Gość: lisa.b IP: *.mia.bellsouth.net 07.03.03, 00:31 Brawo, co za wspaniala postawa. Moje gratulacje i najlepsze zyczenia dla pana Rafala. Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lisa.b. Re: Strażak wskoczył do lodowatej rzeki, by ratow IP: *.mia.bellsouth.net 07.03.03, 00:46 Brawo, wspaniala postawa. Moje gratulacje i najlepsze zyczenia dla pana Rafala. Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tesa Re: Strażak wskoczył do lodowatej rzeki, by ratow IP: 213.76.11.* 07.03.03, 12:49 Chciałam gorąco podziękować Panu Rafałowi za jego czyn, który wielu ludziom przywraca (przynajmniej na jakiś czas) wiarę w ludzi. Życzę mu wszytkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejavu ot sarmackie serce ..... IP: *.kennisnet.nl 07.03.03, 13:19 Gość portalu: lisa.b napisał(a): > Brawo, co za wspaniala postawa. Moje gratulacje i najlepsze > zyczenia dla pana Rafala. Tak trzymac. Dla przedstawiciela narodu ,ktory na sztandarach mial wypisane "Za Nasza i Wasza" opisany czyn nie jest niczym szczegolnym.Normalka ,mozna by powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś