Dodaj do ulubionych

Drogówka wychodzi zza krzaków

01.09.06, 07:55
Ha, ha, ha. Teraz zamiast 50 zł będzie trzeba 100. Ciekawe ile za jazdę po pijoku? Możeby taryfikator opublikowali?
Obserwuj wątek
    • Gość: master Re: Drogówka wychodzi zza krzaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 08:21
      Skoro to sami policjanci będą decydowali o tym, jakie zastosować podejście do
      tematu za przekroczenie to będzie korupcja - ludzie bądą kusić funkcjonariuszy,
      a to jest naganne
    • Gość: Ks. Adam Re: Drogówka wychodzi zza krzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 08:27
      Mam CB więc panowie w białych czapkach mogą mnie co najwyżej w dupę pocałować.
      • Gość: j Re: Drogówka wychodzi zza krzaków IP: *.171.148.2.crowley.pl 01.09.06, 13:30
        to wystarczy kupić Cb by całowali - dziwne?
    • Gość: l Drogówka wychodzi zza krzaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 19:00
      Wideorejestratory pojechały na trasy a w miastach zostało po kilku policjantów
      drogówki do obsługi zdarzeń. Poczekajmy aż się zrobi zimniej, znowu na przyjazd
      patrolu na kolizję trzeba będzie czekać cztery godziny.
      • Gość: Medalik Re: Drogówka wychodzi zza krzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 22:30
        Zgłaszam następujący wniosek racjonalizatorski:
        obecnie w Polsce policjanci mogą przejeść na emeryturę po 15 latach pracy.
        Zamiast iść na tak "głodowe" emerytury powinno ich się zatrudnić w charakterze
        "pachołków" drogowych tzn na początek ustawić jednego emerytowanego policjanta
        co kilometr na każdej drodze.Płaca minimalna - bo do roboty nic nie ma -
        wystarczy tylko siedzieć w jednym miejscu ! W trakcie przybywania emerytowanych
        policjantów ich gęstość wzrastałaby aż do osiągnięcia pożądanej ilości jednego
        na każde 100 (słownie: sto) metrów. Wtedy żaden "gieroj" za kółkiem nie
        odważyłby się jechać za szybko a pijaka szybko by wyniuchali !!!. W końcu za co
        mamy płacić emerytom policyjnym - za nieróbstwo ???!!!!
        Po osiągnięciu normalnego wieku emerytalnego w wieku 65 lat powinno się zwolnić
        takiego "pachołka" na właściwą emeryturę. Jest w końcu , do czorta, równość
        obywateli wobec prawa, czy jej nie ma ??
    • Gość: TomekDD a jak z autostradami? IP: *.pools.arcor-ip.net 01.09.06, 22:29
      czesto bowiem widzialem policje stojacych na zjazdach i lapiacych na stacjonarny
      radar ludzi jadacych ponad 130km/h
      To szelenie niebezpieczne zajecie i dla policjantow i dla kierowcow...bo ci
      pedzacy ponad 200kmh albo dodaja gazu i chca uciec albo ( duzo czesciej ) daja
      ostro po hamulach i zjezdzajac ma prawo, by zatrzymac sie w okolicach patrolu
      policyjnego.
      Kiedys przy mnie policjant najpierw wybiegl na moj prawy pas jezdni z
      lizakiem...by pokazac wyprzedzajacemu mnie wlasnie by zjechal...a pozniej
      jeszcze raz musialem hamowac gdyz ten samochod mnie wyprzedzil i wtedy hamujac
      zjechal na moj pas a pozniej na pobocze.

Nie wiem co jest wiekszym zagrozeniem ruchu...jadacy 200kmh czy taka kontrola
      policyjna
      • emarx Re: a jak z autostradami? 01.09.06, 23:43
        Gość portalu: TomekDD napisał(a):
        ...
        > Nie wiem co jest wiekszym zagrozeniem ruchu...jadacy 200kmh czy taka kontrola
        > policyjna
        Oczywiście że ten jadący 200km/h - gdyby jechał zgodnie z przepisami to żaden
        policjant nie musiałby go zatrzymywać (i wyskakiwać na jezdnię).
        Kretynów za kierownicą trzeba bezwzględnie tępić i dlatego nie mam nic przeciwko
        patrolom z radarami siedzącym nawet "w krzakach".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka