkiem :)
    • Gość: Marcinek GKS Katowice zagra w sobotę towarzyski mecz z B.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 00:45
      Gks Katowice 100% Paderewa !!
      • blukatsz [...] 01.09.06, 06:32
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: GOŚĆ [...] IP: 80.51.246.* 01.09.06, 06:39
        • Gość: GKS Banik jednota for blukasz & zaglebiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 06:47
          hehe, ale macie kompleksy, hehe
        • Gość: miś Re: Blaut znów się ośmiesza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 07:51
          śmierdzielu więć jak tobie tak przykro to nie czytaj ponieważ jest wielu innych
          których to interesuje (szanuje Ruch ale nie takich głupków jak ty)
        • Gość: Krzyś Re: Blaut znów się ośmiesza IP: *.pke.pl 01.09.06, 09:37
          nie chcesz tej (tak nazwałeś) bandy spotkać, co?! ;)))

Idź, lecz kompleksy kaj indziej, bądź zmień lekarza!
    • Gość: Górny Ślonsk [...] IP: *.kat.3s.pl 01.09.06, 08:06
    • Gość: GKS GKS Katowice zagra w sobotę towarzyski mecz z B.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:48
      LIGOTA 100% GKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!J
      • Gość: Harald Re: GKS Katowice zagra w sobotę towarzyski mecz z IP: 217.153.211.* 01.09.06, 10:35
        No no wystawa o historii gks, śladami I sekretarzy partyjnych PZPR na Ślasku i
        Zagłębiu, czerwonej gorolskiej rodziny Dziurowiczów z Zagłębia Dąbrowskiego
        Mariana który za wszelką cene marzył o mistrzostwie i nie szczędził kasy na
        kupienie sędziów i wyników starczylo tylko na kilka wicemistrzow, ale dobrze ze
        dalej macie mniej niz zero! poprzez losy Piotra D. skruszonego prezesa który
        sie stał konfidentem, następnie w dalszej częsci wystawy pokaz wentylatorów z
        dospela( co to za klub co da sobie zmienić nazwe, niby wielka tradycja gieksy
        buhahaha), pozniej pokaz pieknego szpilu z cementem ze skopje, następnie nauka
        gwary ślaskiej dla pieronskich hanysów(propaganda lepsza niz za komuny )na
        koncu piekne mecze z wielkimi klubami z 4 ligi i wielka radośc z wejscia do 3
        ligi(buhahaha)potem uroczyste odspiewanie Międzynarodówki a wieczorem gejowska
        parada równości w zołtych treskach z ciepłymi przyjaciólmi z banika ostrava...
        • Gość: Bytom Plant za brynicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:20
          Ty pedale ja juz nie raz o tobie pisałem co robisz na patelni...
          Jak Cie nie interesuje to nie czytaj !
          Bardzo fajny artykół ! zapraszam wszystkich całymi rodzinami mam nadzieję że
          pogoda dopisze i będzie naprawdę fajna zabawam !!! Pozdro dla wszystkich
          normalnych kibiców !!!
        • Gość: bed_mysłowice Re: GKS Katowice zagra w sobotę towarzyski mecz z IP: 80.51.191.* 01.09.06, 13:43
          Przypominam gorolom ze sosnowca że niedawno zatrzymali jednego waszego byłego
          smiesznego piłkarzyka...za korumpowanie sędziów...to tyle jeśli chodzi o
          uczciwość. Po drugie...GKS został wsadzony do 4 ligi tylko dlatego że tzw.
          warszawka plus ich lizusy ze sosnowca nienawidzą katowickiego klubu...czyt.
          boją się !!! A po trzecie już niedługo nasza kochana gieksa awansuje do 2
          ligi...i to was boli...bo bedziecie cienko piszczeć.... I na koniec dodam tylko
          że wybieram się w sobote z moim 5-letnim synem na bukową...i nie zyczę sobie
          tam widzieć zadnego gnoja ze sosnowca...bo mi dziecko wystraszycie...
    • Gość: cypel Re: GKS Katowice zagra w sobotę towarzyski mecz z IP: 83.238.111.* 01.09.06, 10:25
      ale wy macie nasz kompleks i generalnie kompleks Ślazaków...
      • Gość: Gxxx Re: GKS Katowice zagra w sobotę towarzyski mecz z IP: *.chello.pl 01.09.06, 11:22
        Po tylu latach co sie dowiadujemy,że w ruchu ,zagłębiu ,górnik nie było komunistów działaczy partyjnych.Kluby żyły z prywatnej inicjatywy i składek kibiców.
        GKS KATOWICE PONAD WSZYSTKO!!!!!!!!!!oleeeeeeeeeeeee
    • Gość: prcs Re: GKS Katowice zagra w sobotę towarzyski mecz z IP: 213.227.103.* 01.09.06, 12:16
      spadaj gorolu hehe
    • Gość: GKS KATOWICE FRONT gks katowice banik ostrava bvb borussia IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.06, 12:51
      GKS JESTESMY Z WAMI
      • upsagieksageja zapraszamy gejów na imprezę. Lubimy jak 01.09.06, 14:11
        są między nami. Na Bukowej jest zawsze nasza męsko chłopięca atmosfera. Już
        jutro zobaczycie nasze tęczowe barwy na całym stadionie.Sosnowiecki zarząd klubu
        od lat tworzył jedność między nami a naszymi braćmi zza Brynicy Zagębiem
        Sosnowieś.Zapraszamy sosnowiecki aktyw partyjny w imieniu naszej komunistycznej
        tradycji do świętowania proletariackich nawyków w stylu międzynaropdówki i
        stalinowsko dzierżyńskowskich ustaw aktywu w celu gaszenia światła kiedy się
        przegrywa.gks katowice jest dumne z tradycji marksistowskich subotników i kocha
        wodza rewolucji.
        PRIWIET TOWARISZCZOM!
        • priwietgieksu konfidenci gksu klikają w czerwony kosz 01.09.06, 14:41
          a może to jaśnie Pan Blaut pilnuje żeby się ryjom z bukowej nic nie stało.nikt
          nie skrytykował jedynie słusznej lini partii maryjana.No ale czerwona krew
          płynie przecież w ich żyłach,nieprawdaż/A może gieksiarze w waszych żyłach
          płynie żólta abo czarna krew?Jak ja wami śmieci gieksiarskie gardzę. Nigdy nikim
          tak nie pogardzałem jak tym komunistycznym chłamem z bukowej.
          • Gość: PIAST_ GLIWICE przyłączam się do przeciwników gks katowice IP: *.gliwice.msk.pl 01.09.06, 15:00
            nie lubię tego klubu i czuję niechęć do praktyk stosowanych przez
            Dziurowicza.Tani klub z tanimi kibcami.Kiedyś spotkałem kilku w Katowicach i
            ostro wymieniliśmy zdania. Potem w siedmiu mnie zaatakowali.Mimo ,że byłem
            młodszy o jakieś kilka lat.Miałem wtedy 16-17 lat.To ludzie bez honoru
            ,szmaciarze i napinacze.Od tamtego czasu żle życzę temu klubowi. A życzę
            naprawdę żle tylko legii i gks .I dziś już moje drogie bukowce buraczki dałbym
            wam nawet siedmiu radę.pokurcze z bukowej.
          • Gość: bed_mysłowice Re: konfidenci gksu klikają w czerwony kosz IP: 80.51.191.* 01.09.06, 15:03
            Czym bardziej nami gardzicie tym bardziej nas to cieszy...znaczy macie kompleks
            WIELKIEJ GIEKSY !!! A my was ignorujemy...bo jesteście nic nieznaczącym
            klubikiem z czerwonego sosnowca...z gejowskim klubem kibica...tzn. przepraszam
            wszyskich prawdziwych kibiców za nazwanie gejów ze sosnowca kibicami...to
            leszcze i pachołki warszawki...
            • Gość: znany nielicznym Pieronskie Hanysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 15:27
              smieszni jestescie z ta wasza glupia gadka....
              wielka napinka przez neta.....
              a zaglebie to juz wogole sie nie powinno wypodiwadac...dobrze wiecie o co chodzi...
              GKS KATOWICE !! a po imprezie na Bukowej do Wyzszego Wymiaru trzeba wbic :D hehe :)
              • Gość: PIAST_ GLIWICE Gejowskie "Hanysy" bo prawdziwymi Hanysami IP: *.gliwice.msk.pl 01.09.06, 16:54
                to wy nie jesteście.Pokurcze z Bukowej,jazda z bandą dziurowicza.tradycję macie
                komunistycznych notabli. Takiego czerwonego kllubu to poza wisła ,olimpią poznań
                i gwardią warszawa w Polsce nigdy nie było.I co na tym waszym wiecu będą lać ten
                syfilistyczny napój ,który wam się sprzedawał tylko dwa dni?I nie narzekajcie na
                zagłębie bo wasz prezes i jeden i drugi byli z sosnowsi. Taki wasz honor sługusy
                zagłębiowskie.Rządził wami gorol z zagłymbio. Ale obciach . I te gemby jak widać
                na tym zdjęciu . takie typowe facjaty poskręcanych hemoroidami życi.poza
                katowice nie wyglądacie bo na całym Śląsku was nie lubią .
                • Gość: Hanys Re: Gejowskie "Hanysy" bo prawdziwymi Hanysami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:21
                  Tak czytam te głupie posty innych kibiców i się nie dziwię że Polska to taki
                  zaścianek Świata jak większość młodzieży to debile!!! Napewno większość z was
                  to chłopaczki bici całe życie i tu się możecie wyładować!! Ja mam znajomych
                  kibiców Ruchu i Górnika i wszyscy mi życzą awansu GieKSy do II ligi bo to jest
                  Śląskowi potrzebne , prawie cała Polska szydzi ze Śląska to przynajmniej my się
                  nawzajem nie obrażajmy!!! Co innego gorole z Sosnowca wiadomo nieudacznicy z
                  całej Polski za chlebem się na Śląsk pozjeżdżali , jedyna miejscowość gdzie się
                  lubi Warszawe!! A wy niby Ślązacy którzy się obrażacie nawzajem zastanówcie się
                  co wam to da , chociaż wątpie żeby to do was dotarło bo wiekszość z was to
                  bezmózgi z dostępem do internetu!! Pozdrawiam prawdziwych HANYSÓW i Kibiców
                  • Gość: PIAST_ GLIWICE nie masz racji IP: *.gliwice.msk.pl 01.09.06, 17:32
                    gks katowice to hańba i dyshonor dla Śląska. dziurowiczowski folwark sosnowiecka
                    filia ,dywersanci z zagłymbia i drugi sort Ślązaków.
                    • Gość: Boris GKS Re: nie masz racji IP: *.ipartners.pl 01.09.06, 23:14
                      Słuchaj chłopaczku z Piasta: twój klub założony w czasach stalinowskich, był
                      ulubionym klubem komunistycznego premiera Zbigniewa Messnera, a bez honoru
                      ,szmaciarzem i napinaczem to jesteś ty.Dlatego zgaś komputer, zwal sobie konia
                      (chyba,że wpadnie do ciebie dzisiaj wieczorem twój chłopak)i idź spać.
                    • Gość: eeeTaam Re: nie masz racji IP: *.kat.3s.pl 02.09.06, 02:02
                      cos czuje ze jest to osobnik siwy z ruchu chorzow

ktory nienawidzi Piasta (robi mu siare teraz)

plus oczywiscie GieKSe

smiech na sali
          • Gość: er 64 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:48
    • Gość: bRynowski Re: GKS Katowice zagra w sobotę towarzyski mecz z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:06
      kiedy Ruch świętuje 20-LECIE sztamy z Toruniem???
    • Gość: antysosnowiec Re: GKS Katowice zagra w sobotę towarzyski mecz z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:26
      Won gorolu z tego forum!!!
      • Gość: PIAST_ GLIWICE [...] IP: *.gliwice.msk.pl 02.09.06, 07:58
        • swinskiryjgks [...] 02.09.06, 08:10
          • Gość: PH on Tour Re: a ja na ich barwy s.....gks śmieci nie wywie IP: *.range86-136.btcentralplus.com 02.09.06, 10:40
            Poziom merytoryczny niektorych wypowiedzi jest tragiczny,kompleksy
            kompleksy ,kompleksy kolego z Piasta ile to jajek pani Krycha na targu
            sprzedala zebyscie mogli pilke kopac co? Jak Was boli ze nie umiecie sobie
            pikniku zorganizowac to trzeba magnezik jesc rozladowuje stresy ewentualnie
            rzucic skora i isc spac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka