tcl 01.09.06, 07:55 Ha, ha, ha. Teraz zamiast 50 zł będzie trzeba 100. Ciekawe ile za jazdę po pijoku? Możeby taryfikator opublikowali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: master Re: Drogówka wychodzi zza krzaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 08:21 Skoro to sami policjanci będą decydowali o tym, jakie zastosować podejście do tematu za przekroczenie to będzie korupcja - ludzie bądą kusić funkcjonariuszy, a to jest naganne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ks. Adam Re: Drogówka wychodzi zza krzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 08:27 Mam CB więc panowie w białych czapkach mogą mnie co najwyżej w dupę pocałować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Drogówka wychodzi zza krzaków IP: *.171.148.2.crowley.pl 01.09.06, 13:30 to wystarczy kupić Cb by całowali - dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Drogówka wychodzi zza krzaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 19:00 Wideorejestratory pojechały na trasy a w miastach zostało po kilku policjantów drogówki do obsługi zdarzeń. Poczekajmy aż się zrobi zimniej, znowu na przyjazd patrolu na kolizję trzeba będzie czekać cztery godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medalik Re: Drogówka wychodzi zza krzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 22:30 Zgłaszam następujący wniosek racjonalizatorski: obecnie w Polsce policjanci mogą przejeść na emeryturę po 15 latach pracy. Zamiast iść na tak "głodowe" emerytury powinno ich się zatrudnić w charakterze "pachołków" drogowych tzn na początek ustawić jednego emerytowanego policjanta co kilometr na każdej drodze.Płaca minimalna - bo do roboty nic nie ma - wystarczy tylko siedzieć w jednym miejscu ! W trakcie przybywania emerytowanych policjantów ich gęstość wzrastałaby aż do osiągnięcia pożądanej ilości jednego na każde 100 (słownie: sto) metrów. Wtedy żaden "gieroj" za kółkiem nie odważyłby się jechać za szybko a pijaka szybko by wyniuchali !!!. W końcu za co mamy płacić emerytom policyjnym - za nieróbstwo ???!!!! Po osiągnięciu normalnego wieku emerytalnego w wieku 65 lat powinno się zwolnić takiego "pachołka" na właściwą emeryturę. Jest w końcu , do czorta, równość obywateli wobec prawa, czy jej nie ma ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekDD a jak z autostradami? IP: *.pools.arcor-ip.net 01.09.06, 22:29 czesto bowiem widzialem policje stojacych na zjazdach i lapiacych na stacjonarny radar ludzi jadacych ponad 130km/h To szelenie niebezpieczne zajecie i dla policjantow i dla kierowcow...bo ci pedzacy ponad 200kmh albo dodaja gazu i chca uciec albo ( duzo czesciej ) daja ostro po hamulach i zjezdzajac ma prawo, by zatrzymac sie w okolicach patrolu policyjnego. Kiedys przy mnie policjant najpierw wybiegl na moj prawy pas jezdni z lizakiem...by pokazac wyprzedzajacemu mnie wlasnie by zjechal...a pozniej jeszcze raz musialem hamowac gdyz ten samochod mnie wyprzedzil i wtedy hamujac zjechal na moj pas a pozniej na pobocze. Nie wiem co jest wiekszym zagrozeniem ruchu...jadacy 200kmh czy taka kontrola policyjna Odpowiedz Link Zgłoś
emarx Re: a jak z autostradami? 01.09.06, 23:43 Gość portalu: TomekDD napisał(a): ... > Nie wiem co jest wiekszym zagrozeniem ruchu...jadacy 200kmh czy taka kontrola > policyjna Oczywiście że ten jadący 200km/h - gdyby jechał zgodnie z przepisami to żaden policjant nie musiałby go zatrzymywać (i wyskakiwać na jezdnię). Kretynów za kierownicą trzeba bezwzględnie tępić i dlatego nie mam nic przeciwko patrolom z radarami siedzącym nawet "w krzakach". Odpowiedz Link Zgłoś